IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

HyperaktiivistaTiistai 24.01.2006 17:22

Kylläpäs mä kirjotan tänne koko ajan, mulla ei taida olla elämää.

Itseasiassa mietin äsken röökillä, että mitä nää blogit ja päiväkirjat ja kuvagalleriat tai lähinnä niiden kasvava suosio kertoo MeWe-sukupolvesta eli meistä.
Kertooko se siitä, että me ollaan avoimempia ja uteliaampia ku aikasemmat ihmiset vai siitä, ettei enää ehditä tai osata olla oikeesti ihmisten kanssa tekemisissä vaan eletään ruudun kautta?

Noh, mitä mieltä?

Mistä kaiken maailman Big Brotherit ja muut tirkistelytuotteet kertoo? Onks tää hyvä vai huono asia, että ihmiset sepustaa ajatuksiaan ja tekemisiään muiden nähtäväks?

Mun mielestä on. Siis tiettyyn pisteeseen asti.
En mä aio mihinkään nettipäiväkirjaan purkaa syvimpiä tunteitani tai elämää suurempia asioita, henkilökohtasuuksia tai kavereiden juttuja. En tietenkään.
Mut kyllä mua kiinnostaa lukee muiden juttuja, tykkään ihmisistä ja nää tällaset on sellasia kanavia, joissa pääsee kurkistamaan ihan perusjuttuja, tavallista olemista. Erilaisia persoonia. Kokemuksia. Tekemisiä. Mielipiteitä.
Media syöttää kuitenkin oman linssinsä läpi suodatettua tavaraa, ja realityki on muokattua.

Okei, oon ehkä tylsä, nörtti, elämätön tai mitä vaan, mutta esimerkiks galleria on aika hieno. Täällä on tullu ja ollu kontakteja ja kaikenlaisia juttuja suuntaan ja toiseen. Juttuja jotka olis jääny olematta ilman tätä sivustoa.

Luonnollisesti galleriassa ja blogeissa on huonotki puolensa jos ei tajua niiden rajoja, yhtälailla kuvissa ku teksteissä.

Siis ei jeesus mä oon ihan kummallinen. Mut mietin mitä mietin, ja tuskin näitä munkaan juttuja kovin moni lukee vaikka mä ite selaanki muiden päiväkirjoja.

Vedenkeitin sekos, käynnisty itellään. Täytyy mennä riepottaan sitä että se sammuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.