IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 21.12.2006 17:25

Mentiin eilen mutsin kanssa mummille. Mä ajoin, ja kuuntelin PMMP:n Kesäkavereita. Mutsi, joka on kuitenki siis melko täti ja suhteellisen epäretro, naputteli hirveen popisti sormia reittä vasten ikäänku se olis siitä musasta oikeestaan mitään tajunnu, saatikka pitäny. Mut sit ku siinä biisissä tuli kohta että "tällaista on ehkä olla nuori. Kerrankin unohtaa kaikki se vakava mitä on huomenna ja vittu ikinä" ni siihen loppu napsuttelu.
Sen oikein näki ku sen äidinaivot yritti sisäistää sen, että biisissä kiroillaan. Mua alko naurattaa ni aloin puhuu jostain auton tuulettimista.

On se kans yks permanentti. Nyt se istuu paperihattu päässä tossa ja tekee neljääkymmentä joulutorttua. Mä tein äsken maitosuklaapipariterriinin. Ei mitään hajua et miltä se maistuu. Tai mitä se edes on.

Jos ihan totta puhutaan ni mun tekis mieli hakee pullo punkkuu ja syödä suklaata ja kattoo Pakoo ku tapsa on polttanu enkä oo nähny sitä ku kaks jaksoo ja kaikki jaksaa hehkuttaa sitä miten hyvä sarja se on.

Eilen tuli muuten joku lyhytelokuva juutalaisvainoista. Voi jumaliste jos mä joskus tapaan jonkun uusnatsin ni...ni... potkasen.

Itseasias Parves oli yks kerta sellanen iso sikanaamanen jätkä, melkosessa humalassa siinä tiskillä ja mesos jotain heil hitleriä ja näytti tatuointias käsivarressa, sitä hakaristi-risti-hässäkkää (en tiedä mikä se virallisesti on, se mis on se ympyrä ja se hakaristiä ympäröivä ristijuttu). Mulla alko palaa pinna ni kysyin että millähän perusteella uusnatsismi ja valkonen valta on jotenki hienoo ja parempaa, jotenki hyvää?

Millä perustein se kantaa sitä ristiä käsivarressaan ja tietääks se yhtään et mitä sen symbolin taakse kätkeytyy, mikä historia ja mitkä tapahtumat? Tietääks se yhtään mitä aatetta se puoltaa ja kantaa? Ja mikä tekee arjalaisesta rodusta paremman ku joistain muista? Kuvitteleeks se olevansa parempi ku joku muu vaan koska se on valkosta, arjalaista rotua niinku joku saatanan lehmä, ku se makaa siinä tiskillä, vitun läski, juo keskellä päivää ja örveltää ja elää yhteiskunnan tuella? MITÄ?!?! Mun tosiaan palo hihat sen kanssa.

Sen jälkeen se oli oikeestaan turpa kii.
Mä meen joskus kusemaan Hitlerin haudalle. Ziisus mikä mulkku.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.