IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.02.2007 17:47

Uih. Aika vauhdikas päivä tähän asti.
Nyt kokoukseen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.02.2007 16:46

Hmm.
Word on aika paska.

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 23:02

Mun ääneni taitaa mennä Kokoomuksen (ei sillä että puoluerajoista niin perustaisin) Anna Vainiolle.

Sellasen päätin äsken. Eduskuntaan tarvitaan nuoria ja naisia ja nuoria naisia. Toivon mukaan ko. neitonen pitää minkä lupaa.

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 21:09

Hoito: SOFIA!! :D
Onneks se on olemas, sen kans puretaan kyllä kaikki meidän häsläilyt. Huippumuija, ja niin sisko, samanlainen poikatyttö ja säätäjä ku mäkin, ei mikään sievistelevä hissuttelija. Täysillä beibit.

Nyt takas meseen ihmettelee maailman menoo. Prokusuunnitelma saa odottaa.

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 20:12

No JOO.
Draivia olis, ja ajatuksiakin vaikka miten paljon mut joku tässä projektisuunnitelman teossa nyt laittaa vastaan. Liikaa infoa? Liikaa ajatuksia? Liian monta näkökulmaa josta tehdä?
Mä en ymmärrä. Mikä siinä nyt jumittaa..

Niin ja siis oli tosi kiva ilta eilen, jotenki... erilainen. Sulosempi ku pitkään aikaan. Mä vaan taas ajan itteni hulluuden partaalle miettimällä liikaa.

Pitäs jollain nyt saada pysäytettyy KAIKKI ajatukset hetkeks.
Ihan kaikki. Ja kaikki olot, turhat pelot, jännitykset ja epävarmuudet.

Diagnoosi: ylikierrokset
Hoito: musaa

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 13:30

Mmmmmnam, on aika hemmetin hyvä olo :)
Nyt riittää draivia tehdä prokusuunnitelmaa ja ihan mitä vaan.
Kai. Jos tää olo säilyy. Jos sille annetaan syytä säilyä...
Sekavaa, huh? No mut se nyt ei oo mitään uutta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.02.2007 19:14

Mä en tiedä miks toi opintotuki-polemiikki saa mussa aikaan käsittämättömiä agressioita.. Ei se voi olla pelkästään siks et se määrällisesti kusee, koska en mä nyt oo mikään nälkäänäkevä köyhä.
Lähinnä kai siks se nostaa karvat pystyyn että se kusee ihan kokonaisuudessaan, ja mun tekis mieli repii hampailla kappaleiks jokanen sanomalehti jossa poliitikko toisensa jälkeen jauhaa paskaa näin vaalien alla. Kyllähän sitä voi kuka vaan sanoo mitä vaan. Kyllä mäki voin sanoo et oon vihree yksisarvinen ja haluaisin ajaa eteenpäin lakia jonka mukaan lenkkeilijöillä pitäis olla punanen puinen keppi ja raidalliset lapikkaat. Oon kiharatukkanen menninkäinen paratiisisaarelta jossa kaikki syö violetteja marjoja ja hokee "dää".
Niin, että sellasta bullshittiä, hiton poliitikot. Mistä sen sitte tietää että kehen niistä luottais vaaleissa, ketä äänestäis..

Eilen oli muuten astetta helvetillisempi työvuoro. Oksennusta, tappelua, päänaukomista ja hirvee kiire. Jos niitä rajojaan ei tiedä ni jumaliste sitte ei tarvii kitata niin älyttömästi. Jos oksettaa ni lavuaari ei oo se paikka johon purjotaan. Tuolitki on tarkotettu istumista varten, ei siks et niitä vois heilutella aseina ilmassa. On se kumma ku aikuiset ihmiset ei tällasiäkään tiedä tai ymmärrä.

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 15:29

Hyvää huomenta maailma! :)

Hitto, eilen oli hauskempi ilta ku pitkään aikaan. Vietiin Sofian kanssa Hollannin poika ihmettelemään öistä Turkua. Porossa käytiin että se sai pienen maistiaisen Lappia ja siitä hipsittiin Onnelaan. Rock-puoli on muutettu Royal Clubiks, ihan suksesta. Ei enää Sweet home Alabamaa tai Elvistä.. Hmph.
Eikä se edes ollu niin kovin kuninkaallinen mesta, hieno sisustus jeejee, ainoo mikä sen ehkä erotti muusta barista oli astetta hienommat tuhkikset ja portsari ovella jakamassa hassuja laminoituja Royal-kortteja.

Hollanti tais kyllä saada vähän traumoja, tanssittiin ku sekopäät pöydilla suomirokissa, sen jälkeen tanssittiin ku vielä sekopäisemmät mainstreamilla jossa soi ysäridisco. Ala-aste all over again.. Ja mä metsästin, for the first time in my life lähdin kundin perään kysyäkseni numeroo! :D´Baariympäristö on ovela, se on vähän sellasta viidakkoa joka tapauksessa. hauskaa oli ja menin ihan pitkin seiniä ku piti lähtee kesken kaiken kotiin ja tänään meen sit töihin. Voi. Helvetti.

