IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Uus tukka ja vanhat kujeetPerjantai 27.11.2009 14:11

Hiphaphai, siisti olo.. Se viimenen salmari oli ehkä liikaa.

Hauskat pikkujoulut, vaikka tosin mä tonttuilin punasessa mekossa muiden viipottaessa pikkumustissa mut väliäkö hällä, ei se mekko bilettä pahenna. Ihania ihmisiä, hauskoja hetkiä, hillittömiä valokuvia (joista huomasin etten osaa a)pitää kieltä suussa tai b) naamaa kurissa).

Tanssittua tuli siinä määrin ettei harmita että eilen jäi zumbat väliin. Nyt pitäis taas alkaa ketkuttaa mutta on pikkusen huonohko olo. Jos veis pyykit pesutupaan ja yrittäis sen jälkeen zumbailla oksentamatta.

Uus tukka löytyi lopulta eilen kaiken joka suuntaan viilettämisen välissä ja on nyt yhtä päivimäinen ku ennen. Punainen, ylläri.

Information managementin koe meni ihan reisille, mut muutoin aivan loistava päivä/ilta. Mitä nyt loppuillasta tyhmää lässytystä (hohhoijaa) ja lopulta joku tappeleva kaksikko röökikopissa jonka myötä sekä minä että Mari lennettiin lasinsirujen joukkoon lattialle ja nyt odotan että mitä selkä sanoo siitä että lensin päin pöydänreunaa.

Nyt meen pesee sen mekon, helmasta vois imeskellä varmaan ihan hyvät humalat, sen verran märkä se kaatumisen jälkeen oli. Kiitos ja anteeks taksikuskille... :)

Ekojen treffien vuosipäivä. Tuntuu että siitä on pieni ikuisuus. Oonko vielä sama ihminen? En ihan kaikilta osin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.