IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.07.2006 01:25

Jeeeeeeeeee mul on torstai aamupäivä vapaa jeeeee!
Ei tarvi tehdä tänään enää tätä esseetä homon stereotypiasta.

Mitäs muita kivoja stereotypioita niitä selkeimpiä on? Blondit on tyhmiä. Homot on neitejä. Mustalaiset varastaa. Punapäät on jotenki villimpiä. Seksuaalisesti aktiivinen nainen on huora, nainen joka laittaa jalat ristiin on frigidi lehmä.

Nii joo. Tossa pari päivää todistin yhtä mielenkiintosta kannanottoa siitä että ilmeisesti huulikiiltoa käyttävät ihmiset (yleensä siis varmaan naiset) on teinejä.
HÄHÄ!

Oon leikkiny puhelimella. Hölmöilen :) En kyllä tilannu mitään hiton candy shoppia soittoääneks. Popbiisit kusee ihan viimestä päivää jos ne vääntää polyfoniseks. Sama tapahtuu jos yrittää soittaa jotain apulantaa pianolla (yritetty on).
Ei hyvä.

Tosi turhaa juttua. Mut tää on jotakuinki helpompaa ku tää mitä täs nyt viimeks tänään oon kirjottanu "Jotkin semioottiset järjestykset ja representaatiojärjestelmät päätyvät kulttuurin sisällä hegemoniseen asemaan. Representaatiojärjestelmän alistamaksi itsensä kokema ryhmä pyrkii horjuttamaan hegemonista järjestelmää ja sattamaan siihen sisältyvät merkityspotentiaalit liikkeelle".

Sellasia tänään. Tän esseen lisäks vilautin siis pikkuhousuni koko maailmalle, ostin puhelimen ja fiksasin muutaman paidan tänään. Ja maalasin ne kengät sillä vannemaalilla.
Tosi aikaansaavaa...
Että näin rakaspäiväkirja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.