IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Miten täydellisen virallinen sohvaperunapäivä. Seinähulluus iskee ihan just. Mut kaipa joskus on oltava ihan vaan paikallaan eikä viipottaa niin jumalattomasti joka suuntaan koko ajan.
Voisin vieriä huoneesta toiseen, vichyn, porkkanoiden, appelsiinien, subin, parin viinilasillisen, maidon ja panadol hottien jälkeen oon ku pullataikina. Possu. Syöttöpossu.

Keskiviikkona oli karkkipäivä Amarillossa, Ukkivainaa yllätti kyllä todella positiivisesti! Torstaina thaisapuskaa ja fiilistelyä, eilen synttäreillä todella äkäistä boolia ja hauskaa seuraa. Voitaneen viime päivien jälkeen kuitenkin täydellä varmuudella todeta, että kuka ikinä sanoi että NAISET on monimutkaisia oli todella pihalla. Putkiaivot? Eipä siltä kyllä tunnu, tai sitten joillain yksilöillä on vaan putket pahasti mutkalla. Ihmiset on niin outoja, tai sitten mä olen outo, tai sitten kaikki on muuten vaan outoa tai ehkä mietin liikaa.

Äh, sama se. Hauskoja ja hölmöjä hetkiä taas takana tiukan duunikoulualkuviikon jälkeen.

Frendien ykköskausi ja viiniräpylöitä, mikäs tässä on ollessa :) lepopäivä, kerrankin. Onneks tällasia päiviä ei kuitenkaan oo montaa (lauseen monessa merkityksessä).

---

Heh, olipa piristävää nähdä ihan eläviä ihmisiä (Siwan myyjän lisäks) kun lumipallo osui ikkunaan ja syöksyin vaaleanpunaisessa seksintappaja-muumitakissani parvekkeelle, jonka alta löytyi hymyileviä kivoja frendejä :D <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.