IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 30.10.2007 17:47

No voi jeesus etta aikuinen ihminen osaa kayttaytya ku teini-ikanen draamakuningatar.

Onneks sain muuttaa tanaan Muradifin luo ja Jasmin on olemassa koska olisin menettany loputki mielenterveydestani ihmisen kanssa, johon rakastuin kevaalla syista joita en enaa loyda.

Reissussa rahjaantyy ja elama opettaa. Jeespoks, hyvin rullaa vaikka taa yks iso lapsi yrittaaki hidastaa mun menoa ja hyvaa mielta perkele.

Oon syony ku hevonen ja juonu ku sieni. Luonnonlaheista.
Nyt tulin nettiin koska yritan siirtaa lentoja paivalla eteenpain.

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 03:19

Kaks viikkoo. Syön ja juon hyvin, nautin sekä 20 asteen lämmöstä että lumisateesta, siellä kun vähän vaihtelee noi kelit.

Siistii ku on just saanu pudotettuu painoo ja mahtuu noihin tavotefarkkuihin ni kahden viikon päästä oon taas siinä tilanteessa et pitää pukeutuu johonki kaapuun ja näytän muumilta. Bisse ja burekit tulee kyllä tekemään tehtävänsä.. :) HÄLLÄVÄLI, mähän nautin täysillä. Ja sen jälkeen voin taas elää tonnikalaruisleivällä ja treenata niin että on sitte jouluna varaa taas pyöristyä.

Ai mikä jojo -ilmiö? :D

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 02:34

Ööää, menny aika vauhdikkaasti tää loppuviikko.. Pitäny sisällään niin Hairspray -sixtarimusikaalia, heviä livenä, mädin maistelua, aamulonkeroa ja juoppohullun aseen kanssa duunissa.

Huomenna Helsinkiin, ti aamulla lento Bosniaan. Nyt nukkuu.
Pakkaaminen on virallisesti perseestä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.10.2007 17:22

Joopajoo, nyt loppu ruikutus. Vaikken saa riehuu joka suuntaan ni ajattelu lienee silti sallittua eli voin tehdä vaikka mitä enemmän tai vähemmän fiksua.

Mut sille ei voi mitään että monestakin syystä ja erinäisistä tekijöistä, asioista ja ihmisistä johtuen nyrkkeilysäkki olis nyt kelpo kaveri.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.10.2007 15:56

Tuun hulluks ku en saa tehdä mitään!! Siis liikkuu. Kaupungille lähteminen pitää siirtää lauantaihin, jotai tuliaisia pitäs varmaan viedä sinne bosniaa.
Joogasin äsken ja sen jälkeen huimas niin että kompastuin partsin ovee päin. Siistii..

Tän jälkeen en tuu enää ikinä kipeeks, tää on niin syvältä. Ei paljon naurata vaan maata sängyssä, lukee jotai lehtiä ja kattoo sarjoja. Ei oo mun juttu. Olis edes piano täällä kämpillä mut nöy.

Olis fine jos vois vaan hengata jonkun kanssa sen sijaan et ihmettelee yksin oloaan, mut en mä lähe nyt sosialisoimaan kenenkään kanssa ku vielä tartutan tän Saatanan viruksen johonki.

Oon nähny niin levottomia uniaki et taidan kaikenlisäks seota päästäni.
Nyt ei kyllä mene kovin lujaa. Huomenna duuniin, ai just joo..

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 23:30

Starting to feel reeeaaally iffy..

Soitin äsken Bosniaan Amirille. Jestas.. En malta odottaa et pääsen sinne, tuttuihin mestoihin, tuttujen ihmisten kanssa, ihanaan ympäristöön ja ilmapiiriin. Haluun vaan nauttii olostani ja olemisesta enkä ottaa mitään stressiä. Ja nyt musta tuntuu et voi herranjestas mitkä draamat mua siellä saattaa odottaa kun toi bosnian mies tuntuu tosiaan olevan vielä(kin) ihan täysillä mukana. Huhhuh. Se on äärimmäisen yli-innostunut mun suhteen, mikä on sinällään melko omituista koska oon äärimmäisen tavallinen tyttö.

Ja nyt ku on vielä antibiootit päällä tulevat kymmenen päivää, ja olo on ku omenalla, ni ei jotenki osaa nyt just tällä minuutilla tuulettaa reissaamisen puolesta. Teen itseni kanssa sopimuksen, että lauantaina reipastun reissuunlähdön suhteen, pakkaan ja käyn kaupungilla ostaa jotain kivaa sinne mukaan vietäväks. Ja sit oonki jo kohta koneessa.

Huomenna olis taas drinkkibingoo. Passaan. Keskiviikkona olis improo. Taidan passata senkin. Lääkäri sanos että on siinä ja siinä että voinko mennä to-illaks duuniin. Menen kyllä jos kuumetta ei oo. Vituttaa olla kipee kun se ei oo itseaiheutettua. Angiina kun kuulemma voi tulla mistä vaan jos nyt ylipäätänsä elää elämää, ja on ihmisten kanssa tekemisissä.

Tän viikon piti olla värikäs, hauska, rempsee, rento ja vapaa!! AAARGH.. Nyt se on sidottu. Voi.. vitura.

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 21:36

Käännän tätä veemäistä, kivuliasta ja hämärää oloa väkisin voitokseni. Jäätelöö pystyn syömään kun se on kylmää ja liukasta, joten vedän sitä sitten oikeen isosti. Ja koska en saa tehdä mitään mikä tuntuis sydämessä asti sydänlihastulehdusriskin takia pariin päivään, ni makaan sängyssä ja katon That 70's Showta ykköskaudesta alkaen :)

Kyllä mä parin päivän päästä oon taas kentällä ja kondiksessa. Huomisen vielä ku kestää ottaa ihan iisisti.

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 17:37

Enkä mä saa käytännös edes nähdä ketään tai olla tekemisissä kenenkään kanssa!

Eli mun pitäs maata kaks päivää suljettujen ovien takana tekemättä mitään, kattoo jotain hiton leffoja tai sarjoja tai lukee? No just joo. Tuun hulluks.

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 17:31

Enkä pysty edes syömään.
Mistä mua rangaistaan?

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 17:30

En saa tehdä mitään. En MITÄÄN.
Olin äsken lääkärissä, angiina, ja tulehdusarvot ihan pilvissä (157, normaalisti ihmisellä sen pitää pysyy alle kympissä). Antibioottikuuri, kipulääke nieluun ja kielto tehdä mitään. Mainitsin tohtorille että periaatteessa mun pitäs mennä vetää 15 teini-ikäsen pojan ryhmää Turkuun Megazoneen tänään iltapäivällä. Sain aika napakan "missään nimessä et lähde" -tyyppisen vastauksen asiaan ja nyt joudun tylsistyy kuoliaaks. Kahteen päivään en saa tehdä muuta ku maata ja olla rasittamatta itteeni yhtään, vettä saan juoda, jes. Kokonaiseen kymmeneen päivään en saa harrastaa minkäänlaista liikuntaa.

Ja enks mä oo lähdössä viikon päästä tiistaina Bosniaan..
Hieno homma, voi helvetti sentään.

Ja kaiken tän lisäks olo on tosiaan ihan perseestä, voimat on pois, kurrkkuun, korviin ja päähän sattuu, ja kuume aikaansaa jotakuinki pöllähtäneen olon.