IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 17.10.2006 02:34

Huh. Kyllähän sitä meni sitä rahaa mut kyl sitä sit vähä jäiki.
Thank God.

Kaikkee älytöntä mä muuten ostin, nyt ku kaivelen matkalaukkujen aarteita ni vastaa tulee esineitä joita en muista juur ostaneeni tai mietin et mikä mielenhäiriö mulla on ollu ku oon napannu sen tai tän hyllystä. Niinku nyt esimerkiks toi naisenmallinen korutelinehäkkyrä. Tai Jumbo-kauppaketjun keltavihree kauppakassi jota en ikimaailmas käytä jo pelkästään siks et se on niin vammasen kokonen. Tai tää suitsukebuddhajuttu joka on toisaalt aika magee mut mikä itämainen kärpänen mua on purru.

Ja ai nii, miks mul on fritsu käsivarressa?

Säilytin muuten kaikki junalippujen kannat ja museolippuläpyskät. Ikäänku mä niitä joskus jotenki kaihoten kattelisin. Kyllä ne on ne muistot ja ihmiset ja tilanteet joita mä kaipaan, jos edes kaipaan koska aina voi hankkii uusia tilanteita ja ne ihmisetki saatan nähdä uudestaan enne vuodenvaihdetta.
Vähä puhuttiin et jos menis uudeksvuodeks Bredaan ja kävis siin joulunpyhinä Lontoos Sofian kans. Näkis sen Nicolaksenki uusiks ja Sethin, Vickyn, Kerstinin, Sebastianin, Ingan, Anthoniksen, Samin ja AJ:n.
Ja ne muut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.