IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 30.09.2006 21:02

Olin eilen 20 tuntii jotakuinki putkeen duunissa (valehtelija; kyllä mä ajoin välissä turusta loimaalle ja söinki).

Tänään on vapaa. Seuraava viikko on VAPAA! Tosin on mulla palaveri maanantaina ja tiistaina ja nuorisotiimin asiat pitää hoitaa. Mut silti; VAPAAAAAAA!!

Oon odottanu tätä puol vuotta, et saan tehdä ihan mitä haluun.

Tänään heräsin yhdeltä (VAPAA!), ompelin verhot, silitin ne ja olkkarin verhot, joogasin, kävin suihkussa, laitoin kosteusnaamion, siivosin kämpän, lakkasin varpaankynnet, siivosin pikkuhiirten häkin, tein makaroonilaatikkoa, tanssahtelin vähän, makasin sängyllä kurkut silmillä ja kuuntelin Norah Jonesia ja äsken kävin ostaa verhonipsuja ja viiniä.

Voiko aikaansa turhemmin ja ihanammin kuluttaa? :)
Ja kaikenlisäks pyörin puol päivää alasti, ku Nina on Salossa ja kämppä on mun. Oli mulla vaatteet päällä ku kaupassa kävin, enkä viittiny verhojakaan ripustaa ilman kylpytakkia ettei joku viaton kadullakulkija tai vastapäisen talon asukki saa kohtausta.

Paula, Olli ja Matti tulee about tunnin pääst. Siihen mennes viini on viilentyny.

Eilen oli duunissa ihan fine, tosin mun vihlo selkää vähän joka puolelta. Nii joo ja heitin pari shottilasii päreiks ku yritin vähän taiteilla.
Tänään mä maistan ite jotain sellasta drinkkiä mitä oon töissä asiakkaille tehny. Ei mulla ikinä oo käryäkään et milt ne maistuu, mut mitäs pyytävät mua tekemään jotain erikoista.
Oon heittäny margarita mixiä sourapplen ja soodan kans, mustikkasiirappii, parfait pour amourii ja rasberryliköörii spritella, ja tehny melko omalaatusen Orgasmin, kun en tienny miten se tehdään mut oon joskus juonu ni tiesin et siin on kermaa. Mitään muuta mä en sit tiennykkää.
Yks tuoli lensi melkein päin oikeen komeessa kaaressa ja sit se asiakas joka sen heitti lensi melko komeessa kaaressa pihalle. Olis tullu kyllä pahaa jälkee jos olis osunu, se ois tullu sit suoraan kaulan kohdille.

Ja yöllä sit nään kai yhden tapauksen joka saa mut hymyilemään nyt jo.

Aivan huippu olo. Mitäs sit tekis seuraavaks...
Sokoksen myyjätäti anto mulle hienon kolikon, se näytti vähä siltä et se olis halunnu pitää sen. Ja alakerran myyjätyttö alko nauraa ku juoksin vielä kassalta hakee pari ed lemon lightii, kai se arvas et ne on aamuks.

Voi jee. Ainoo mikä harmittaa on se, etten ehtiny Eurokankaaseen ostaa punasta ja mustaa trikoota. Eli ei mulla kovin suuria huolenaiheita oo.
(Etenki ku blokkaan kaikki velvollisuudet ja tekemättä olevat duunit tonne jonnekki tajunnan takahuoneisiin enkä avaa niitä ovia ennen maanantaita).

Tänään kaatuu Turku, sen tietää taas et mitä meininki on ku Paula ja mä lähdetään liikenteeseen.
Pelottaa :D

[Ei aihetta]Torstai 28.09.2006 05:36

Ai niin, Paris Hilton luuli ettei sen joku typerä artikkeli ollu ilmestyny Briteissä koska neiti Hilton ei tiennyt että Lontoo sijaitsee Britanniassa, ja kaikenlisäks neiti ajatteli ettei siellä sitä englanninkielistä juttua kuitenkaan ymmärretä koska tällä mantereella PUHUTAAN HILTONIN MUKAAN PELKÄSTÄÄN RANSKAA.

Ei HYVÄ JUMALA miten kukaan saa laillisesti olla noin auttamattoman typerä?!

Nyt meen nukkuu.
Oivalsin muuten tänään vielä sit sen sadannen kerran senki et tuorekelmu vihaa mua.
Me ei tulla toimeen.

Oikeest mee nyt jo tyttö nukkuu.
Ei väsytä.
Mee silti.
No okei, hyvää yötä.

Ja sit se menee.

Paipai.

Lukutaidon lyhyt oppimääräTorstai 28.09.2006 05:05

Jos mä oon joskus keski-ikänen mies ja puoliks istun, puoliks makaan naama turvoksissa hirveessä tenussa jonkun landekapakan tiskillä ni lyökää mua, kovaa. Monta kertaa. Päähän. Pesismailalla.

Ja etenki sit, jos selitän sille punaraitatukkaselle baarityöntekijälle joka yrittää epätoivosesti lukee helvetin hyvää kirjaa, että "kirja täytyy lukee *sönksönk* ainaki kolme kertaa *hik* ennen ku siit tajuu niinku sen ytimen tiätsä. Ja jokasta sivuu täytyy jäädä miettii *örf* ja lukee se ainaki tiäks *hik* neljä kertaa et löytää sielt sen tarkotuksen niinku tiätsä *sönksönksöö*"

Ei vittu kuin tyhmä ihmisen täytyy olla jos yhen kirjan lukemisen pitää olla noin jumalattoman vaikeeta?!