Näytin koko illan ihan aidanseipäältä, ja oli alusta loppuun hauskaa. Siitä asti ku Sofia käski rämäyttää auton oven kunnolla kiinni ja mä rämäytin niin että joku lista pamahti irti siihen ku tultiin takas landelle ja puhuttiin miehistä koko matka eikä Ted-parka tietenkään ymmärtäny mitään. Oli kiva puhuu englantiiki taas, sujuuhan se, tosin loppuillasta ei sujunu kumpikaan kieli kunnolla, selitin tosi hölmöjä ja olin muutenki vähän tonttu.

Jee jee rokkenroll, tällasia iltoja lisää! :) Ja rokkipuoli takas, hittoon jotkut royalit.
Nyt pitäs koota ittensä uuteen elämään, käydä saunassa ja peitota tää päänsärky.

Oho, talvirengaspakko loppuu ens viikolla. Kiva, jotkut vähemmän fiksut kuitenki sutii kesäkumeilla ja kuten me Tediä eilen ohjeistettiin "if you crash, crash good so we get a new car but try to keep us alive in the process". Hurjaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.02.2007 18:52

Okei, back from Karjaa. Palaveri Etnokultin kanssa. Kokemus sekin, yhtälailla Karjaan kaupunki ku palaverikin. Saakeli et on kylmä.

Oon lukenu Kansanmurhan todistajaa (Roy Gutman). Se kertoo Bosnian sodasta kaikkine puolineen. Mä en tiedä onko mun järkevä lukee sitä.. Ensinnäkin, ne kuvat tunkee mun uniin. Toiseks, tää kirja on kirjotettu näkökulmasta, jossa serbit oli pahiksia jotka sorti muslimeja ja kroateja. Kuitenki todellisuus oli sitä, että kaikki tappo toisiaan. Mun täytyy vaan pitää mielessä kun meen sinne, että hälläväli onko serbi vai kroati, yhtä lailla repivä tausta niillä kaikilla on.

Mut siis.. raiskauskeskuksia. Keskitysleirejä. Kiduttamista, hakkaamista ja tappamista. Lisää raiskausta, lisää teurastusta. Siviilien, sotilaiden, elitistin, kaikkien. Sähköporilla rintaan, iskettyjä nauloja kolmevuotiaisiin lapsiin. Joukkoraiskaamista, joukkotappamista.

Naisia, jotka on raiskattu isänsä edessä. Miehiä joiden on pitäny purra toisten miesten vehkeet irti. Miesten sukukalleuksia köytettynä kiihdyttävään moottoripyörään. Satoja ihmisiä ladoissa ja leireillä, neljä kuukautta ilman suihkua, monta päivää ilman ruokaa. Ei vessoja, ei vettä. Ei tilaa maata, vaan täytyy istua omassa paskassaan, öisiä pahoinpitelyjä ja kidutuksia.. ja miettiä kaiken aikaa syytä miks niin tapahtuu, kun on käsityöläinen jostain vuorilta eikä oo ketään loukannut muuta kun olemalla eri uskontokuntaa.

Ihmisiä häkeissä päällekkäin, samoissa vaatteissa monta kuukautta keskellä talvea, katsellen kun ihmisiä otetaan summissa telotettavaks viiltämällä kurkku auki tai hakkaamalla päätä seinään. Sen jälkeen viedään vangit pesemään se seinä ja rahtaamaan ruumiit autoon jossa tulee ruokakuljetukset.

Sadattuhannet ajettuna ulos kodistaan, raiskattuna, ryöstettynä koko omaisuudestaan. Miehet ja veljet viety keskitysleireille, äidit laitettu kävelemään miinakentän läpi, tyttäret raiskattu ja pahoinpidelty. Käskystä. Järjestelmällistä, ennaltasovittua, harkittua.

Nää vaan esimerkkeinä Bosnia-Hertzegovinan taustoista reilun kymmenen vuoden takaa.

Jostain syystä mun teki mieli kirkua, huutaa ja raivota "että pidä jumalauta turpas kiinni, läski, omahyvänen vitun sika" ku junassa yks äijä tuli vaunuun, jossa on vähän helvetin hyvä olla ja kehtas kovaan ääneen valittaa että täällä haisee tupakka vaikka pitäs olla savuton juna. Kusipää. Ja se joka haisi röökiltä olin varmaan minä. Tukehdu siihen, you fat ass bitch.

