IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Vapaa maa?Tiistai 01.08.2006 02:22

Ei oo todellista.

Toisilla on oikeus sanoo mitä vaan, koska vaan, kenestä vaan. Toisilla ei.
Ei ziisus mikä draama...

Siis aivan käsittämätöntä energianhukkaa kelata jotain noin yhdentekevää.
Pitäskö mun joskus opetella lopettamaan tää kynnysmattona toimiminen..
Miks mun edes PITÄIS pyytää anteeks joka asiaa, varsinkaan tällasta? Mielipiteitä nyt varmaan saa olla, näin mä oon kuvitellu, eikä niistä nyt tarvii saada hirveetä kohtausta saatikka haistatella helvetin rumasti.

Olen tullut siihen yksinkertaiseen lopputulokseen että joskus täytyy vaan antaa mennä, päästää irti ja lopettaa ennen ku kaikki mikä on joskus ollu hyvää menee ihan totaalisen reisille. Eli mä annan nyt sit olla, turha enää edes yrittää.

Tuntuu vähän kuristavalta mut minkä sille voi. Ei luopuminen oo ikinä kivaa. Varsinkaan ku luopuu jostain millä on arvoa ja mistä pitää, mut kun kaikki ei voi aina mennä silleen helposti. Joskus tulee se viimenen piste. Sit on pakko lopettaa.Huomen on Nuorisotiimin kokous, Wild wild west -bileet lähestyy ja on hyvin mahdollista et ne floppaa mut se on aina mahdollista ku järjestää tapahtumaa. Sit mä pidän keskenäni siellä lavalla hauskaa kermavaahdon kanssa ja stetsoni päässä :)

Saanpahan kokemusta. Mieluummin mä floppaan Pöytyän nuortenbileitä järjestäessä ku esimerkiks työharjottelussa jollain Finlands Festivalilla.

Huoh. Nukkumaan. Liian monta ajatusta.

Mä en ymmärrä miehiäMaanantai 31.07.2006 04:19

What else is new....

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.07.2006 20:12

Laiturissa oltiin eilen. Join pullon skumppaa, Danine-juotavatjogurttipurkista viinaa karpalomehulla, ja sit erinäisiä drinksuja baarissa joita en haluu enkä pysty laskemaan.
Olin aivan helvetinmoisessa kännissä pitkästä aikaa. Oli kivaa, oli hauskaa, oli hölmöä.

Varpaat itki ja jalkapohjat kuoli, olin 45 tuntii töissä jotakuinki putkeen ja samoilla kengillä. Korkokengät oli kuitenki laitettava jalkaan eilen, ja ku hyppäsin yheltä pöydänreunalta alas ja tanssimaan ni oli jalat mennä alta. Tanssimista kipu ei kuitenkaan pysty estämään, fiilis sheikkaa persettä vaikka joku puukottais kylkeen.

Mitä kaikkee me oikein juteltiin ja juotiin ja sekoiltiin.. :) Hymyilyttää.

Nyt ukkostaa, mul on kylmä ja kuuma, piilarit tuntuu tuskasilta mut oon hävittänyt rillit johonki. Päätä särkee ja tekee mieli nukkua ja hyppiä yhtäaikaa, mikään ei auta. Pamela Anderssonin rinnat tunkee MTV:ltä olohuoneeseen asti ja homot stailaa heteromiehiä. Järki ei toimi, kroppa ei toimi. Silti on hyvä olo, kaikki on ihan fine nyt ku pitää yhen päivän vapaata.

Löysin laukusta vähän kärsineitä metrilakuja jotka oon ilmesesti jostain eilen ostanu. Syön niitä, juon yhden siiderin, maistan mehukeittoa, mussutan sipsejä, nautin jäätelöstä, annan ruudulla pyöriä jotain puuduttavan yksinkertasta viihdettä ja nollaan pääni. Huomenna perse on levee enkä mahdu vaatteisiini mut hälläväli.

