IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Hitto muuten ku menee aika nopeesti... just tää päiväkirjaki tänne galleriaan vasta tehtiin ja nyt tuolla paahtaa jo viidettä kuukautta.
Hirveetä. Ja kohta tulee taas ikää lisää.
Ja ketä tää edes kiinnostaa. Tsuidaduida.

Olin siellä Helsingissä keskiviikosta lauantaihin.. Mun ilme kerto kaiken kaikille samaan aikaan junassa olleille lauantaina. Hölmön onnellinen hymy kasvoilla koko matkan :)
Oli ihan laittoman hauskaa! Voih. Ikävä. Nyt jatkuu taas tylsä arki.

Meidän mikro on vähän niinku naiset, ku se pyörii ja lämmittää ensin ihan tasasesti ja sit kilahtaa ja lopettaa. Mut sit jos ei ehdi pariin minuuttiin napata mitä lie nakkirisottoa sieltä pois ni se alkaa tasasin väliajoin valittaa ja piipata.
Mut sit se ei kuitenkaan vaadi ku sen, että avaa luukun ja laittaa takas kiinni ni se on taas rauhallinen vaikka kiukun aihe (nakki) oliski vielä sisällä.

Mut siis näinhän se menee. Naisetki pärrää tasaseen, sit ne naputtaa ja valittaa mut leppyy tosi pienestä vaikka murmuttamisen aihe oliski vielä olemassa.
Ei tarvita ku pari pientä hassua sanaa, tai niin se ainaki mulla menee et naurun jälkeen ei voi enää olla tuittu :)

No joo. Arkipäivän filosofiaa.

Vedin sitte neljän illan putken tossa.. huoh. Eilen olin ihan tajuttoman väsyny ja kaikki kiukutti, vitun pms. Sellasetki joku keksiny naisten vitutukseks ja yhtälailla miesten ku muidut ottaa skitsot asiasta ku asiasta.

Lyhyt kertaus: ke Paulan kanssa Kampissa shoppaa, sit valkoviinia ja Studio 51:seen, siellä pintaliitoa hetki ja sit the Clubille ala-aste bilemeininkiin, oli ihan hysteerisen hauskaa.
Humalassa sitä on ku lapsi, täysin yhdentekevät asiat naurattaa niin että kuset tulee housuun. Niinku vaikka se matto-Center. Saatikka "uteliaisuus tappoi kissan" joka oli niin hyvä juttu että taidan teettää sellasen paidan. Paula, vähän oot kuningatar.. :)

Torstaina hang around, Paula kävi parturissa ja mä pyörin kaupungilla ja sit olin illalla yhden frendin kanssa Prahassa ja Onnelan onnentunneilla. Jeespoks. Kuunneltiin musaa ja juteltiin kiihkeesti muun muassa naisten ja miesten aloista.

Perjantaina tärisytti koko päivän kunnes mentiin Selloon pitsalle ja sen jälkeen kahville ja sit podinki jo hysteriaa. Paulan kanssa katottiin illalla Huippumallin eka kausi ja juotiin ja sit lähdettiin sen jätkäkaverin ja niiden muiden kanssa Helmeen, hengailuilta.

Tehtiin me tietysti näissä väleissä kaikenlaista epätervettä ja muuta ja voi AAMEN että mulla palo rahaa.. Pelottaa.

Lauantaina kävin vielä frendin kanssa parilla ja hyppelin junaan helvetin onnellisena.
Pääsin kotiin ni tuli taas lähtö, oltiin 80% kimmaporukalla koska yks partyanimalmies tuli messiin. Oltiin Fortessa ja Gigglinissä. Bailabaila, hauskaa oli. Taas.

Että tällanen viikonloppu. Tulee pysymään lämpimissä muistoissa aina, tällä mä jaksan painaa eteenpäin taas kunnes tulee seuraava hauska setti (en tiedä koska.... festaritko vasta? Voi perse)

Tosin olin mä eilen aika sekasin kaikesta mut.. whattahell.

Oh fuck, nyt mulla jatkuu lakitentti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.