IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.12.2006 20:34

Voi vitura.
Ei oo kyytii. Mä lähden kohta tassuttelemaan tosta pellon poikki korkokenkineni ja skumppapullo seuranani jos en muuta keksi.

Omalla autolla vois mennä jossei olis maistellu vodkaa meikatessa.
Noh, ilta on vasta nuori ja on mulla perhospommeja.

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.12.2006 01:15

Juomapelit vois olla hauskoja. Saa nähdä lämpeeks jengi niille huomenna...
Pelejä tai ei, juomista on ainakin tiedossa :D

Häppi nyy jier peipit.

[Ei aihetta]Lauantai 30.12.2006 15:44

Mä en kestä keski-ikäsiä humalaisia miehiä!! Better yet, mä en kestä ylipäätänsä sen ikäsiä miehiä. Mitä ne oikeen kuvittelee?

Mua niin raivostutti kaks äijää eilen ku istu siinä tiskillä voi jumalauta. Ei niille voi kuitenkaan huutaakkaan että pitäkää nyt saatana turpanne kiinni ku te ette villeimmissä kuvitelmissannekaan sais parikymppistä naista. Hyi helvetti. Ja sitä tissijuttua... On seki taas säälittävää. Mutsillanneki on tissit, turpa kiinni oikeesti. Mä en kaipaa kommentointia siitä, mä oon hyvin tietoinen et mulla on tissit, niinku luultavast joka ikinen muukin muija kun niiden kanssa nyt joutuu elämään. Mä en ihan hirveesti arvosta sitä että mulle kerrotaan se asia uudestaan ja uudestaan.

Grrr... Ei vaan jaksais noita ihmisiä.

[Ei aihetta]Perjantai 29.12.2006 21:36

Mä oon tosi sekopäinen pieni tyttö. Pakko huomauttaa.
Uutena vuotena voisin kuunnella ku joku tietty perinteisesti aina tappelee (mulla ei oo aikomusta kuluttaa energiaani moiseen) ja juon pullon kuoharia ja meen tekemään lumienkeleitä vaikka lunta ei ookkaan. Meen johonki kuraselle nurmikolle pyörimään.

Ja teen jotain tyhmiä lupauksia joita en pidä. Ja kelaan humalapäissäni elämää suurempia niinku esimerkiks kulunutta vuotta ikään ku se siitä kelaamisesta mihinkään muuttuis. Tai sit kelaan tiskikaapin muotoilua. Mitä vaan. Seinäkalentereita ja siiderin kuplia ja villasukkien langanlaatua.

Niin mun piti syödä jotain.

[Ei aihetta]Perjantai 29.12.2006 21:24

Jos ei toi koira kohta opettele sulkee ulko-ovee perässään ni mulla palaa käämit!!
Näppärästi se siitä kulkee ja saa sen hampailla auki mut se paskiainen ihan tahallaan jättää sen auki et se voi käydä syömäs kissanruuat sillä aikaa ku mä käyn sulkee oven.

Ei jumaliste nyt se meni taas ulos!!

Pitäs lähtee duuniin, oon nukkunu sillee neljä tuntia viime yönä ku meni ilta vähän eri tavalla ku piti. Mut oli ihan fine :)
Tajutonta deittailua ollu koko vuosi.
Ens vuonna vois ottaa iisimmin.

Oltiin kattoo uus Bond. Onhan se ihan komee mies mut siinäki on joku raja et mien puntti saa olla. Jos on siinä kondiksessa ku uusin Mr. Bond ni pää näyttää suhteettoman pieneltä ja koko mies näyttää jotenki huvittavalta. Pieni pää keikkuu siellä monta metriä leveiden ladonovi -olkäpäiden varassa.

Nälkä, meen tekee hedelmäsalaattii.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.12.2006 15:05

Back to reality.

Laskujen maksaminen on ollu vähän niin ja näin ku en oo saanu aikaseks, nyt onneks sain.
Ja oon käyttäny mun kuukauden piilareita nyt varmaan puolisen vuotta, sain vihdoinki aikaseks tilata uudet. MIkä mua on vaivannu ku en oo mitään osannu tehdä... :) Duunia vaan mut omat asiat on jääny hoitamatta. Noh, välil näinki.

Taidanpa napata tosta tietsikan keskusyksikön kainaloon ja hypellä Turkuun. Alennusmyynnitki varmaan pamahti päälle tänään (pelottaa).

Kappas, Che Guevara -korvis oli näppiksen alla. Mä oon aika hyvä korvisviljelijä, niitä löytyy millon mistäki.

Luulen et eilinen sininen olo johtu liiasta mussutuksesta, nyt saa taas heittää tonttulakit kaappiin ja olla ihmisiks edes jossain määrin. Kaikki frendit on töissä ja tottakai mäkin voisin olla. Oon laiska, en mee. Ei, itseasias ei se laiskuudesta johdu vaan lähinnä siitä et mulla ei oo ollu kahteen vuoteen paria päivää enempää vapaata ni nyt tein sen päätöksen et uhraan rahaa, mut en aikaa. Eli nyt mulla on aikaa olla ihan rauhassa mut menetän sen palkan mitä olisin näistä tunneista voinu saada.

