IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

TaukotilanneTiistai 28.02.2006 17:17

JES! Nuorisokysely on jotakuinki valmis. Jes, jes, jes.

Perjantaina olis kahdet kantisbileet.. Dilemma. Kumpaan menen?

Voi jee mun printterin päällä on pölyä. Pitäs varmaan siivota.
Jos mä lasken sen tän päivän kuntoiluks kun en kerran kunnolla ehdi mitään tehdä.

Illalla tekeen inventaariota. Onneks huomisen iltapäiväluennot on peruttu.

No nih, tauko loppus, nyt pitää jatkaa...
(olipa pitkä tauko. Mitä tää kesti, kaks minuuttia? Jos kävis vielä röökillä)

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2006 10:48

Ihan poikkeuksellisen huippu viikonloppu.
Loved it.

Suomi hävis mutta so what, en oo muuten vähään aikaan nauttinu (sanan monissa eri merkityksissä) viikonlopusta näin paljoo.
Mmmmnam. So happy, so relaxed.

Ihan pihallaLauantai 25.02.2006 16:07

Mulla on ekaa kertaa siis pitkään aikaan viikonloppu, eli lauantai ja sunnuntai kokonaan vapaat. Siis kokonaan, ei mitään aikatauluun sidottuja tekemisiä.

Ja nyt mä oon sit ihan pihalla. Mitä mun pitäis tehdä? On niin paljon kaikkee mitä voisin ja haluaisin tehdä etten tiedä mistä alottaa tai mitä valita. Vittu mä oon outo.

Heräsin, siivosin huonetta (alasti, mikä ihme päähänpisto seki. Mut ketään ei oo kotona), puin, join mehua, katoin top modelia ja kävin Soitin Laineella testaamassa Casion Priviaa.

Tiistaina Kaisan kans ulkona. Meidät olis passitettu hoitoon jos joku olis kuunnellu meiän parin drinksun jälkeisiä luovia filosofointeja ja taiteilija kiihkoa. Molemmat haluis harrastaa musiikkia ja kirjottaa.
Kummaltakaan se ei onnistu. Ei ehdi, ei jaksa, ei ees osaa.

No joo, pieni vale toikin, just oon jatkamassa pianotunteja kolmen vuoden tauon jälkeen ja kirjotanhan mä kolumneja - päässäni. All the time, asiasta kun asiasta.

Eilenki Kaisan kans ulkona. Marilynissa oli jotkut Mr. Turku -skabat. Keskinkertasen hyvännäköstä lihaa lavalla. On niitä paremmanki näkösiä miehiä kyllä tässä kaupungissa mut ne tekee sit jotain ihan muuta ku pyörii savun keskellä diskovaloissa ja iskee silmää kiljuvalle baariyleisölle, on oi niin hot. Mukamas.
No mut siis oli ihan hauskaa, mä lähdin kyllä jo joskus kahdelta kotiin, ei vanha jaksa enää.
Toisaalta Sannan kans ehkävarmaan mennään tänään illalla johonki.
Mut tällä kertaa ei kosketa shotteihin.

Hirvee itseinho. Siis suunnaton. Peili on mun pahin vihollinen tällä hetkellä. Oon mäki ihme androgyyni, ei olis taas eilen tienny mikä sukupuoli on kyseessä jos mulla ei olis ollu hame päällä (virhe jota en toivon mukaan toista vähään aikaan, ei todellakaan oo mun juttu noi hamoset), ja sit mulla on tissit.
Voihan tietysti olla että mua pidettiin transuna. Tai viiskytlukusena kotirouvana.
Jäätävä tukka, poikatukka, tanttatukka.

Noh.. ehkä mä tuun jonain päivänä olemaan nätti, ja jos en, ni jonain päivänä koittaa se hetki, ettei enää tarvii olla minkään näkönen. Toivon mukaan mulla on siinä vaiheessa joku sokee mies ja terveet lapset. Ja työkin tietysti (mikä se sit tuleekaan olemaan kun en hitto soikoon tiedä yhtään)

Nyt mä ihan selvästi taas jumitan, kirjotan tänne tehdäkseni jotain turhaa että osaan kohta tarttuu johonki järkevään.

