IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

SmurffiasuMaanantai 18.04.2011 21:51

Myyjät ihmetteli et onkohan tolla kaikki muumit laaksossa, ku mua alko naurattaa kipaistessani rättikauppoja läpi hammaslääkärin jälkeen. Ei muuten, mut pari viikkoa sitte etin sitä punasta mekkoa suurinpiirtein kyynel silmässä, eikä mistään löytyny. Nyt on sitte kyseisenväristä hepenettä joka tanko täynnä. Ja NYT pitäs sit löytää ton toisen puoliskon ikääntymisjuhliin sinistä päällepantavaa. Smurffiasu.

Tajusin, että mulla ei oo farkkujen lisäks kun tasan yks sininen vaatekappale. Sekin turkoosi epilepsiasurffipaita, joka on vähän siinä sinisen ja häiriintyneen kirjavan ja kimaltavan rajoilla. Täytyy siis taas lähtee kauppoihin. Voi kekkuli.

Sinipunaiset mietteet saa nyt rajoittua kuteisiin, en edes jaksa lähteä nassuttamaan tätä vaalizembaloa vaikka eilen hakkasinkin kaksin käsin päätä seinään.

Mul on kuulemma nyt niin ihana hymy, että taidetaan lähteä ostamaan tortellineja. Tai jotain, en minä nyt jaksa miettiä että ollakko järkeväkö vai eikö ollakko vaiko naulakko. Toi sinipöksyinen mies on nähny paavin livenä. Herraisä.

(ei, en ole pöllyssä vaikka kävinkin hammaslääkärillä maistelemassa desinfiointiainetta. Syntymähumala on halvin humala)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.