"oot muuten tosi *burb* kaunis nainen. Mä haluisin tavata sut *pieru* joskus kun oot vapaalla tiätsä?"

No voi helvetti, sitähän mäki odotan.
Hajoo nyt jo siihen tuoppiis.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.09.2006 18:50

On kai se sit myönnettävä.

Kuvittelin ihan hyppeleväni omenapuun oksalta oksalle niinku pieni orava. Lapsena se onnistu, heiluin siellä yläoksissa niin että mutsi oli sydän syrjällään puolen kesää.

Äskönen esitys siitä miten roikun raivolla joka oksassa jolle enä pääsen könyämään oli säälittävä. Vielä säälittävämmäks sen teki se, että mulla on feikkikynnet ja kaarnan tarttuessa tukkaan sudin sitä heti pois. On siellä varmaan vieläki joku oksa tai kaks, mun päässä siis.

Potkin sitä puuta hetken ja se vaan nauro mulle, tiputti pirullisesti jotain kaks omenaa eikä antanu enempää. Ku lähdin kumitossuissani päättäväisesti muovikynnet vinkuen painamaan ylös sitä runkoa ni se puuvanhus vaan hymyili lempeesti ja anto kuorensa valua tossun alta niin että mä töpsähdin perseelleni mädän omenan viereen ja sain roskia silmiin.

Mä luovutan, musta on tullu vanha.

Oon ihan surullinen. En enää koskaan istu siellä ylhäällä oksanhaarassa vaikka varmaan nauttisin siitä nyt jopa enemmän kuk muksuna.

Surullinensurullinensurullinen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.09.2006 01:38

Arrgh grr murr!!

Voi herran tähden tätä elämää, musta tulee lesbo.

Tosin äsken oli tosi kiva kahvi.

[Ei aihetta]Tiistai 26.09.2006 17:47

Hih. Siivosin.
Ja alotin työoppimisrapsan. Tekis mieli pestä partsin ikkunat mutku mutku.

Pitäs kahville lähtee.

Mul on mikkihiiripaita päällä ja seksitrikoot.
Lähe täs nyt sit johonki.

Musiikkivideoidenki tuottaminen vois olla jännää, tosin Suomessa ne tehdään hirveen pienellä budjetilla (niinku kaikki muuki). Mut sitä enemmän joutuu/saa käyttää mielikuvitusta.
Parhaita on videot joissa on ideaa. Huonoimpia ne kaikki fuckin' Shakira ja kumppanit -ketkutukset, joissa kuvataan vaan nätin laulajatytsin kuvankaunista naamaa, tai pyöritetään sitä persettä á la Beyonce.

Mikä video tai siis kenen se on ku nyt on tossa MTV:lläki pyöriny, se missä ne kundit tanssahtelee juoksumattojen päällä? Se on huippu. Eikä varmasti mikään ison rahan projekti.

Tein mä yhden paidan tänään mut se on vähän.. kummallinen. Johtuen tietty siitä et tein sen ilman kaavoja oman kiemuraisen logiikkani mukaan.

Mä en pidä kaverisuhteista joissa otetaan muttei anneta. Jeesaan mielelläni mut rajansa silläki.
Kohdistamatta tätä nyt siis kehenkään tiettyyn henkilöön.
Mut koska mä oon pyytäny et teetkö sitä tai autatko tässä tai voisiks tai viittiks tai ehdiks.
Pyysin mä Ninalta kurkkua leivän päälle.

Taidanpa tehdä juustokakun. Ja ai nii se kahvi. Paula & co. tulee varmaan lauantaina meille jeih!

[Ei aihetta]Tiistai 26.09.2006 15:04

Ei se ookkaan kadonnu ku se löyty.

Mä oon ihan vitun laiska!!! Aaargh!
Tekisin nyt edes jotain järkevää mut ku ei ni ei.
Mikä mua vaivaa..

Ei joku flunssakaan voi näin paljoo viedä voimii.
Pää on jumissa. Mitä mun piti edes tehdä tänään..? Mikä päivä tänään on? Missä mä oon kuka mä oon miks ja koska.

Siivoisin edes. Kirjottaisin. Lähtisin ulos. Menisin kauppaan. Tiskaisin. Leikkisin hiirien kans. Tekisin noi rapsat loppuun ja olisin aktiivinen ihminen mut kun ei ei ei.

Meen tupakalle. Ja sit teen jotain.
Vaikka ruokaa.

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 16:58

Mun yks frendi on mystisesti kadonnu.

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 00:27

Mä saan kohta jonkun "tapan kaikki" -kohtauksen.

Eli siis tiedoksi että tapan kohta kaikki.

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 00:09

Ai nii.

Jos Tony Halme jatkaa eduskunnassa ni tää ei oo enää maa jossa mä haluun asua tai yhteiskunta johon kuulua.

Ei sillä jätkällä liiku siellä päässä yhtään vittu mitään. Vastaväitteitä otetaan mielellään vastaan. Puhukaa nyt joku vaikka niistä sotaveteraaneista ja puolustakaa Tony "tukehdun oksennukseeni" Halmetta sillä.

Mitä se niidenki eteen on saanu aikaseks, kauniista ja ah niin isänmaallisista sanoistaan huolimatta?

Jumala armahtaa, minä en. Joopa joo.