IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Team tunne ja järkiMaanantai 12.04.2010 04:49

Huh, viikonlopun duunit ja koulujutut vaati kyllä tällä kertaa lähestulkoon litsareita poskille, keskittymiskyky on sitä 4 -vuotiaan luokkaa.

Mut tulipa (melkein) kaikki tehtyä, huomenna voi sitten punastella luokan edessä (onneks tiimin järkipuoli hoitaa homman kotiin) ja illalla tehdä loput hommat pois ja sit BUDAPEST.

Ihanaa päästä toisiin maisemiin ja ajatuksiin hetkeks, reissukuume muutenkin poltellut jo pitkän aikaa.

Koska en vieläkään osaa nukkua niin taidanpa vähän surffailla Budapest -hengessä (enkä ihan vielä anna itseni innostua liikaa, huomenna vasta).

Mä en kyllä ole järki vaan tunne, ja vähän liiankin. Kaikki tuntuu, aina ja lujaa, ja mulla sekoaa pää itseni kanssa. En halua tuntee..oikeestaan mitään just nyt. Sitä off -namikkaa fiiliksiin tarvittais taas. Niitä ei vaan vieläkään löydy Clas Ohlsonilta. Dammit.

Itseasiassa kun miettii tota tunne ja järki -asiaa vähän pidemmälle (tämä siis yhden yrityksen sloganintapainen) niin se on kumma miten ristiriitaan kyseiset ihmisen ominaisuudet voi mennä. Miten ihminen onkin niin TYHMÄ eläin, ettei järjellään pysty kuittaamaan tunteita? Aika monenlainen toiminta syntyy puhtaasti tunteesta. Ilman, että sitä edes aina pystyy kontrolloimaan. Hyvässä ja pahassa. Toistan varmaan itseäni, mutta ihmismieli on järjettömän mielenkiintoinen instrumentti, jota en koskaan opi soittamaan (enkä aina edes kuuntelemaan). Oppiiko kukaan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.