Ainoo mikä ketuttaa on ku sanoin rumasti aamulla puhelimessa kaverille. Nyt se on varmaan kiukkunen. Kyllä mä vähän tyhmä olen.

Huomenna otan aivot uudelleen käyttöön. Mä lupaan.

Ai nii. Mun ei usein tee mieli lyödä mut perjantaina töissä tiskin toiselle puolelle tuli niin ärsyttäviä teinijätkiä että olis tehny mieli napauttaa ja lujaa. Etenki siinä kohtaa ku se yks äpärä tunki kätensä hanan eteen ku huuhtelin rättiä ja sain vedet päälleni oltuani 16 tuntii töissä. Se sama äpärä pölli mun röökit. Sit se alko mesoo tiskillä et "tää on niin Loimaa" ja olis varmaan saanu kohta turpaansa koska tuskin paikalliset sitä kauheen kauaa kuuntelee.

Se on kumma miten ikä ei vielä kerro älykkyyden tasosta mitään. Mä tiedän 14-vuotiaita jotka osaa olla fiksusti ja tajuaa miten tässä maailmassa ehkä pitäs elää. Samaten mä tiedän aikuisia ihmisiä jotka käyttäytyy ku ääliöt. Se ei oo kiinni iästä eikä ihonväristä et miten typerä, tyhmä, kusipäinen tai lapsellinen joku voi olla. Se on kiinni ihmisestä and that's it.

[Ei aihetta]Torstai 27.07.2006 04:28

Ei mul ookkaan huomen aamupäivää vapaat, mut ei se mitää koska MÄ TEIN SEN! Kolme esseetä kasassa, yhteensä 36 sivuu :D
Jee beibi jee.

Olin tän illan Turun Haarikas DBTL-klubijatkoil lippuja myymäs. Oli ihan kivaa vaihteluu, vaikka baarityötähän seki oli. Mut onneks mä tykkään baariduunista, se sopii mulle paremmin ku vaikka kaupan kassa.

Huomenaamul sit Parveen, nyt lähetän viel noi esseet tentaattorille ja ajan landelle.
Lauantain on kuulemma jotkut bileet.

Pää on tyhjä. Mut niin se on aina.
Helvetin paljon kevyempi olo (HENKISESTI) ku sai noi tekstit tehtyy...

Luultavast juon lauantain yhden siiderin ja sammun.
Tulkaa perjantain Lintuparveen, oon siel 18 tuntii ja mä kaipaan elämää. Sinne siis, en itelleni, mul on sitä ihan tarpeeks. Liikaaki välillä.. Frendei en oo kunnolla ehtiny nähdä. Jossain välissä aina vaan. Täytyy varmaan alkaa miettii pikkuhiljaa sitä, et vois välillä olla ihan kunnolla vapaallaki. Se ajatuski tuntuu nyt jotenki utopistiselta. Oikeesti. Tulee sellanen olo et "ei nyt kai sentään" jos kelaan että pitäskö vaikka kolme päivää putkeen ihan vapaata. Ei se kyl tuu onnistumaankaan. Ehkä syyskuus, mut luulen ettei sillonkaan. Tai tiedän.

Lauantai-illan ja sunnuntain pidän ainaki osittain vapaata. Tai sunnuntain on pakko tehdä pari raporttia mut sit.

Se on muuten hassu juttu ku jos antaa jollekki frendille jotain ilmaseks ni sit on koko kylä kinuumassa. Eli ei kannata. Määkikööt ihmiset et on kallista ja et oon epäreilu.

Mitä mä sössötän, mun pitäs olla ajamassa landelle nukkumaan.

Tuitui.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.07.2006 01:25

Jeeeeeeeeee mul on torstai aamupäivä vapaa jeeeee!
Ei tarvi tehdä tänään enää tätä esseetä homon stereotypiasta.