Sovittiin alustavasti Paulan kanssa et meen Helsinkiin joskus 9. päivän paikkeilla ku sillä on hiihtoloma ja mulla tenttiinlukuvapaa, jota siis en todellakaan käytä tenttiinlukemiseen. Morjestan samalla reissulla varmaan myöski Terhiä ja ehdottomasti Mikoo.

Taidan mennä Elixiaan irtisanomaan sopimukseni. Mä oon vaan läskistyny sen jälkeen ku mun 12 kk:n sopimus tehtiin, enkä aivan varmasti oo ehtiny, toisaalta laiskana jaksanu käydä siellä sen rahan edestä. Jeesus, 56 euroo kuukaudessa siitä etten todellakaan oo yhtään paremman näkönen. Tänään vielä meen bodypumppiin mut sit loppuu siellä kuntoilu ja alan harrastaa itekseni sitä pilatesta, jonka Anna kerto olevan ihan perfect kerrostaloasuntoon.
Jes, keho ja mieli kondikseen. Toivotaan että onnistuu.

Viime aikoina mulla on ollu sellanen olo että haluisin pyyhkii kaikkien mun tuttujen muistin, ettei ne tietäs musta mitään tai tietäs mikä mä oon tai oon ollu tai mitä tehny.

Joo joo, nyt mä nautin vapaaviikonlopustani.

[Ei aihetta]Tiistai 21.02.2006 22:02

Niin siis on mulla elämä vaikka tänne kirjottelenki.

Tollaseen kuuden kappaleen tekstiin menee just se kolme-neljä minuuttia, että en mä irc-galleriassa kovin suuria määriä elämäni tunneista kuluta.

Koneella joo, mut en galleriassa.

Leadin' a normal life.Tiistai 21.02.2006 18:31

Eilen oli tosi hyvä päivä.

Aamulla heräsin kivaan viestiin, koulussa oli itseasiassa hauskaa. Olin kerranki pirtee, juteltiin kaikkien kanssa. Tentti ei ollukkaan niin paha ku luulin, kansantalous menee loogisella järjellä läpi joten ei ne luennot niin puuduttanu.

Ku tulin koulusta ni Anna pyys mut sen ja Ramitin kanssa tuekseen kattomaan yhtä liiketilaa. Menin niiden kanssa Börsiin. Sitä ennen pyörähdin H&M:llä, ostin hiuslakkaa, korvikset ja uuden laukun jotta näyttäisin vähä uskottavammalta bisnesnaiselta, tunsin itteni ihan agentiks. Ja tilan tsekkaus suju hyvin. Ehkä ne vuokraa sen, ehkä ei. katotaan mitä terveystarkastaja sanoo.

Ne on menossa naimisiin syksyllä ja käy sitä ennen Syyriassa Ramitin perheen luona. Ne vähän niinku pyys mut mukaan sinne Damaskokseen :) Mut se on niin kaukana vielä ettei mun kannata innostua (ja pyh, tottakai mä jo ehdin innostua... niin luonteenomasta mulle).

Tulin kotiin, katoin Täydellisiä naisia varmaan koko illan, menin suht aikasin nukkuu (kaheltatoista), Heidi opetti Tapioo tekemään makaroonilaatikkoa ja koko eilinen päivä jotenki tuntu niin idyllisen normaalilta. Oon koulussa ja ilta on vapaa.
Siis että mä nautin.

Niin joo ja Andy McCoy istu merirosvomaisessa ulkomuodossaan Börsissä meidän pöydän vieressä. Sekin on varmaan aika mielenkiintonen persoona.

