IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Hyvän olon aineksetMaanantai 14.12.2009 01:33

Hitto, vois olla paljon veemäisempikin fiilis ottaen huomioon kaiken sen keskeneräisen tekemisen määrän mitä tässä vielä olis ennen huomista.

Mut mitäpä noista stressaamaan. Viimeisen puolentoista vuorokauden aikainen lihapullashow, joulumarkkinat, ulkoilu, tanssahtelu, syöminen, shoppailu, höpöttely, jumittelu ja etenkin loistava seura pitää tytön kyllä tyytyväisenä kaiken keskellä :) Ja tuntuu sujuvan koulukin, vaikka en olis kyllä uskonut kun miettii minkälainen syksy on takana.. MOB tentti ja assignment 4, presentation skills 4, EBA tentti 5. Ilmeisesti ihan laadukasta liibalaabaa oon kirjoittanut xD Economics ja commercial law menee kyllä ihan reisille, niissä kun ei auta selittäminen. Mut hälläväli.

Camp IBkin sujui ihan loistavasti. Ja huomisen jälkeen voi sykkiä töissä ja sit vetää tonttulakin päähän ja rallatella läpi joululoman. Ja luntakin tuli, tekis mieli tehdä enkeli partsin alle. Joku viimeöinen kulkija oli jo ehtinyt piirrellä auton konepeltiin "sunset boulevard", se olikin liki ensimmäinen mitä tänään näin kun partsilla sain silmät auki.

Hips, onpa ällön tyytyväistä tekstiä. Suomessa pitäis vaan parkua ja valittaa. Ei pysty, ei kiinnosta, on parempaakin tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.