Mitäs muita kivoja stereotypioita niitä selkeimpiä on? Blondit on tyhmiä. Homot on neitejä. Mustalaiset varastaa. Punapäät on jotenki villimpiä. Seksuaalisesti aktiivinen nainen on huora, nainen joka laittaa jalat ristiin on frigidi lehmä.

Nii joo. Tossa pari päivää todistin yhtä mielenkiintosta kannanottoa siitä että ilmeisesti huulikiiltoa käyttävät ihmiset (yleensä siis varmaan naiset) on teinejä.
HÄHÄ!

Oon leikkiny puhelimella. Hölmöilen :) En kyllä tilannu mitään hiton candy shoppia soittoääneks. Popbiisit kusee ihan viimestä päivää jos ne vääntää polyfoniseks. Sama tapahtuu jos yrittää soittaa jotain apulantaa pianolla (yritetty on).
Ei hyvä.

Tosi turhaa juttua. Mut tää on jotakuinki helpompaa ku tää mitä täs nyt viimeks tänään oon kirjottanu "Jotkin semioottiset järjestykset ja representaatiojärjestelmät päätyvät kulttuurin sisällä hegemoniseen asemaan. Representaatiojärjestelmän alistamaksi itsensä kokema ryhmä pyrkii horjuttamaan hegemonista järjestelmää ja sattamaan siihen sisältyvät merkityspotentiaalit liikkeelle".

Sellasia tänään. Tän esseen lisäks vilautin siis pikkuhousuni koko maailmalle, ostin puhelimen ja fiksasin muutaman paidan tänään. Ja maalasin ne kengät sillä vannemaalilla.
Tosi aikaansaavaa...
Että näin rakaspäiväkirja.

Varsinainen Marilyn..Tiistai 25.07.2006 20:15

Kävin ostaa uuden puhelimen ku tohon vanhaan meni sit eilen joku tappajabasilli.

Venasin et valot vaihtuu ku olin ylittämässä katua ja bussikuski ajo varmaan ihan tahallaan niin lujaa ja läheltä et mun heilahti helmat korviin. Ja ei siis mitenkään reittä vilauttaen vaan all the way up.

Valkoturkoosiraidalliset hipstersit vaan vilahti ja mua alko vähän naurattaa.
Varsinki ku yritin olla niin diiva valkosissa korkkareissa ja aurinkolaseissa. Putosin kovaa ja korkeelta.

Juoksin itekseni hihittäen kadun yli ja nauroin vielä hississäki.

Oon siis näyttänyt persettä Turun keskustassa. Saavutus sekin.

[Ei aihetta]Tiistai 25.07.2006 02:09

Nii ja ainii sit siel on tietty näitä tosi koskettavia biisien sanoja tai omia runoja (ei oo elämää, täytyy vässyttää, vähän mä oon Eino Leino) ja sitte näitä ku mäki oon harrastanu että oletko suudellut naista *kihikihi* no olen ja että minkäväriset sukat sulla nyt on.

Heitän koneen ja kännykän kohta parvekkeelta, varokaa siellä alhaalla, mut nyt oon ihan skitso. Jos olisin muutaman vuoden nuorempi, persvakofarkuissa ja vetyperoksidia tukassa (ja pään sisällä autiota) ni voisin laittaa sellasen paidan päälle missä lukee this bitch bites, tietty joku pinkki, kiree ja just tissien alle.

Ei ku oikeesti. Nyt on sellanen olo et tekis mieli purra jotain.
Sofia tulee onneks koht kotii.