Tossa yks päivä mainitsin täällä, tässä nimenomasessa pienen tytön päiväkirjassani, että pitäskö mun alkaa lukee psykkaa.
Se kiinnostaa mua. Paljon. Ihmiset kiinnostaa mua. Tarinat ja persoonat.
Saa nähdä viekö tää kiinnostus mua mihinkään.

Tänään.. niin tänään. En sit ookkaan tehny yhtikäs mitään. Tai no joo, siivosin ton vaatekaappini jottei Aki tai Tapio voi enää naureskella sen ylitsepursuavuutta. No okei, koko alahylly on täynnä vaatteita joita mä muka vielä joskus käytän.

Ja paljon on niitä joihin aion vielä mahtua. Hmph. Bontso. Samapa tuo, on tässä parempaaki ajateltavaa. Mut hissiä en enää käytä jos ei satu olemaan joku sohva olkapäillä. Viis kertaa päivässä tänne viidenteen kerrokseen on sama ku juoksis kolme kertaa tunnin viikossa.

Nyt, ku kaappi on siisti, varpaankynnet lakattu ja Täydelliset naiset pyöriny koneen ruudulla koko päivän, ni otan itteeni niskasta kiinni, teen avoimen hakemuksen, lähetän kyselyehdotukset Nuorisotiimille, haen työpaikkoja ja luen tenttiin.

Mut siihen kaikkeen mä tarviin musiikkia ja paljon. Joten nyt mä meen pahoinpitelemään Winamppia.

Ai niin. Iskä pääs eilen kotiin :)

Tarmokasta opiskelua varmaan joo.Maanantai 20.02.2006 14:27

No hei ei se tentti ollukkaan niin paha, tosin emmätiedä meneekö se läpi.

Eilen loppu työt, myin viimesen tuopin Jukalle joka oli katkassu sääriluunsa perjantaina. Ja kirjotin sen kipsiin, ou jeah, Jukkis on rokkistara. Mä en haluu enää koskaan myydä kaljaa.

Katotaan vaan ni oon jossain Whisky Barin tiskin takana kohta. En varmasti. En EN.
Kävin suihkussa, pesin viimesen kerran kaheksan tunnin ilkeesti tukkaan ja vaatteisiin tarttuneen röökinsavun pois, tein riisipossupatahässäkkää ja salaattia, tiskasin, söin, katoin täydellisiä naisia ja söin puol pakettia suklaa-Viennettaa. Ja luin mä sitte vartin verran tenttiinki siinä samalla.

Meillä jatkuu kansantalouden tunti kohta, oon siis koulussa. Puhutaan vapaakaupasta, nautinnollista as hell.

Tänään ei ollu paha herätys, ku olin saanu yöllä viestin yheltä frendiltä jonka kanssa en oo ollu vähään aikaan tekemisissä, viime syystalvella enemmänki :) Olin aika yllättyny. Ja ikäväki vielä. Muiskis vaan ja tui tui.

Kaikki muut täällä ATK-luokassa tekee varmaan jotain tosi tärkeetä. Tai en mä usko, me ollaan kuitenki kulttuurituottajia. Ei me mitään älykästä koskaan tehdä :) No tehdäänpä.

Jonkun kanssa meen kyllä tänään kahville eli karpalomehulle johonki eli Edisoniin tai Rentoon.
Mut se on vasta illalla, voi olla et meen Elixiaanki tai sit hoidan noi Nuorisotiimijutut sun muut hässäkät kuntoon.

Ja on meillä torstaina sit taas uus tentti.

Tunnille, mars!

On tässä taas järkeäMaanantai 20.02.2006 01:30

Voiko nainen tyhmempi olla, ei voi.
Täs olis vähän muutakin tekemistä ku tätä.
Ite mä tästä huomenna kärsin.

