IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Rauma.Maanantai 26.06.2006 02:52

Ei pysty puhuu. Ääni lähti. Viina ja keikat. Huutoo, lauluu, nauruu, juomista, aurinkoa.

Rintsikoiden olkaimet runtelee palanutta selkää. Oma sänky houkuttelee nyt enemmän ku ykskään mies tai suklaa.

Nähtiin Henry Saari. Mun mielestä sinälään ristiriitasta että kundi joka on heilunu pornoleffoissa öljytyt pakarat loistaen ei suostunu kuvaan kännisen Panun kanssa ku Heidi kaivo kertakäyttökameran esiin. Ei sillä, mä olin siinä kohtaa niin kännissä että takerruin vesipulloon ja just noteerasin pitkätukka-Henryn.

Pasi heilu alasti, ei siis mitään uutta. Hessu oli fyysisesti kipee. Sofian känny tippu mereen. Mä pokasin manselaisen ja tein sille katoamistempun. Humalassa löydän itseltäni maagisia kykyjä.
Pyttipannu oli kylmää ja kovaa. Oiski uskaltautu syömään friteerattua kanaa (LINTUINFLUENSSA!!). Vanhat miehet (sillon on vanha jos ikä alkaa numerolla kolme. Saatikka neljä) nappas mut heppakyytiin, kopsoteltiin Jeesusbussin ohi ja juotiin batteryvodkaa suhteessa viiskyt kuuskyt. Aki oli mustavalkonen ja kahden naaraan välissä. Heidillä, mulla ja Lauralla on hileiset perhoset tississä. Ne kyllä lähtee lentämään parin suihkukerran jälkeen.

Vielä ennen luovuttamista paistoin vieraiden miesten kanssa sipulia, Autoni oli linnani, sinne en päästäny ketään. Ei sinne olis mahtunukkaa.
Selvinpäin en kyllä tainnu olla ku aamulla lähdin. Huomasin sen puolvälissä matkaa. Onneks ei tullu puhallutusta vastaan, olis käyny kylmät.


Kaikki paikat täynnä rantahiekkaa, tukka ja silmät ja suu. Vaatteet pölyssä, varpaisiin sattuu. Puhumaan ei pysty. Kaikki neste maistuu viinalta. Vesikin. Väsyttää, oksettaa, naurattaa ja väsyttää enemmän. Kamera täynnä fiilistä.

RMJ 2oo6

Ei tästä kirjottamisestakaan tuu hevonhelvettiäkään. Syytän sinua Raumanmeren juhannus ihmisten ylimalkaisesta rampauttamisesta ja invalidisoimisesta (osasyyllisenä alkoholin määrätön nauttiminen ja iso aurinko). Ja silti sinne on päästävä. Joka vuosi.
Bileisiin enää jotain 360 päivää.

Öit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.