IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 10.11.2006 19:47

Mietin tänään suihkussa sellasta typerää asiaa että hirveen nopeesti melko pienessä ajassa, siis muutamassa vuodessa on tullu kaikkii ihme kauneudenhoitotarvikkeita ja etenki uusii merkkejä, malleja, puteleita ja sen sellasia.
Miten ihmiset pärjäs kymmenen vuotta sitte ku oli just tasan yks tai kaks dödö tai hiuslakkamerkkii? Vettä ei myyty pulloissa? Ei ollu ripsentaivuttimia? Ei saanu karvojenpoistovahaa ja höylätki oli niitä ruppasia oransseja? Ku hiusväreist oli valittavana ruskee, henna ja joku... kusenvaalee?

Nyt on vaikka mitä päkiänpehmusteita (Party feet), bikinivahoja, varpaidenerottimia sun muita hässäköitä.

Tulee kyllä mietittyä sitäkin että mitä helvettiä mun päässä liikkuu? Aivot nollilla vai täh?? Kun sillä ei loppuenlopuks oo paskankaan merkitystä et onks niitä puteleita satamiljoonaa ja lukeeko siinä shampoopullon kyljessä että "haaroittuvat ja vaikeasti kasvatettavat hiukset" ku se tavara on kuitenki sitä samaa Linnashampoota ku muksuna ja vaikkei oliskaan ni mitä väliä jollain tollasella on? En oo mikään paras puhuja ku kuitenki lutraan naamaani ja ihooni ja kaikkee ja oon ihan muidu, mut en mä kuolis jos maailmast häviäis kaikki turha hässäkkä. Ja sit ku tuun muuten sielt Bosniast ni hallelujaa mulla on varmaan asiaa aiheesta jos toisesta ja myöski tästä pulleiden länsimaalaisten turhuudesta.

Äiti huutaa, meen kattoo mikä sil on hätänä ja hyppii meiän uudelle keittiönsohvalle ennen ku lähen duuniin.

Nii, ja se faximasiina toimi (ehkä) mut se piti melko epämäärästä ääntä, ni mä mietin et onkohan siel koneen sisällä joku pieni piippolakkinen mies joka murisee mulle?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.