IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Ukkostaa.Keskiviikko 31.05.2006 00:23

I Lv'it.

NuorisotiimijeejeeTiistai 30.05.2006 23:16

Hiiiienosti män.
Kokous uusien tiimiläisten aka teinien kanssa. Kyllä täst viel hyvä tulee mut kesä täyttyy aikamoista vauhtii ja mä kuvittelin vaan chillailevani heinäkuun. Ai just. Missä välissä?

Vasen lapayläselkäniska rusahti eilen ihan vituiks ku tein vatsalihaksia. Urheilu tappaa, ei siis palkitse. Nyt ei käänny pää. Torstaina on sähköhoito.
Oon vähä kelannu et vaikuttaakohan se aivoihin. Entä mun tatskaan? Auts, hope nhot.
Paula! Tuli ikävä sitä. Piti ne tatskat ottaa senki kans. Millä rahalla?
Mut en koskaan enää urheile (that's not true, meen kohta hakkaa stepperiä)

2600 milligrammaa panadolia jyllää veressä, aika ristiriitasta et siitä syystä mun luultavast särkee pää vaik se on siis särkylääke.
Hubertilla on rotta suussa ja mutsi tekee limannäköstä kakunkiillettä. Idylli.

Hessun kans olin kahvilla, se hinutti jotain labyrinttiarpaa ja mä join Tehoo, nyt oksettaa, mut oli kiva nähdä sitä, se on aika huippu. Muuttais se Sofiaki jo. Tai ei ehkä vielä ku en oo vielä Turussa. Kesäkuun puolvälin jälkeen teen comebackin, päivikudrown kampäk, tiistaisin onli for juu.

Mut huomenna Tapio valmistuu sähköautomaatioasentajamieheks. Mulla on yks hame täällä landella, en tykkää siitä eikä mul oo kenkiä, eli saa hävetä siskoonsa huomenna korsettitalolla.

Jumijumi.
Jos kirjottais kokouksesta pöytäkirjat ja laittas ne uusille mageille tiimiläisille, vähän me tehdään elokuussa Pöytyä Revolution bileet uu mama.
Sovittiin Hessun kanssa et tänä kesänä mä, se ja Sofia isketään itellemme ihan vitun hyvät naiset.

Nyt menee lujaaMaanantai 29.05.2006 18:08

Puhelinliittymä meni kiinni.
Nettiliittymä kans.
Ain't got no money.

Aurian hissimusiikki ei piristä sit yhtään. Ja Telefinlandin bitch ei tajunnu mitään. Luuli kai et oon joku kattoonsyljeskelijä spuge.

Kuka haluu kuunnella eye of the tigeria kun muutenki vituttaa?

No mut lauantai oli hulvaton:
(ohjelmassamme ajat ovat noin -aikoja)

10:00 paskanen ja tunkkanen Lintuparvi odotti ottajaansa

12:30 Anna ja mä saadaan hysteerinen kohtaus roudatessa naulasta puutavaraa pihalle, huivi on vinossa, otsa hiessä ja Ramit vielä vituilee että pitäs kantaa kaikki kamat takas. Mä uhkaan tappaa sen.

14:10 mä löydän keittiön kaapista kaks ja puol pulloo Viru Valgeeta ja takavarikoin ne itelleni. Juhannusviinat on siinä.

15: kaadan uskomattoman epäilyttävää hiivasta sitruunamehua kossupullosta viemäriin ja uskon ettei sitä oo käytetty sitte vuoden -86.

15:30 Isossa Sparissa ei oo pitaleipää, ajetaan toiselle puolelle tietä K-markettiin jakajan väärältä puolelta, sataa ja auton pyyhkimet arpoo ihan viimestä päivää että toimiiko ne vai ei. Annaa pelottaa.

16:00 tonnikala-tomaatti-sipuli-riisi

17:30 istutaan käsi poskella keskellä ruuveja ja nauloja, poltetaan tupakkaa ja Anna syö vaaleenpunasia sydänkeksejä jotka aiheuttaa mulle päänsärkyä pelkällä ulkonäöllä

(no nyt se Aurian ihminen vastas. Maksat ku jaksat. Hyvä juttu)

20:00 sykemittarissa on 3000 kaloria ja on klähmänen olo, lähetään Turkuun

20:30 mutsi yrittää tarjota teetä. Nappaan saapikkaat kainaloon ja jatketaan matkaa. Ilman teetä.