TÄMÄNHETKINEN:

1. Sijainti? -Kämpillä Turussa
2. Opiskelu/työpaikka? -Humanistinen AMK ja tänään oli viimenen duunipäivä Cantinassa
3. Vaatetus? -yöhousut ja toppi
4. Olotila? -miljoona risteilyohjusajatusta päässä. Niinku aina. Tosi häiritsevää.
5. Musiikki? -Ei kai nyt mitään musiikkia kello 10 jälkeen (tässä talossa. Ilmeisesti. Saatana) Ja Tapiolla on mun kuulokkeet olohuoneessa ku se kattoo Suomen matsia
6. Ärsytys? - huominen kansantalouden tentti ja niuhotusasutus
7. Ilon aihe? -Työt loppu, söin jäätelöä tänään, huomenna on vapaa ilta! Jees beibi jees.
8. Ihastus? -hmmm..öö.. En mä kyllä taida olla vieläkään ihastunu
9. Ajatus? -Luenko tenttiin vai katonko yhen jakson Täydellisiä naisia. Dilemma.

VIIMEISIN:
1. Humala? -viikko sit lauantaina (11.2). Tai sillon sunnuntaina jos Paulan kanssa juotu kuoharihiprakka lasketaan humalaks.
2. Automatka? -Pernosta keskustaan eli töistä kotiin
3. Kalenterimerkintä? -Soita Virtaselle; Sannan juliste loppuun; työharjoittelu; viimenen työpäivä 9-16.30
4. Elokuva? -Eilen käytiin Akin kanssa kattoo Kummelin Jackpot. Aika mitäänsanomaton.
5. Tekstiviesti? Viimeiset minuutit siellä, eläköön elämä! T. hupsu äitisi (on se aika hupsu :) )
6. Lääkäri/sairaalakäynti? -Sairaalassa kävin viimeks kattoo pappaa tiistaina joulukuun 13. ja keskiviikkoiltana pappa nukkuki pois. Ite olin viimeks terkkarilla viikko sit perjantaina
7. Vaateostos? Ostin.. paidan viime viikolla. Ja toisenki. Miks mä ostan niitä ku Aki katto yks aamu mun ylitsevuotavaa vaatekaappia ja sano että " vie nyt helvetti noi vaattees johonki UFF:lle".
8. Matka? Loma? Ei voi muistaa. No joo, vuos sitte oltiin Rukalla.
9. Pettymys? - ostin äitille kahvitermarin eikä se vitun paska rohjo pitäny sitä kahvia sisällään
10. Unohdus? - Oon unohtanu sen syyn miks mä poltan

SEURAAVA/TULEVA:
1. Keikka/konsertti? - Juho pyys eilen kattoo Anna Eriksonia (?), miksen mä menis. Kesää ja festareita odotan ku pieni murmeli
2. Yöpaikka? - Tuskin mä tästä kämpiltä lähden enää mihinkään hiihtämään.
3. Ostos? - Bensaa, banaaneja ja possunsuikaleita marinadissa
4. Rahanlähde? - viimenen palkka ja lomarahat. Sen jälkeen.. ei voi tietää.
5. Tavattu ystävä? - Jos kävis siellä kahvilla Annan, Kaisan, Juhon tai Sannan kans huomenna
6. Soitettu puhelu? - luultavasti soitan..jollekki edellemainituista tai sit DBTL:n tuotantotiimille
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? - )a tyynyn alle, b) Täydelliset naiset, c) tenttiin (no joo joo) tai d) päivitän kalenterin
8. Juhlan aihe? - Omat synttäritkö vasta...? On mulla tylsä elämä.
9. Lupaus? - Ikuisuuslupaukset: laihdun ja lopetan tupakanpolton. Tarvitsen itsekurivimputtimen. Ei välttämättä löydy ihan heti edes Gigantista.

