IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Lounastauko. Nuudelia ja tölkki kokista työpöydän ääressä, Dean Martin rätisee läppärin kajareista.

Ensimmäinen kirkas ja kaunis talvipäivä, pieni valkonen kuorrutus ja aurinko paistaa. Pitäis varmaankin hartaasti tuijottaa puolikuolleen bonsaipuun ohi ikkunasta ulos kirkkaille hangille ja miettiä syntyjä syviä.

Tuijota tässä sitte ku migreeniä puskee niin, että ripsiä myöten vihlasee ku yrittääki vilkaista ulos aurinkoon. Tää on ehkä ainoa päivä ikinä että oon ilonen siitä, et töihin tullessa ja täältä lähtiessä on pimeetä. Tää on muutenkin ihan kusetusta, että yli kahteen kuukauteen mulla ei oo ollu tätä tuskaisen kirskuvaa pääkipua. Mut nyt ku luulin et pienimmätki kivut häviää tervakeuhkojen puhdistuessa ja veren virratessa vapaasti, ni eiiiii. Sama paska jatkuu ku ennenki. Mä inhoon tätä ensin ohimolle nousevaa vihlontaa, joka leviää siitä silmäkuoppiin ja lopulta ylätakahampaisiin, niin että käytännössä koko etupuoli päästä sattuu.

MUT EI TÄSSÄ MITÄÄN, kaikkeen tottuu. Eikä voi sattua kun ei vertakaan tule.

Jos heittäis vielä kolmannen 600mg buranan nassuun, odottais että se auttais yhtä hyvin ku edelliset kaks (eli ei sitten paskankaan vertaa), ja tilais sen jälkeen tuhat käyntikorttia kiinasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.