IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

School's OUTTorstai 28.04.2011 13:19

Tentit noudattaa nykyään aina samaa kaavaa: bare minimum. Teen just ja just sen verran, että pääsen läpi ja/tai saan keskiarvon pidettyä yli 3,2:n. Näin siis äskenkin B2B-tentissä, johon luin vartin ja raapustin jotain mitäikinä lässynläätä kolme varttia. Sitäpaitsi lyijykynällä kirjoittaminen on tuskaa, etenkin jos se kynä on aivan liian nysä ja evoluutio alkanu muokata sormia lähinnä näppikselle sopivaks.

Nyt sit vielä international technology transferin kotitentti ja raportti, ja sit on tältä lukuvuodelta KAIKKI shaiba pois käsistä. Saa keskittyä vain ja ainoastaan töihin. Eipä oo viime aikoina paljoa jaksanut koulu innostaa. Onks se joku ihme.. Oon ollu koulussa siitä asti ku oli 7-vuotias ja pitäny yhden vuoden duunivapaata edellisen ja nykyisen AMK:n välissä. Ziisus, melkein 20 vuotta perse hinkannut koulun penkkiä (ja levinnyt siinä vuosien varrella aika tavalla). Ihme tutkintohamsteri. Vaikka eipä tässä kiire mihinkään ole, töitä on tullu tehtyä ja tulee tehtyä tästä ikuisuuteen.

Jokatapauksessa oksennan, jos joku mainitsee kesän aikana sanat 'tentti', 'raportti', 'ryhmätyö', 'luento' tai 'presentaatio' millä tahansa kielellä.

Aamu oli muutenki ihan tuskaa. Valitsin todella väärän päivän torkuttaa vartin, jonka jälkeen lähdin naama tyynynpainaumilla hirveetä munaravia koululle (kun se pyörä kerran pöllittiin, kirosana perkele). Näytin perunalta, jolla on silmänrajauskynää. Hiuslakkakin loppu just sopivasti, suihkin pelkkää ponnekaasua etutukkaan. Että voi ihminen olla nätti.

Raportin matskut tuijottaa mua lattialla. Artikkeli "A dream deferred" eli viivästynyt unelma (no todellakin..), josta pitäis nyt sit kirjoittaa joku älykäs parin tuhannen sanan analyysi. Mahahapot kutittaa kurkkua. "High-tech entrepreneur in a low-tech world", nyt nousee jo aamuisen Batteryn maku suuhun. Nää viimeiset kouluvedot on ihan tuskan takana. Kitinää kitinää, wää wää. Viivästytän vaan omaa unelmaani, jos en nyt nielaise ja ala näpytellä asiatekstiä. Muutaman tunnin päästä koittaa neljän kuukauden vapaus, joka alkaa parilla viikolla Puolassa, jatkuu duunien (ja ainoastaan duunien, eikä tän koulu-duunisekametelisopan!) merkeissä, ja myös päättyy pariin viikkoon Puolassa ja tomaattisotaan Espanjassa parhaassa seurassa. Now, THERE's a dream.

(BTW, Replay Music 3:lla saa musat Spotifysta koneelle talteen ja siitä sit MP-soittimeen. Voi tätä onnen päivää! Johan olikin puhelimessa ollu kaks vuotta samat biisit.. Crackatun version kyseisestä softasta löytää täältä http://thepiratebay.org/torrent/4615892/Replay.Music.v3.45.CRACKED-ViSUAL)

Nykyään muuten parisuhteisiin on tullut yks askel lisää. Jos aiemmin muutettiin yhteen, mentiin kihloihin, ja sitten sanottiin 'tahdon' ja pappi sanoi että 'aamen vaan teillekin', niin nykyään ennen tätä kaikkea otetaan vielä yhteinen Facebook-askel. Olen siis nyt virallisesti maailman ihanimman miehen Facebook-rouva. Aikamoista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.