Valinta sekin. Ja parempi näin, koska heti uudenvuoden biletyksen jälkeen pamahtaa päälle taas ihan uskomaton määrä duunia. Mä tiedän sen, ja voisin valmistautuu siihen nyt jo, mut siirrän ne ajatukset sinne toiseen päivään. Uus vuosi uudet kujeet ja niitä kujeita tulee muuten olemaan paljon..

[Ei aihetta]Tiistai 26.12.2006 23:29

vi tut taa

laimee olo

laimeelaimeelaimee..

Tuntuu siltä ku olisin syöny märän villasukan ja siltä ku joku olis upottanu mut ämpärilliseen haaleeta hanavettä, on tylsä olo.
On juttuja mitä voisin tehdä mut en jaksa. Kivojaki juttuja mut en jaksa.
Haluun tunnetta. Mitä vaan tunteita kunhan ne kipinöi ja salamoi ja tuntuu.

Ikäänku mulla ei olis ollu yhtä vuoristorataa koko vuosi. Koko elämä.
Ja nyt on vapaata enkä mä osaa olla.

Huomenna on ainaki pakko lähtee täält pellolta pois, takas turkuun, täällä hajoo pää.

[Ei aihetta]Tiistai 26.12.2006 18:07

Mä en tiedä mitään.
Siis MISTÄÄN.

Tarviin uuden pään.
Meen kylpyyn.

Joulunpyhät on by the way menny ihan perus kinkkuillessa, pianoo hakatessa ja kiharoita tukassa. Sukulaiset, mummot, kummit, lahjat, muut hässäkät, ja eilen olin duunissa. Oli vinhaa. Nyt oon ilmeisesti mussuttanu niin paljon jotain laatikoita ja suklaata sadassa eri muodossa että mun aivot on puuroutunu enkä siis oikeesti tiedä mitään. En tiedä oonko levoton vai laiska mut nyt pitäs saada kehiin muutaki ku kulkusia.

Kissat tappelee, kohta on mutsin mansetit pitkin seiniä. Pitää mennä väliin ja syöttää niille salaa graavilohta.

Röh.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.12.2006 12:36

Merry christmas :)

Joulupukin kuumalinja rokkaa.

* * * * *
* * * *
* * * *
* * * *
* * * *

(lumisade)

Nyt suklaata ja lastenohjelmia.

[Ei aihetta]Torstai 21.12.2006 17:25

Mentiin eilen mutsin kanssa mummille. Mä ajoin, ja kuuntelin PMMP:n Kesäkavereita. Mutsi, joka on kuitenki siis melko täti ja suhteellisen epäretro, naputteli hirveen popisti sormia reittä vasten ikäänku se olis siitä musasta oikeestaan mitään tajunnu, saatikka pitäny. Mut sit ku siinä biisissä tuli kohta että "tällaista on ehkä olla nuori. Kerrankin unohtaa kaikki se vakava mitä on huomenna ja vittu ikinä" ni siihen loppu napsuttelu.
Sen oikein näki ku sen äidinaivot yritti sisäistää sen, että biisissä kiroillaan. Mua alko naurattaa ni aloin puhuu jostain auton tuulettimista.

On se kans yks permanentti. Nyt se istuu paperihattu päässä tossa ja tekee neljääkymmentä joulutorttua. Mä tein äsken maitosuklaapipariterriinin. Ei mitään hajua et miltä se maistuu. Tai mitä se edes on.

Jos ihan totta puhutaan ni mun tekis mieli hakee pullo punkkuu ja syödä suklaata ja kattoo Pakoo ku tapsa on polttanu enkä oo nähny sitä ku kaks jaksoo ja kaikki jaksaa hehkuttaa sitä miten hyvä sarja se on.

Eilen tuli muuten joku lyhytelokuva juutalaisvainoista. Voi jumaliste jos mä joskus tapaan jonkun uusnatsin ni...ni... potkasen.

Itseasias Parves oli yks kerta sellanen iso sikanaamanen jätkä, melkosessa humalassa siinä tiskillä ja mesos jotain heil hitleriä ja näytti tatuointias käsivarressa, sitä hakaristi-risti-hässäkkää (en tiedä mikä se virallisesti on, se mis on se ympyrä ja se hakaristiä ympäröivä ristijuttu). Mulla alko palaa pinna ni kysyin että millähän perusteella uusnatsismi ja valkonen valta on jotenki hienoo ja parempaa, jotenki hyvää?

Millä perustein se kantaa sitä ristiä käsivarressaan ja tietääks se yhtään et mitä sen symbolin taakse kätkeytyy, mikä historia ja mitkä tapahtumat? Tietääks se yhtään mitä aatetta se puoltaa ja kantaa? Ja mikä tekee arjalaisesta rodusta paremman ku joistain muista? Kuvitteleeks se olevansa parempi ku joku muu vaan koska se on valkosta, arjalaista rotua niinku joku saatanan lehmä, ku se makaa siinä tiskillä, vitun läski, juo keskellä päivää ja örveltää ja elää yhteiskunnan tuella? MITÄ?!?! Mun tosiaan palo hihat sen kanssa.

Sen jälkeen se oli oikeestaan turpa kii.
Mä meen joskus kusemaan Hitlerin haudalle. Ziisus mikä mulkku.