21:20 Anna vannoo etten varmaan jaksa lähtee enää suihkun jälkeen ulos. Mä en osaa muodostaa enää järkeviä lauseita

24:00 Hessu ja Sofia on tulossa meille, Hessu pelkää että me jäädään jauhamaan Sofian kanssa vöistä ja meikeistä. Mulla on vatsaperseongelma. Hessu sanoo että kyllä sulta molemmat löytyy. Mä vastaan että siinähän se ongelma onki. Sofia on jo vähän humalassa ja mä juon Viru Valgeeta sekamehutiivisteen kanssa. Se maistuu ihan bensalta eikä mee päähän

01:20 Sanna tulee vastaan Fortessa ja on niin tuhannen tuiskeessa ettö mua naurattaa. Hakataan pyllyjä yhteen tanssilattialla ja parannetaan maailmaa tiskillä. Sanna lupaa tilata tequilashotit ja tilaaki epähuomiossa salmarit ja isot kaljat.

02:15 viiletän ympäri baaria ja törmään joka paikkaan. Parisuhdemessut on irti Forten luoteiskulmassa. Istun neliönmallisella tuolilla siinä tyhmän näkösenä ja ihmetteln mistä mun bootsit on tullu niin paskasiks. Sanna lähtee ulos "kun on vähän huono olo"

03:20 makaan naamallani sängyssä ja mietin että mikäs vitun järki tässäki taas oli. Tulee muutama viesti. Nukahdan puhelimen päälle.

11:20 Sannalta tulee viesti, se ei muista mitään. Luulee että pitäs nolottaa, ei tarvii.

Santsi lähti tänään Kyprokselle. Mä istun landella ja syön kohta mansikkakiisseliä.

SCORE!!!!

[Ei aihetta]Perjantai 26.05.2006 05:42

PMMP:n Joutsenien lyriikkaa "aina kovaa, ei ikinä pehmeää", mun mielestä ainoo mihin toi oikeest pätee on Voimariini.

[Ei aihetta]Perjantai 26.05.2006 05:33

Rokkenrollia.

Muita käsitteitä ei tarvita kuvaamaa sen enempää tätä iltaa ku mun olotilaakaan.

Kyllä vaan.Torstai 25.05.2006 21:53

http://www.adressit.com/ansku69

Boikotoidaan Suomen paskinta, mauttominta, ruminta, epäuskottavinta ja absoluuttisesti turhinta lehteä.

"Ammutaan Seiskan päätoimittaja" -virtuaalipeliä odotellessa jokanen vois käydä vetäsee nimensä tonne.
Ja hei; yli 130 000 nimee jo.

Nyt jos en saa suklaata ni kuolen.

YhdynTä(hän)Torstai 25.05.2006 18:52

Puhutaanpa taas naisista. Minä tiedän naisista kaiken, ja aion seuraavassa kiteyttää muutamalla kohdalla naisen elämän noin neljäänkymmeneen ikävuoteen asti.

1. Vauvana ja lapsena nämä tulevat naiset ovat vielä kilttejä, korkeintaan huutavat ja itkevät silloin tällöin. Se on tapa, jonka he ovat oppineet äideiltään, joten se on aivan luonnollista.

2. Teinitytöt ovat joko nöösejä runotyttöjä, jotka harrastavat pianon- , viulun-, tai klarinetin soittoa tai sitten minihametta, meikkejä ja hiusvärejä liian aikaisin käyttäviä pahiksia, jotka juoksevat homoilta haisevien, tiukkoja pipoja ja kajaalia käyttävien bändipoikien perässä. Tämä on tuhoisa tie, ja johtaa monesti varhaiseen raskauteen ja liian nuorena solmittuun avioliittoon jonkun vitun ammattikoulua käyvän lippisjätkän kanssa, jonka tytön isä vannoo joku päivä vielä tappavansa kirveellä.