Kaikki nää kauhut mitä tosta kirjastaki lukee, tai kuka vaan lukee mistä tahansa mitä tahansa niistä hirvityksistä mitä maailmassa tapahtuu, ni ne ei kyllä jätä vaikutusta jos niitä ei ajattele. Ehkä parempiki olla ajattelematta tosin...
Mut hitto, on ihmisiä joita puistattaa käydä Suomen junan vessassa ku se on viilee, ja kalsee ja pahanhajunen.
Kuvittelis ittensä häkkiin monta kuukautta vanhoissa kledjuissa, ilman suihkua, toisen ihmisen paskan valuessa niskaan, ilman ruokaa tai vettä raiskattuna ja hakattuna samalla ku vieressä pahoinpidellään toinen verille ja sä vaan toivot ettet oo seuraava.

Ei ihme jos siellä Banovicissa minne oon menossa on alkoholismia, perheväkivaltaa ja yleistä surkeutta. Vittu sentään ihmisen eläimellisyyttä. Eikä eläimetkään oo niin sairaita ku ihmiset..

Ja by the way... kaiken tän sodan aikana, meidän kaikkien rakastama Bush ja muut pullukat länsimaiden päättäjät piti asevientikiellon päällä Bosniaa kohtaan, ja puhu "epämiellyttävistä olosuhteista" joissa bosnialaiset joutuu olemaan.
Epämiellyttävä olosuhde??!?!!?

Epämiellyttävä olosuhde länsimaalaiselle on jo pelkästään se ku astuu märkään lätäkköön ja sukka kastuu.

Minä Päivi pienoinen yritän opetella asettamaan tästä lähtien asiat oikeisiin mittasuhteisiin, ku esimerkiks ärsyynnyn ku korvalehdet jäätyy ulkona tai auto ei lähde käyntiin tai joku kundi käyttäytyy veemäisesti.

Että sellaseen paikkaan meen sitte. Tekis mieli pyytää anteeks joka ikiseltä bosnialaiselta joka vastaan tulee. Sitä, että länsimaat ei suostunu vastaanottamaan niitä. Sitä, että länsimaat ei auttanu ku olis pitäny. Sitä, että länsimaat tohkeilee sillä mitä ne on maan hyväks sodan jälkeen tehny, vaikka moni asia olis voitu estää, monta taloo säilyny ehjänä, monta perhettä jääny rikkoutumatta, monta naista raiskaamatta.. Nyt sitte ollaan rinta rottingilla, että ME autoimme Bosniaa, rakensimme taloja, perustimme naiskeskuksia ja veimme vuohia.
Vittu, ei olis tarvinnu jos sodan ei olis annettu räjähtää käsiin. Etenkin ku siellä rikottiin kaikkia kansainvälisiä lakeja, YK:n, Geneven sopimuksen, ties miten monen poliittisen päätöksen lakeja. Puhumattakaan siitä miten siellä rikottiin inhimillisyyttä, ihmisyyttä, perusturvaa...

Mä en tiedä että mitä osaan siellä tehdä, mut teenpä kuitenki. Ehkä rock n' roll yhdistää, ehkä festarilla saadaan kytkettyä katkeruutta kroatien, serbien ja bosnikkien välillä. Ehkä, mut ehkä ei... Kylmiä väreitä ku ajattelen sitä mahdollisuutta ja vastuuta joka mua siellä odottaa. Mut ei pelota silti, jännittää vähän, ja odotan matkaa ihan hulluna. Tahdon sinne, tahdon tehdä, nähdä, kokee, auttaa, tutustuu, tuntee, tietää, oppia.. Mua kiukuttaa nyt jo ajatus et jo kolmen kuukauden jälkeen pitää tulla takas. Tosin siellä on varmaan monta yksinäistä ja kipeetäki hetkeä joina toivoo et olis kotona tai kavereiden kanssa. Pitää ottaa valokuvia mukaan..

Okei, mä tiedän et tää on hölmö, naiivi ja itsestäänselvä toteamus mut sota on kamala asia.

[Ei aihetta]Tiistai 20.02.2007 00:51

Aivan tajuton Bosniakuume. Matkakuume siis, ei mikään tauti.
Huomenna rokotuksiin ni säästyy sit reissullaki kaikenmaailman pöpöiltä. Ne iskee varmaan piikin peppuun, laittaa hessuhopolaastarin, ja taputtaa pakaralle että soronnoo tyttö.

Maaliskuussa bileet, nyt se on virallistettu. Kutsun ehkä kaikki. EHKÄ. Kaikki. Matkabudjetistani et kyllä mitään viina-altaita kustanna, mut hälläväli; musa, frendit, nauru, laulu ja muut oleelliset elementit (viina) ni eiköhän siitä juhla saada. Synttäri-laksiäis-kekkerit. Pakkohan sitä on juhlia kun on kerran aihetta.

Pääsette musta kolmeks kuukaudeks mut sit tuun entistä pahempana takas, jos edes tuun, jos Suomi vielä houkuttaa tai jos en oo astunu miinaan tai joutunu mafian kynsiin tai rakastunu johonki Bosnian vuorten vuoheen.