IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Sunnuntai-ihastus ja joululahjadilemmaSunnuntai 22.11.2009 16:40

Voi tätä mielihyvän määrää, kun on kokonainen vapaa päivä vailla odotuksia! Voin siis tehdä IHAN mitä haluan, IHAN koko päivän! Itsekästä for sure, mutta ehkä nyt on sen aika.

Eilen landella äidin aputyttönä, sitten kaverin kanssa nopeella kahvilla, surffisiskojen kanssa istumassa iltaa, jonka jälkeen vielä koulukaverin (ja yllättäen useamman IB:n) kanssa sheikkaamassa. Luv it luv it luv it.
Lopulta kotona pikkuhiprakassa söin ku poni kaikenmaailman kanasalaattia, salmiakkia, sipsiä ja karjalanpiirakkaa. Jos paino EDELLEEN putoaa ni jo on kumma.

Perjantaina exän äiti ei tunnistanut kun mulla on "posket lommolla". Paino huitelee siellä missä se oli kun olin 14 -vuotias. 8 kiloa tippunut parissa kuukaudessa. Outoa, ottaen huomioon että syön koko ajan enkä oo kyllä zumbaillutkaan pariin viikkoon. Noh, vanhat vaatteet menee päälle, hyvä niin koska finanssipolitiikka ei kyllä veny nyt mihinkään shoppailuun. Ei mikään menetys koska shoppailu on tuskasen rasittavaa touhua. Kiskot kuteita pienessä kopissa päälles tukka sähkösenä ja kuumissaan, taklaat mummoja ja kiroat sitä miten löydät aina sen kassajonon jossa jollakulla tulee joku perustavanlaatunen kortti/palautus/muu ongelma. Nautinto? Ei ihan.

Tää uudenlainen itsekäs, yksinäinen vapaus on hämmentävää. Kakspuolista niinku kaikki muukin elämässä. Nyt nautin siitä, jonain toisena hetkenä vihaan sitä.

Mut pääasia on, että just NYT on loistava olo. Ei edes tiedä mistä alottais kun voi tehdä mitä vaan. Jos vaikka zumbailis, menis kylpyyn, leipois, tekis vähän töitä.. Niin ja joululahjat, voi keklu. Budjetti pieni, sorry babes, on täysin mahdollista että mulle tärkeet ihmiset saa rangaistuksekseen leipomuksia tai vastaavia väkerryksiä. Mitähän vekottimia sais jos yhdistelis tyhjiä cd:itä, henkareita, kankaanpaloja ja yksittäisiä sukkia? Kattokruunu? Ikkunakoriste? Uudenlainen säilytysvärkki (sukkiinhan voi tunkea pikkusälää ja henkareihin ripustella, tyhjiin levyihinkin saa kai jotain roikkumaan. Siistiä)? Tai jos kutois taas viismetrisen kaulahuivin niinku joskus kolmisen vuotta sitten.

Ei, kyllä nyt täytyy zumbata, ihan luovan hulluuden hillitsemiseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.