3. Ollessaan kahden- ja kolmenkympin välillä nainen elää itsenäistymisen aikaa. Juostaan baareissa, ja vannotetaan opiskelun ja uran nimeen. Lapsia ei hommattaisi ikinä, sillä kotiäidin virka tuntuu vieraalta, oma äitihän oli juuri sellainen, ja osaksi siksi "äiskyyttä" pitää karttaa kuin ruttoa. Harrastetaan irtosuhteita, jos nyt yleensä miestä huolitaan. Kaikki menee hyvin kunnes nainen rakastuu.

4. Ja nainenhan rakastuu, se on varmaa. Nainen löytää jonkun kivan kumppanin, jonka lepertelyt tähtitaivaan alla tuntuvat niin ihanilta. Huomautettakoon tässä vaiheessa, että mies ajattelee pelkkää pimpsaa, mutta tiukka tavoite saa metsurinkin lausumaan runoja. Naiseen tämä menee täydestä, ja lopulta mies ajattelee, että mikä ettei, voisihan tuossa ihan asiallisessa naisessa kusivehkeitään uittaa useamminkin. Pari muuttaa yhteen, eteiseen hommataan palapeili, kattoon tuuletusropeli ja nurkkiin koira tai kissa hoivattavaksi. Näin nainen harjoittelee tulevaa lasta varten, mies ei edes tajua olevansa nalkissa.

5. Singlenaiselle iskee kolmekymppisenä paniikki. Nyt täytyy löytää mies, nyt täytyy ostaa talo, nyt täytyy tehdä lapsi, muutkin ovat tehneet niin. Ei muuta kuin baariin hakemaan mies, ja sieltähän niitä löytyy. Nainen nappaa jonkun turvalliselta tuntuvan, hyvin tienaavan tanssikenkä-äijän matkaansa ja peli on selvä. Mies on nalkissa, nainen saa haluamansa. Ei muuta kuin lapsia kehiin, talo jostain hyvältä, lapsiystävälliseltä alueelta ja idylli on valmis. Vanha kaveripiiri jää niin mieheltä kuin naiseltakin, koska elämä on niin helvetin auvoisaa. Pulla tuoksuu ja kaappikello raksuttaa. Mies leikkaa ruohon kerran viikossa, nainen istuttaa jotain vitun rehuja pihan täyteen, ja täyttää kuistin kuivakukilla. Nainen rakastaa tätä ihanaa turvallisuuden tunnetta ja on onnellinen. Muutaman vuoden.

6. Lähempänä neljääkymmentä oma mies alkaa tuntua tylsältä. Ei muuta kuin ukko vaihtoon. Vaihdokki löytyy jostain nuoremmasta, viriilistä panokoneesta tai sitten vanhemmasta, entistä äijää huomattavasti rikkaammasta herrasmiehestä, joka osaa ihanalla tavalla huomioida naisen tunteet. Tai sitten boheemista, samettista pikkutakkia käyttävästä runopojasta, joka ei pidä naista pelkkänä objektina vaan panemisen sijasta on myös ihana rakastelija. Myös tyttöporukalla tehdyltä, railakkaalta bailausreissulta Kanarian saarilta napattu Välimeren karvakäsi tulee kysymykseen.

Rakkain terveisin nimim. Katkera suomalainen

P.S. Vihaisia sähköposteja on sitten aivan turha lähettää, sillä minä olen oikeassa.

Nii virallisesti lähdetietomerkinnät ihan ku opinnäytetyötä tekis:
Hynyseltähän tämä.


--jeespoks, nyt tää tytsi ottaa ton seinän tosta ja hakkaa siihen vähän aikaa päätä. Ehkä hyppään jopa parvekkeelta kovan pääni kanssa. Asiaa pitänee vielä harkita, koska kuitenkin tykkään päästäni ihan kohtuullisissa määrin sillon kun se jotenkin toimii (harvemmin).

