IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 00:26

Tuli sit oltuu matsissaki pitkäst aikaa. TPS kyllä hävis sit loppuenlopuks mut mulle se nyt on ihan se ja sama. En mä lätkästä edes mitään tajua, mut oli ihan hauskaa.

Oikeen varsinainen tuottaja sai kyllä olla ku piti tukka putkella painella Myllyn lippupalveluun vaihtamaan lippuja joita jäi sit kuitenki aikalailla yli eli myin 23 lippuu hallilla.Se oli kyllä ihan hauskaa ku piti ottaa kaikki hurmaustaidot käyttöön ja väläytellä hymyjä et sai liput kaupaks. Mihinkään sen extremempään en todellakaan edes ryhtyis, kyllä ne on sit pelkästään hymyt mitä mä väläyttelen tai vilauttelen tollasessa tilanteessa.

On ihan tajuton nälkä mut ei oo mitään safkaa enkä millään viittis olla niin pohjaton et kävisin hesellä. Tosin nälkä on jo niin kova et selkään asti sattuu. Missä mä muuten oon oikein viime aikoina pyöriny ku en oo pitkään aikaan hortoillu aamuyöstä mihinkään heselle tai kebuun? Ehkä se on vaan ihan hyvä kehityssuunta ettei joka viikonloppu tärise siellä burgerijonossa kolmee varttii vaan sen yhden kengältämaistuvan kanahampparin takia.
Sais jo tulla Suomeenki niitä terveellisiä pikaruokamestoja jotka on nyt ollu ilmeisen nousussa maailmalla.

Ja niin on muuten seki ettei mallien (ja sitäkautta naisten yleensä) tarvii olla kokoo 34 tai olla ihan luurankoja. Ei sillä et mä missään vaiheessa olisin ollu. Varmastikaan ei tuu missään kohtaa olemaan muotia olla tällanen runsas tapaus mut on seki hyvä jos siihen saa edes vähän enemmän lupaa. I'm curvy and I like it xD No joo.

Huomenna on tentti johon en oo yhtään lukenu, siis en riviäkään, ja sit mennään juhlimaan koulun pikkujouluja Päiväkotiin. Eli huomenna taidan olla kännissä. Baila Bailaan en silti kyllä lähde!

Nyt loppu höpötys, menen ku menenki sinne heselle ja sit tuun paperipussi kainalossa himaan lukemaan tenttiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.