IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Elämää suuremmat ongelmat vol. 1Perjantai 06.01.2006 02:11

Ostin miss pigglet -paidan. Laiskotti, enkä kokeillu päälle. Nyt se ahistaa paikasta jos toisestakin. On mullakin runko prkl. Ostin mä muuten paljon muutakin.

Siispä nyt teen oikeasti pyhän lupauksen: jos en 21-vuotiaana näytä yhtään erilaiselta kun nyt niin voitte vapaasti ampua mut ennen ku mä itse teen sen.

Vitun Aki ku jätti suklaansa mulle. Jos mä heitän ne ikkunasta kadulle ni ne voi osua jotain viatonta humalaista nuppiin, ja sitte se kuolee, ja minä joudun vankilaan ja elämä menee pipariksi niin että hittoako siinä sitte, mä syön ton fat bluen.

Olin body pumpissa kun ketuttaa tämä olemus. Siellä on aina pari miespuolista olentoa ison painomäärän kanssa. Sitte ne näyttää siltä että kohta katkee verisuoni päästä (samalla kun ne tsiigailee naisia tiukoissa trikoissa, tietenkin)

Huomaatteko kun puhisen samanlaista kinkunsulatus-laihdutus-kuntoilu -poweria kun oi niin monet naiset tässä vaiheessa vuotta? :)
Mutta kuka sitä sietää että puolet vaatteista ei näytä enää hyvältä päällä, tai että yläselkä sattuu KOKO ajan?! Oma syy, oma virhe, siispä itse sen myöskin korjaan.

Kuuntelen huonoa radio rippiä Irinan biisistä Älä sano mitään ja vastustan Fazerin kutsua.

Huomenna on muka joku vapaa, mä kuulin.
Piti käydä Alkossa siis tänään (serkku käski en mä muuten..). Paula siis tulee huomenna mestoille ja sitte me vipsutetaan taas tanssijalkaa (epäcoolisti ilmaistuna)

Ai niin, katottiin joku ohjelma orgasmista subbarilta. On siinä ihmisillä ongelmia, hohhoijaa. Joku toinen on työtön tai ruoaton (siis nälkäänäkevä) tai koditon tai menettäny perheensä ja nää valittaa että kun ei saa orgasmia. Johan on jessus. Tosin valitanhan minäki sitä, kun voi voi, ei sais suklaata syödä.

Ei mooses, nyt tämä nukkuu. Tui tui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.