Mustaselkälokin kaveri joku vitun harmaasavukalamopolokki sai muuten turpaansa siltä mustaselkäseltä ku se menee nokkii sen hoodille. Mustaselkälokki on siis meidän kadun kingi.
Respect!

Oon seksitäti. Alan tästä soitella nyt 39 kappaletta 13-16 -vuotiasta teinii läpi. Fuck jeah, tää on mun elämäni täyttymys.

Ei ku oikeesti. Ei tästä VOI olla suunta mihinkään muualle ku ylöspäin, kyllä tää on niin vihoviimesen helvettiä taas. Helatorstai, voi kilin........!
Olen strutsi, menen polttamaan viimeisen tupakan säälittävästä pikkuaskistani jonka ostin eilen. En siis heittänyt sitä pois MUAHHAHHAH!

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 13:30

Ja voi helvetin Lindexin silikoniolkaimet! Neki vielä eilen(kin) taisteli mua vastaan.
Tää oli nyt sit yhdestoista olkain ku napsahti poikki. Siistiä. Eihän ne maksakkaan ku femman pari, ja kyllähän multa rahaa löytyy (tota... mistä?).

Ei siis mulle eilen ketään mitään vittuillu, mut oli muita syitä. Ja kelasin vaan.

Mun palo varmaan selkä eilen sähköhoidossa, nyt on vähän sellanen fiilis.
Noi loput röökit mä heitän pois. Mut lopun viinin ja suklaan mä kyllä säästän. Kuten jo mainittu: oon ihan peeaa. Kyllä mä sitä valkkaria vielä joskus tarviin.

Jos tääki ilta kusee siinä tai tässä suhteessa ni juon sen vaikka yksinäni.
Meen kai Klubille, ku luokkakaveri kerran pyysi eikä oo paljon tullu siellä käytyy ku ei nää mun klubbaajafrendit sinne lähde.

Et sillai. No mut tanssittiin joka tapauksessa ihan kunnolla.

Lokeilla on festaritTorstai 25.05.2006 07:13

Joku vitun mustaselkälokki naposteli Hesen papereita äsken tossa kadulla ku vedin ikkunasta röökin (poltan viihtellä ja yks hailee). Niillä oli kunnon jengi kasassa.
Ja jengi palailee baarista, niinhän mäki just tein.

Ja vituttaa. Niin rankasti. Tekis mieli paukuttaa päätä kaksin käsin seinään.
"Sometimes everything is wrong.."

Mitä helvettiä joku riehuu tuolla ulkona? Pakko huutaa. Mäki voisin huutaa, mut oon hiljaa.
On melkeen valosaaki jo, ja huomenna olis vaikka mitä duunia. No... ne on huomenna. Kyllä mä ne hoidan ku on pakko.

Ihmisistä, musta yhtälailla ku kaikista, vedetään helposti ties mitä johtopäätöksiä. "Tollee se varman aina tekee", "toi on ihan pintaa" ja miljoona muuta esimerkkiä.
Mun mielestä ne ihmiset, jotka on ihan vitun indie ja olevinaan jotenki erityisiä koska ne vieroksuu ja tuomitsee kaiken mikä niitä ei kiinnosta, on kaikkein pinnallisimpia.

Ei ne edes ehdi nähdä ihmisen sisälle ku ne vetää omat päätelmänsä millon mistäki. Se on kapeekatsontaista se. Mieluummin mä arvostan ihmisiä, joilla on intohimoja johonki tiettyyn genreen tai tapaan, mut tajuaa, et on muutaki, eikä se oo yhtään pahaa.

Joo no... joo. Selitän.
Maailma ei edes kaadu siihen et selitän. Kännissähän mä olen. ja vaikken olis, ni voisin selittää, oonhan mä selittäny jo vaikka mitä.

Typerää odottaa, toivoo, pettyä, sattua, yrittää, haluta, saada ja pettyy taas.
On tää niin sairaan kaunis maailma.

[Ei aihetta]Tiistai 23.05.2006 21:36

http://www.ilosaarirock.fi/2005/kohti_rokkia/hynynen2003_7.html

Mut ohjattin löytämään tää.
Ei muuten vituta enää mikään kun näitä lukee :D