IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Mun hiuksista tippuu räntää, olin Rentossa Annan kanssa puhumassa elämän totuuksia.

RUK:n kurssijuhla on nyt sitte muistoissa, ja ikimuistosena onki. Täydelliset juhlat, ihanat. Ihana upseerioppilas, ihana puku, upeet puitteet ja kaikki niin hienoa et oon vieläki jotakuinki euforisessa tilassa :)

Oon nukkunu perjantai aamukymmenen jälkeen neljä tuntia, mut koska kaikki on niin pehmeetä, pumpulista, happyhappy wonderful ni ei mua haittaa tää väsymys vaikka huomenna onki Nuorisotiimin kokous jossa mun pitäis oikeesti olla jotain näyttöä ja materiaalia. No mä teen sen kohta ennen ku meen nukkumaan.

Että mä oon tänttärä kimma. Niin häiriintyny välillä että ärsyttää. Mut nyt musta tuntuu oikeesti siltä (nää on näitä pyhiä lupauksia ja päätöksiä) että tästä vuodesta tulee jos ei muuta ni tasapainosempi ku kuluneesta.

Miks mä skitson ja harmistun mun läheisistä ihmisistä kun ne kuitenki on niin... täydellisiä kaikkine vikoineen.

Ei vitsi, en mä halua palata arkeen tuolta Haminasta. Ruusurynnäkkö todellaki oli mieleenpainuva, meidän miehet kohteli meitä ku kukkaa kämmenellä, upeita pukuja ja esityksiä, lopuks vielä ilotulitus, sellanen että taivas oli pelkkää valoa.

Mä tykkään mun elämästä ihan... paljon. Ite mä vaan oon välillä vaikee.
Nyt tammikuussa mä laitan kaikki duuni- ja kouluasiat järjestykseen ens lukuvuoden alkuun asti, kaikki raportit ja dokumentoinnit ja sopimukset ja suunnitelmat ja aikataulut. Ja sit mä voin miettiä helmikuussa rauhassa jos vaikka lähtis syksyllä ulkomaille muutamaks kuukaudeks vaihtoon.

Maailman paras uusvuosi yhden maailman parhaimman ihmisen seurassa.
Voiks nainen muuta pyytää? :)
Ei voi. Mulla on kaikkee, enää mä en valita mistään koskaan (voiks tällasta luvata?)

Good night, Sleep tight (nukkukaa tiukasti)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.