IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 22:19

En mä sit onneks ookkaan kirjottanu tänään ku 19 sivuu julkishallinnon rapsaa. Vielä jotain viis sivuu ni homma selvä.. Jaksais vaan, nyt alkaa akut olla loppu. Ja sit viel pari ihan lyhyttä rapsaa, parisivusta ni jee jee, hyvin menee.

Äkkii se päivä menee.

Ei mulla oo kyllä mitään hajua että MITÄ loppuenlopuks oon kirjottanu, pitää ehkä tarkistaa ennen ku lähettää mihinkään.

Energiaa nyt äkkiä jostain.

Niin näistä naisihanteista sun muistaTiistai 31.07.2007 19:49

No jos nyt sitte kelataan oikeesti:

Se on persoonasta kiinni, itseluottamuksesta. Jokanen inhoo kroppaansa joskus. Mut persoonaa kehiin, hymyä, fiilistä. Kukaan ei huomaa. Jos huomaa ni oma mokansa.

Se on niin naurettavaa että muijat yrittää tehdä itestään sellasia, että MIEHET tykkäis. Hallelujaa aamen. Terve saa olla, pitäs olla. Salilla kannattais käydä ihan siks et jaksaa kantaa ittes vanhaks asti, fysiikkaa.

Hei, for real, jos ei pidä peilikuvastaan ku vähentää vaatteita, ni kuka muu siitä välittää? Ne, kenen edessä niitä kuteita vähentää tuskin välittää, ainakaan jos homma on menny oikein. Tyttöfrendit (tai siis ylipäätäs frendit) ei välitä, koska ne rakastaa sua miten päin vaan kunhan tietää että oot terve ja sulla on hyvä olla. Ne ei oo huolissaan siitä jos on vähän pömppistä tai peppua tai muotoja.

Ja sit kun tullaan siihen tilanteeseen, että niitä kuteita vähentää jonkun kundin edessä niin jos asiat on menny niinku pitäs ni tilanteessa on tarpeeks intohimoo eikä kukaan välitä yhtään mistään. Miks pitäs stressata et huomaakohan toi että mul on pehmee maha, ku et sä itekkään sitä huomaa ja jos huomaat ni tykkäät silti? Tietysti on ihmisiä jotka vähentää niitä kledjuja kenen kanssa vaan eikä tilanteessa oo fiilistä. Se jääköön sit mallinukkejen ja barbien huoleks, mä en sellasta harrasta.

Ja mitä mä seuraavaks teen? Haen kaapista kirpeen mansikkaremmin ja SYÖN SEN. Koska jos mulla menee vähemmän lujaa tai mun elämäni muuttuu vähemmän ihanaks vaan siks ni vittu mikä yhteiskunta ja länsimainen paska maailma. Mä syön niitä vaikka miljoona jos siltä tuntuu. Ei mun elämäni oo siitä menny mihinkään että on tullu kiloja. Ainoo ärsytys on siinä et on kaappi täynnä kivoja kuteita jotka näyttää päällä vähemmän näppäriltä.

Laiha ei todellakaan oo kaunis, jos joku niin väittää ni hyvää elämää vaan ja kiittimoi. Terve on. Hyvinvoiva. Ilonen, onnellinen, itsevarma. Ja sitäpaitsi kaikki kiihkolaihduttajat on ulkonäkönsä lisäks niin fanaattisia et ketä sellanen miellyttää tai viehättää ku maailma pyörii ihan kirjaimellisesti oman navan ympärillä?

Tulipahan taas puuskutettua.. Pitäs varmaan jatkaa noita kouluduuneja sen mansikkaremmin jälkeen. On mulla dumlejaki, ja lakritsijäätelöö ja voisin juoda vaikka lasillisen punkkua. Mä voin ihan sieluni silmin kuvitella miten joku anorektinen pikkupoika -tyttö oksentaa ihan pelkästään näistä sanoista. Sairasta.

Hah. In your face, I love my curvy life :DD

Hihi, huvittavaa tällanen höpötys mut mitä väliä.

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 19:22

Onko kauheempaa ku tytöt ja nuoret naiset jotka näyttää ihan pojilta laihuusihanteessaan?

Siitä ei pidä ku homot ja mukulat, oikeet miehet haluu että nainen on nainen, pehmeempi, kaarevampi.

Ja tätä en nyt todellakaan sano siks että oikeuttaisin oman ison naiseuteni vaan siks et oon huolissani.

Laiha ei oo kaunis, terve on. Ei tyttö joka näyttää pojalta oo kaunis, kyseistä ilmiöö kutsutaan jokski ihan muuksi ku kauniiks.