[Ei aihetta]Tiistai 25.07.2006 02:02

tänään oli todella hyvä päivä siis todella hyvä päivä olen tehnyt makaronia ja siivonnut ja värjännyt kenkäni auto-maalilla piste piste piste

pyyhin telkkarin ja kaapin ja pöydän

Nytten en tiedä mitä tekisin kun kaiki on niin nättiä ja en vaan voi ymmärtää et MIKS elämä on niin vaikeeta itkuhymiö xxx raxupoxu elämä on niin hirveetä, MIKS MIKS, mä haluun kuolla, miten tää voi olla tällasta kun ei koskaan oo helppoo ja revin kohta perseeni kun olen niin rikki.............

nytten en ehdi kirjottaa enempää kun olen niin vitun käsi että kahteen lauseeseen kuluu kakskytä minuuttia eikä näissä latteuksissa oo helvetinkään järkeä piste piste PISTE PISTE PISTE

Ei kristus. Kaikkee ihmiset päiväkirjoihinsa vässyttää, tosin en mä nyt oo mikään poikkeus mut en mä jumaliste tollee teineile (ja nyt ei Aki tarvii sanoo yhtään mitään, ite olet yks teinikuningas). Tosin eihän kenenkään päiväkirjoja tarvii lukee. Tuli vaan vilkastua tota 'päiväkirjat' -sivuu tossa, siellähän niitä riittää mitä vieraat ihmiset kirjottelee. Jepujee.
Jotkut on vaan niin uskomattoman taunoja et mä en ihan oikeesti voi ymmärtää miten sellasia ihmisiä ei lukita jonnekki. Siis jonnekki muualle ku mihin mut pitäs mitä ilmesemmin kärrätä.

Mua vituttaa nyt kaikki. Tässä kohtaa pitäs varmaan sit alkaa viillellä ranteita auki häh? Meen hakee lasillisen valkkaria, kuuntelen musaa ja istun röökillä koko loppuillan.

[Ei aihetta]Tiistai 25.07.2006 01:46

Tuli ilmeisest sit virus kännykkään.

Köyhää.

[Ei aihetta]Maanantai 24.07.2006 14:36

Ja jatkuu.

Kolme päivää aikaa saada nää esseet kuntoon. Ja nyt on siis pakko.

Sit ke illal Haarikan lipunmyyntiin, torstai 14 tuntii Lintuparves, perjantai 18 tuntii parves, lauantain aamupäivä siel ja SIT lauantai-ilta on vapaa.

Kämppä on ihan räjähtäny :D Johtuisko lauantaista.. Kaadoin lonkeroa selkään ja nyt keittiön lattia on tahmee. Oiskin lapparipullo on olkkarin hyllys ku se meni kaappiin istumaan. Jokapaikas on todistusaineistoa siitä et oli aika hauskaa.. :) Sain raivata tieni näppikselle breezer- ja viinipullojen läpi, ja kaataa kaks päivää laimenneet aplarikossut viemäriin.
Sellattis :)

Oltii Blankos, Skodas (mikä hitto sen paikan nimi on, onks se oikeesti Uskoda?) ja Barbis. Aki oli viimeses narikas, jämäkkä järjestyksenvalvojamies ja sai palvella mua. Hah! Välil näinki päin.
Viina oli halpaa, tequila hyvää ja musiikki huonoa.

Onneks näin yhden koulufrendin lauantaina, muuten olisin tosiaan vuodattanu verta, hikeä ja kyyneleitä yrittäessäni tehdä 12 sivusia esseitä ku 7 sivuu riittää.
Paniikki täs silti on. Populaarin lumoo en oo viel avannukkaa.
Hälläväli, ne on keskiviikkoiltana valmiit, end of story koska ei oo muuta vaihtoehtoo.

Tekis mieli lähtee Laituriin lauantaina, tai vähintäänki jokirantaan. Ottaa viiniräpylöitä, pari siideriä ja kaverit mukaan ja relata ennen ku alkaa uus työviikko.

Enpä taida mennä kouluun vielä syyskuussa. Jos pitäs sen ekat kuus viikkoo tyhjänä, kävis töissä ja purkais tän kesän, rapsat ja muut. Ja toivon mukaan voin siinä kohtaa olla tyytyväinen kuutamoleiriin ja western -bileisiin. Ja tiimiin.

Ziisus.
Nyt täytyy laittaa aivoihin virta päälle ja alkaa ajatella.