IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.12.2006 15:05

Back to reality.

Laskujen maksaminen on ollu vähän niin ja näin ku en oo saanu aikaseks, nyt onneks sain.
Ja oon käyttäny mun kuukauden piilareita nyt varmaan puolisen vuotta, sain vihdoinki aikaseks tilata uudet. MIkä mua on vaivannu ku en oo mitään osannu tehdä... :) Duunia vaan mut omat asiat on jääny hoitamatta. Noh, välil näinki.

Taidanpa napata tosta tietsikan keskusyksikön kainaloon ja hypellä Turkuun. Alennusmyynnitki varmaan pamahti päälle tänään (pelottaa).

Kappas, Che Guevara -korvis oli näppiksen alla. Mä oon aika hyvä korvisviljelijä, niitä löytyy millon mistäki.

Luulen et eilinen sininen olo johtu liiasta mussutuksesta, nyt saa taas heittää tonttulakit kaappiin ja olla ihmisiks edes jossain määrin. Kaikki frendit on töissä ja tottakai mäkin voisin olla. Oon laiska, en mee. Ei, itseasias ei se laiskuudesta johdu vaan lähinnä siitä et mulla ei oo ollu kahteen vuoteen paria päivää enempää vapaata ni nyt tein sen päätöksen et uhraan rahaa, mut en aikaa. Eli nyt mulla on aikaa olla ihan rauhassa mut menetän sen palkan mitä olisin näistä tunneista voinu saada.

Valinta sekin. Ja parempi näin, koska heti uudenvuoden biletyksen jälkeen pamahtaa päälle taas ihan uskomaton määrä duunia. Mä tiedän sen, ja voisin valmistautuu siihen nyt jo, mut siirrän ne ajatukset sinne toiseen päivään. Uus vuosi uudet kujeet ja niitä kujeita tulee muuten olemaan paljon..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.