Oon vaan huolissani. Omituiset ihanteet tässä maailmassa meinaan. Hyi helvetti.

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 01:29

Fuck everybody.

Mä taidan lähtee kävelylle iloisen sateiseen Turkuun. Jospa vaikka ajatus kulkis huomenna, kun en oo olemassa kenellekkään.

Kuun viimenen, rapsadedis. Ei voi ku yrittää ja toivoo selviävänsä. Keskiviikkona on jo uudet kujeet. Taas. Ylläri. Ehkä. En minä tiedä. Vois rauhottuu mut ei kai vielä tarvii?

Sini tulee Kakskerran avoimeen ilmaan ei ens mut sitä seuraavana viikonloppuna. Tytöt rokkaa, dippadai.

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 01:14

Kunpa mä vaan vielä oppisin olemaan normaali, tasanen, järkevä ihminen, joka ajattelee ennen ku tekee mitään. Vähemmän impulsiivinen, vähemmän fiilis, vähemmän hullu.

Toisaalta, haluun tuntee elämässä niin paljon ku mahdollista. Iteppä osani valitsen. Vittu kun on ikävä, miten tollasia ystäviä löytää, miten tällasia ystävyyssuhteita syntyy? Itkin jo kävellessä junalta autolle, ja se juna vei mun sielun.. veljen, siskon, ihmisen pois. Rakkaan, tärkeen, ihanan frendin. Jonkun joka pystyy lukee mun ajatuksia.

Onneks ei kuitenkaan kaikkia kun enhän minä tiedä itekkää mitä kaikkea mun päässä on meneillään..

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 21:57

Voi äiti mikä viikonloppu.

Ihan oikeesti. Uskomaton, ihana, mahtava. Can I make it last forever?
No I can't..

2xOpenAiriin oon menossa, saa nähdä kenen kanssa. Seura täytyy valita siten et on oikeesti hauskaa, sen mukaan mitä mestoilla tapahtuu ja mikä on mentaliteetti (kaljaa ja rokkia oikeen rankanlla kädellä, telttaa ja todella vähän kuraista unta).

Miten jonkun kanssa voi olla niin uskomattoman soulmate, Jasmin, mun Karhu? :)

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 21:11

Omituista ku on tukkaa niin että se yltää melkeen tatskaan.

Viimeks oon ollu näin karvanen joskus seiskalla.
Tuntuu ku joku hiplais selkää all the time, enkä mä oo nyt yhtään varma että onko se niin kovin kiva tunne.

Töihin yöks, huomenna Karhun kanssa Turkuun.

sairaan kaunis maailmaPerjantai 27.07.2007 06:46

Maailma osaa olla niin paska paikka eikä mulla oo ketään joka ottais syliin. Tai ottais kai, mut ei siten ku mä haluaisin.

Töissä oli helvettiä. Yks kundi, joka on muhun ihastunu, kehtas alkaa tappelee ja viskas tuolin parvekkeelta. Mä vittuunnun tappelemisesta ihan tosissaan, hurjistun, vaikken yleensä hermojani menetä hirveen helposti. Sieppas rajusti. Haki se kundi sen tulin sit nöyrästi sieltä kadulta ku sanoin etten anna tätä anteeks jos siinä ei oo sen vertaa miestä et korjaa jälkensä. Mut mä en todellakaan jaksa tappelemista yhtään, oon tapellu tarpeeks, etenki sillon ku olin töissä Cantinassa.

Sit meni tuoppi paskaks tupakkahuoneessa yhden nuoremman sällin käteen, ja verta oli vähän siellä täällä, keittiön seinässäki ku yritin sitä paikkailla. Pitää varmaan käydä jossain testeissä.

Yks äijä istu tiskillä ja tarjos mulle kovin töitä, pr-duunia. Se on kerran aikasemminki jo kysyny, muutama kuukaus sitte. Keikkahommana pr:ää ympäri Suomee isolla palkalla. En mä nyt jaksa sellasta ajatella, ja loppuenlopuks se varmaan ajatteli et sais tällasen nuoren naistarjoilijan numeron noilla keinoin.

Siinä vaiheessa ku sain porukan ulos ja menin siivoomaan parveketta, ni näin, että kaks kundia potki tätä muhun ihastunutta tappelupukaria päähän ja lujaa. Se, ku joku makaa maassa, ja toiset POTKII PÄÄHÄN saa mut vapisemaan raivosta ja inhosta. Soitin poliisit, vaikka asioihin ei varmaan kannattais puuttua. Mut helvetti, mitä muuta mun olis pitäny tehdä? Tuttu kundi vielä eikä ketään muita missään?