LEMPI:
1. Jogurtti? - maustamaton
2. Tupakkamerkki? - punanen L&M (exclusively)
3. Piirretty elokuva? - Finding Nemo
4. Itsetehty ruoka? - kanasalaatti
5. Rakkauslaulu? - Rasmuksen nimenomainen. Ja on niitä herkempiäkin.
6. Baari/Ravintola? - Forte on ollu viimeaikoina jees. Onnelassa on hieno sisustus. Sanon siis... Heaven Kreikan Kosilla
7. Auto? - Pitäskö mun heittää tähän joku merkki ja sit viiskytkuus numerosarjaa XQ 3.6GTI 8V turbotushurjimuskurimus? Ihan oikeesti? Pitäskö? Vastaan siis... d) Iso-Britannian pääministeri
8. Sunnuntain viettotapa? - Oliski joku rutiinisunnuntai. Jos sais vaikka vaan tehdä juttuja jotka on täysin epäolennaisia minkään järkevän kannalta (mitä tää lause ees tarkottaa?)
9. Ruokakauppa? - LEMPIRUOKAKAUPPA, ei mooses...
10. Levyn kansi? - Sara Nunes - 12 EZ lessons, kauheen pehmeen punk ja vähän korni

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma? -Pepsi
2. Asia kotipaikkakunnallasi? - Turussa? Naapurit. Pöytyällä? Naapurien puute (ei ku oikeesti siellä häiritsee se, että kaikki frendit on muuttanu sieltä.. no, tänne)
3. Herätys? - Ylipäätänsä herätys
4. Suudelma? - Osaamaton ja päällekäyvä kielitornado kuolan kanssa (bonuksena ihminen jolta ko. kontaktia ei kaipaa)
5. Karkki? - Kaikki muka kovat mut sellaset jauhosenpehmeet yök. Ja liköörikarkit.
6. Puoli itsessä? - Lyhytjänteisyys, idiotismi, pulputus ja höpötys, ja sit olen.. kauniisti sanottuna uhkea, vähemmän kauniisti sanottuna levinnyt.
7. Sairastettu tauti? - leikkaukset, umppari erityisesti
8. TV-ohjelma? - Salkkarit ja muut saippuat. Chatit (Miks? MIKS? Lahdatkaa tän konseptin kehittäjä HETI)
9. Alkoholijuoma? - PÄÄRYNÄSIIDERI (täyttä kusta), viskit, konjakit.
10. Kieli? - Saksa. Mun pienet linnunaivoni ei oikein ymmärtäneet ko. kieltä

[Ei aihetta]Lauantai 18.02.2006 14:06

Pitäskö mun alkaa lukee psykologiaa ku se kiinnostaa mua ihan helvetisti..
Ja hetkittäin mä nautin ihan sydämeni pohjasta. Vaikka onki paljon tekemistä ja hommaa koko ajan, ni sit on näitä pieniä mahtavia parituntisia. Autoin Sannaa tekemään yhden flyerin/julisteen niiden seuran tapahtumaan, ja kiitokseks Santsi halus viedä mut syömään.

Oltiin Sham Rock Cafessa, kunnon pihvit tytöille ja sit söin vielä mansikkajuustokakkua.

Absolutely freakin' delicious! :)
Nyt on hyvä olo. Ihan sama jos olemus on vähän uhkee.

Ja hei siis mansikoita! Voih, kesä.. *huoh*

Pakkaan kamat ja lähden landelle, Heidi on siellä kans. En tiedä vielä mitä tehdään viikonloppuna mut whattahell. Yhden viikonlopun vois olla vaikka ihan rauhassa kotonaki joskus (varmaan joo). Oon liian levoton sielu, tarviin väriä. Ja lähinnä frendejä.

Lässyn lässyn.

Kamat kasaan ja menoks, kaikki Turku-Aura -väliä ajavat, beware! :)
Niin ja sit mulla on ne 24 Karjala-tuoppia takapenkillä. Mitäs hittoa mä niille teen...

[Ei aihetta]Perjantai 17.02.2006 03:13

Wuptiduu!

Lostin ekan seasonin lataus valmistu justiinsa! Mä kyllä poltan sen ennen ku meen nukkuu.
Pieniä hyviä hetkiä elämä täynnä :)