IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 05.10.2006 05:04

Ja mähän teen tänään jotakuinki kaikki duunit mitä on tekemättä.
Ainootakaan en jätä tekemättä, koska sit voin rauhassa lähtee maailmalle tietäen et mikään rapsa ja duuni ei oo roikkumassa.

Aamulla oli 10 kohtaa jotka listasin, puheluita ja tekstejä lähinnä.
Nyt on kuus. Jos teen tänään vielä pari ni oon voiton puolella.

Aamupäivällä kello 11 palaveriin ja voi jumalauta jos ne uskaltaa yrittää nakittaa mulle sieltä taas suut ja silmät täyteen.
Mua huvitti ja skitsotti, ku moneen kertaan sanoin että mul olis nyt tässä pari päivää kokonaan vapaata pitkästä aikaa, ettei olis mitään ja ihanaa, ni sit mulle sanottiin illan päätteeks ku pääsin palaverista pois että "eiks täs nyt tullu sulle sen verran duunia että ne riittää loppuviikoks?"
No vittu jee, tuli kyllä, mut se ei ollu tarkotus.

Kiitti letuista.

Okei nyt suraava tehtävä; julkishallinnon essee. Sen jälkeen loppurapsa erill. tuotantojen kokonaisuudesta. Sit varmaa jo nukkuu. Huomen on kuiteski kolme palaverii ja monta juttuu vielä jäljellä.

Teen ihan kiukulla ni onpahan sit tehty. Tarvi ainakaan kenenkään tulla määkimään et olis jotain jääny. Pelkään IHAN tosissani sitä et huomen ne yrittää taas nakittaa sielt muutaman jutun viikonlopun ratoks koska "eihän mulla varmaan muutakaan tekemistä oo". En tee. En. En en en.

Ihme angstia tää mun olemiseni ollu pari päivää. Tällast rasittunutta puhkumista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.