Sit ku viimein sain siivottua ja lähdin ulos ni tää kundi, jota potkittiin, makas mun auton edessä asvaltilla sammuneena, kännissä ja mustelmilla. Vein sen kotiin.

Ja sit ajoin turtana ja jotenki väsyneenä himaan peläten et peurat hyppii eteen ku niitä oon nyt töistä tullessa nähny muutamaan kertaan. Kuuntelin Joan Osbornen One of us:a ja olo oli sairaan tylsä.

Ei oo ketään joka ottais syliin. Mä yritän auttaa, frendejäni, tuttuja, tuntemattomiaki näköjään (tosin kukapa inhimillinen ihminen ei sitä tekis), mut välillä tuntuu et jos mä tippuisin ni ottaisko joku kiinni? Mulla on kaikki hyvin, mut jos tapahtuis jotain ettei oliskaan, jos olisin surullinen tai menisin syystä tai toisesta jotenki rikki ni olisko ketään joka korjais? Mun tyttöfrendit tietysti.

Soitin Amirille ku pääsin himaan, puhuttiin pitkään koska soitin iskän toimiston puhelimesta. Se ottais mut syliin, se ei antais mun olla surullinen tai ahdistunu siitä et maailma osaa olla paska ja väsyttää. Se pitäis kiinni ja lähellä. JOS se olis täällä. Jos mä olisin siellä.
Jokatapauksessa se pysty pelkästään sanoin pyyhkimään pois sen tylsän olon, joka mulle jäi duunista, en mee levottomana nukkumaan. He's fuckin' amazing..

En oo surullinen ollu missään vaiheessa, ei oo syytä. Vähän vaan väsyny ja pahoillani kaikesta mitä ihmisille ympärillä tapahtuu, enkä oikeen osaa kuitenkaan auttaakkaan. Ystävien kohdalla ei kuulukkaan, jos ei pysty. Suurin apu on olla frendi, olla olemassa niille ihmisille joista välittää sillon ku ne tarvii jonkun pitämään itsensä pystyssä.

Onneks en oo yksin vaikkei mä syliin pääsekkään. Tän iltanen oli vaan taas jotenki niin.. kylmä ja puuduttava, tulee turta olo.

Tyynynhalailuks menee taas.

[Ei aihetta]Torstai 26.07.2007 18:03

PÄÄTÄ SÄRKEE!! Ihan homona.

Ollaan juteltu seksistä Sofian kanssa koko aamupäivä, ja eilen tajusin taas, että on siinä hyvätkin puolensa ettei oo vähään aikaan jotunu varsinaiseen ihmissuhteiden hullunmyllyyn. Sydäntäkään ei oo särkeny pitkään aikaan lujaa. Hyvä niin.

Amirii on ikävä, tosi iso ikävä. Monella tavalla. Helvetti, kolme kuukautta vielä ennen ku meen käymään Bosniassa. Ja mitä kaikkee voi kolmen kuukauden aikana tapahtuu? MItä vaan.

Saatan esimerkiks kuolla tähän päänsärkyyn ja siihen faktaan että joudun ihan justiinsa lähtee duuniin. En mä edes juonu paljoo eilen, toi balkanin vodka vaan satuttaa tukkaa vaikka join sitä vaan yhden shotin.

Loimaa kutsuu, hallelujaa aamen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 20:15

Hmm..

Luin sieltä täältä noita vanhoja merkintöjä.
Olin polttamattaki joskus hetken. Viime vuonna. Muistin taas miten itkin väsymystäni viime kesänä autossa ku en ehtiny nukkumaan tai muutakaan. Muistin miten meil oli Akin kans hauskaa ku oltiin niin hyvät hulivilikaverit. Tajusin vieläki käyttäväni aikaa väärin. Huomasin miten paljon oon kuitenki ollu viihtellä. Humalassaki.

Onhan siellä merkinnöissä kaikenlaista, enemmän tai vähemmän kevyitä juttuja, vähän omituisia. Selkäkipuja, laihduttamisia, lupauksia, ihastuksia, pettymyksiä, kavereita, tapahtumia. Ajatuksia, voi niitä kaikkia ajatuksia.

Kuten esimerkiks se, että PMMP:n Joutsenien lyriikoista "aina kovaa, ei ikinä pehmeää" pätee lähinnä Voimariiniin.

Ajatus sekin.