IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.12.2006 14:57

Jotenki tyhmän kiva olo.

Sen lisäks siis, että haluun vetää pään täyteen. Emmätiedämiks.
Hyvää seuraa oon vielä vailla lauantaita ajatellen, tai sit pitäs vaan löytää hyvät bileet, seuraa kyllä löytää.

Mä en tajua minkä ihme valaistumisen mä oon kokenu tässä viime kuukausien aikana ku jotenki maailma näyttää ja tuntuu erilaiselta. Tai ehkä ei maailma, mut elämä. Eikä ehkä edes niin kovin erilaiselta mut siis TUNTUU ja lujaa. Nautin kaikista pienistä hölmöistä asioista, niinku siitä jos tuuli lennättää muovipussia ylös ja ylemmäs, tai jos otsalle tippuu iso pisara vettä joka kastelee silmätripset ja nenän ja kaiken. Näytän varmaan hullulta kadulla ku hymyilen pienesti millon mitäkin. Näen vaan enemmän.

En mä ees oo sekasin, oikeesti.
Oon vaan jotenki.... muuttunu. Jotenki meen vaan joillain ihme periaatteilla eteenpäin jotka helpottaa olemista. Rakkaus tulee jos on tullakseen, en mä sitä hae tai epätoivosesti etsi. Enkä kitise tai itke turhia, koska se on itestä kiinni et meneeks päin persettä vai ei. Ja ku se kitinä ei auta mitään. Jos selkä on paskana, ni okei, se sit vaan sattuu. Jos rahat on loppu, ni ite oon tehny valintani ja käyttäny rahani upeisiin muistoihin ja kaikenmaailman reissuihin. Jos aika loppuu ni kukaan ei mua pakota tekemään mitä teen tai käyttämään aikaani niinku käytän.
Tosin tajusin tossa pari päivää sitte, että on niin paljon mitä haluis tehdä, tai mihin käyttää elämäänsä mut kaikkeen se aika ei ihan oikeesti riitä.

No hui, melkosen ihmeellistä kelaamista taas ja vielä koulussa. Mitä siitä?

Meiän pitäs tehdä harjotussivut, siis nettisivut. Mulla ei oo mitään intressiä tehdä mitään "moi oon päivi" -sivuja.

Pää täyteen. Toi kuulostaa hirveen masentuneelta ja jotenki joltain pakotieltä mut siis en mä haluu vetää siks et peittäsin sillä mitään, haluun vaan ku haluun. Lauantaina.
Kyllä mä jotkut bileet jostain teen. Ja seuraa. Ja haluun vaan pitää hauskaa, olla älytön, hihittää, tanssia, kuunnella musaa ja selittää näitä vähemmän täyspäisiä juttujani niinku nyt.

No jee, kuvittelin et täs lässyttäes olis kulunu tää hidas tunti eteenpäin, mut eih, kymmenen minsaa ja nyt mun pitää keksii jotain muuta turhaa tekemistä.

:) :) :) :)
Oon ihan valopää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.