IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 01.12.2006 00:56

Oon näköjään selittäny tänään paljon enkä asiaa.
Tosin osa noista nyt on yöllä kännissä kirjotettuja.

Sillee ihan fiksua miettiä että mitä kello on kun sen nyt näkis jos osais vähän kattoo ympärilleen. Mut ei tossa kunnossa mitään näe ja seki jäi arvotukseks et mikä mun rystysiin meni.

Järkkärit hoitu, nyt on hyvä ja turvallinen fiilis ku discon kannalta kaiken pitäs olla kondiksessa. Aika räjähdyspisteessä ehdin olla jo hetki sitte...
DJ on, valot on,skabamateriaalit ja palkinnot on (lähes), järkkärit on, tila on, lipunmyynti, julisteet, discobussin varaus... Kaikki on ok. Jes! :) Tuottajan työn hyviä hetkiä.
Viikonloppu ihan tiukkaan töitä ja ens viikkoki mut tiistaina pääsen Helsinkiin ni kyllä mä nyt yhden viikonlopun jaksa tehdä.

*huoh*

Ikävä. Kaikki muu on ok.

Pus pus pus.

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 23:14

Oon vähän helvetin vihanen. Juossu kaupungil tiimiasioit hirveessä darrassa, istunu koneel hoitamas ties mitä juttuja ja että mua skitsottaa kun aikuiset ihmiset ei osaa jumaliste tajuta asioita!!!!

Meille pitäs tulla järkkärit yhen kontaktin kautta discoon, ja totta mooses mun nyt pitäs saada ne paperit poliisille viimestään maanantaina ja en saa sitte millään niitä nimiä ja hlötunnuksia tältä kontaktilta vaikka jumalauta on ollu kaks viikkoo aikaa ja oon soittanu sille jotain tuhat kertaa! Jään siis aivan totaaliseen kuseen tässä.

TOSI HIENO HOMMA!!
Oon niin raivoissani. Ja sit huomenna on koko päivä luokan duuneja, pitää siinä aamupäivällä sitte hommata jostain (MISTÄ???!?) järkkärit ja se saakelin verkkokurssiki pitäs jossain välis viikonlopun aikana suorittaa. Tuun siis vaan niin hulluks taas.

Onneks sain ison osan biletarvikkeista ja skabapalkinnoista hommattuu tänään.

SOITA NYT JO JUMALISTE!!!!!!
Mulla on sitte pari sanaa sanottavana tän jälkeen, asioita ei hoideta näin.
Itekki sähellän kyllä mut mun juttujen takia ei oo mitään tapahtumaa jouduttu peruuttamaan enkä tietääkseni oo myöskään aiheuttanu sitä että joku menettää yöunensa tai joutuu tekemään yötki duunia.
=)(¤&")(")=¤#()="¤)="/¤¤="("&¤)(& KRÄÄH. Sekoo sekoo sekoo.

SOITA.

Nyt tarviin sen nyrkkeilysäkin, atk-pöytä on kohta ihan paskana.

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 22:45

VOI HELVETTI MITÄ HYÖTYÄ STRESSISTÄ MUKA ON AAAAARGH!!!!!

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 21:15

Elämä alkaa voittaa. Ja sain sentää tänää aikaseks hakee noita skabapalkintoja ja muita. Ziisus, seitkyt tonttulakkii..

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 18:29

Ai nii... me oltiin eilen Liisan ja Jennin kanssa "ihanan hulluja naisia" ja "pelottavan sekopäisiä" ku jammattiin siel sohvilla ja laulettiin ja viskottiin tukkaa ja potkittiin ilmaa ja naurettiin. Oli muuten hyvä ilta, siitäki huolimatta et nyt saan slaagin.

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 18:25

Vähän sellanen olo että taidanpa tässä kohta saada sydänkohtauksen.

Oli mun mielestä hirveen hyvä idea lähtee kauppaan ostamaan jotain siirapeja ja muita et tekisin nekkuja mut sen idean loistavuus himmeni tossa matkalla, nyt kaikkein loistavinta olis olla peiton alla jonkun kainalossa ja kattoo leffaa.
Eikä niit kainaloitakaan oo ku yks jonka huolin.

Pöh. Saan sen sydärin ja sit voisin vaiks syödä jotain. Että pitiki imuuttaa sitä boolia eilen.. Ja poltin varmaan tuhat tupakkaa ja lauloin ääneni käheeks.

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 06:08

Ja vasemman käden vielä. Löinkö mä jotain turpaan matkalla, en ainakaan mielestäni. Ei ziisus, mitään nuudelii, meen suoraan peiton alle. Mahdollisesti kuolen huomenna.

Eiku hei meen suihkuun!! Jes mikä ajatus. Ja sit meen heittää partsilta jotain päähän pannulapulla.

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 06:07

Mitä kello edes on?? Meen tekee nuudelii, ja sit nukkuu. Miks mun rystyset on oikeesti auki emmä tajuu.

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 06:06

Tai siis tänään. Niinku aamulla.

[Ei aihetta]Torstai 30.11.2006 06:04

Oho. Onpa hirvee humala. Toivottavast huomen ei oo darraa.

Miten tää näppis näyttää niin vammaselta ja miks mul on rystyset auki ja joulukuusenkoristenauhaa päässä? Olipa pitkä sana toi joulunkuusenkoristenauha. Bling bling.