IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 06.10.2006 21:43

Äh. Emmä jaksa.
Tää rapsa tekee mut hulluks (hullummaks, ihan hulluks, whatever).

Paljon vekkulimpi kirjottaa tänne ku ei tarvii ajatella.
NIIN JA ÄLÄ AKI LUE JOS TÄÄ ON NIIN HIRVEEN HUVITTAVAA :D
Kuulemma tää on parempaa viihdettä ku salkkarit mikä ei siis oo mikään hirveen suuri ansio.
Teini-Päivin sekopäiset muistelmat.

Mikä vitun lokkien invaasio tuol ulkona on meneillään... Pelottaa. Koht ne kaikki hyökkää.

Niin ne näppärät pikku idiootit ku hakkas meiän Jaakon eilen. Mä mietin tapoja millä voin satuttaa niitä, hyppii esimerkiks niiden päällä ilman et kosken niihin.
Täytyy pitää mielessä et oon a) nuorisotyöntekijä, b) nainen, c) ISO nainen, d) väki...vallaton. Siis rauhallinen. No en oo. Siis... normaali hitto soikoon järkeään käyttävä ihminen joka ei käy päälle vaikka kohteena oliski tollaset pienet huorat.

Voisin hommata niiden näköset voodoo-nuket ja tökkii niitä neuloilla. Tai manata niille epämiellyttävän ihottuman tai kasvattaa niille tissit (MANBOOBS!!!).
Noh, mä mietin edelleen. On turhaa edes kuvitella että ne sais kotona minkäänlaista rangaistusta, Suomen valtiolta minkäänlaista rangaistusta (koska tässä älyttömässä maassa alle 15-vuotias on edesvastuuton. Just joo. Ikään ku ennen sitä ei ymmärrys pelais) tai koulun puolesta muutaku jotain perseen hinkkaamista tuoliin jälki-istunnossa. Jos ne jatkaa tota, edes aukoo päätään Jaakolle tän jälkeen ni mä heitän nuorisotyötittelit ja aikuismaisuuden nurkkaan ja istun niiden päälle ja revin niiltä silmät päästä H&m:n feikkimuovikynsilläni.

Kehitin muuten systeemin jolla ajatukset pysyy vähän paremmin koossa enkä menetä hermojani tai saa jotain paniikkikohtausta tai burnouttia tai muuta ihme tärinää kaikista sekalaisista duuneista.
Ostin Tiimarista punasta ja oranssia pahvia ja tein oikeen hirmusen pirteen tyhjän taulun niistä seinälle. Vedin vielä kontaktimuovia päälle. Sitä meni noin nejä metriä koska se helvetin liimapinta takertu koko ajan johonki ja loppuenlopuks revin sitä hampailla ja käytin kaikkia varpaitani että sain pätkän paikalleen.
Liimaan siihen post it-lapuilla joka ikisen tekemättä olevan asian, nappaan niitä pois sitä mukaa ku teen ja toivon et joskus se on tyhjä. Nyt siel on "Järkkärit discoon", "DJ discoon", "Työopp. rapsa festari Petrille", "Safkavuorokalenteri ValoAuringolle", "Tiimin kokous 9.10." ja "julkishallinnon essee Miialle".
Ja toi festarirapsa tekee mut hulluks. Muut on ihan fine.

Teen kaiken pois roikkumasta että sit ku lähden tiistaina Hollantiin ni mikään ei jää kesken eikä häiritte mun mieltäni ku mennään esimerkiks keskiviikkona Merirosvobileisiin Bredaan.
Tiistai-illalla oon DAMISSA (vähänkö oon hip ja pop ku en sano Amsterdam. Joo joo)

Jos nyt jatkas sitä rapsaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.