IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Melkein vaputivapKeskiviikko 28.04.2010 18:58

"En halua autoo, en haluu kirjoittaa kirjaa, en tavata paavii, en haluu pysytellä hiljaa. En halua mennä lauantaisin Ikeaan ja Jumboon, en halua nostaa juhlapäivinä lippua salkoon. Tule iltasäihke ja se pimeä, tule pian ja toista minun nimeä ku mä tahdon mennä sinne missä jengi huutaa. Hyppii, karjuu kunnes joet muuttaa suuntaa"
Vilkkumaa - Rock'n'roll

Miten kutkuttaakaan loppuviikko, iltasäihke ja se pimeä :) aurinkokin toivon mukaan, huiskut, muiskut, serpentiinit. Odotettavissa huikeaa hauskanpitoa hyvässä seurassa kolmena päivänä, kaikkina vähän eri tyylillä. Vähän täytyy vielä malttaa olla tehokas, hoitaa koulut ja työt ja aikuisuudet ja sitten, SITTEN mennään!

IB:n pääsykokeissa tänään tutoroitiin meidän hilpeän hysteerisellä porukalla aurinkoisen keltaisina. Oli kyllä ihan hauska kokemus. Voiks siitä olla vuosi kun ite jännitettiin haastattelua? Tuntuu ku siitä oli pieni ihmisikä. Jos kelailee elämää vuos kerrallaan taaksepäin niin tuntee itsensä satavuotiaaks. Niin älytön määrä KAIKKEA on mahtunu jokaseen vuoteen. NIIN PALJON! Hui.

"Muistatko mua kun mä paljain säärin osoitin mieltä, huusin "tää on väärin". Silloin maailma oli valkoinen ja musta. Nythän mulla on korkeakoulutusta, ja siks mä mietin enää vain et mistä tietää että on, onko onnellinen vai onneton? -- Sainks mä tästä muistion? Miks sä oot noin tunteeton?"
Vilkkumaa - Mistä tietää että on

Viimeaikaisista merkinnöistäki huomaa että oon täysin hullaantunu Maijan uudesta albumista (Kun joet muuttaa suuntaa). Minkä sille voi jos joku musiikki/artisti/bändi vaan oikeesti tuntuu hyvältä? Kyseistä artistiakin jengi joko vihaa tai rakastaa, mä satun rakastamaan. Muutenkin noi suomalaiset naisrokkarit ja -popparit sopii mun korvaan vaikka monet ei niitä kestä yhtään. Chisu, PMMP, Irina, Anna Puu. Vartiainen mun mielestä laahaa eikä Ylanderkaan aiheuta värinää. Ehkä oon yksinkertanen tai jotain, mainstream ja populaarikulttuuri, mitä vaan. Aivan sama, ketäkin on mitä vaan kunhan nauttii siitä mitä on. Ei tässä kellekkään muulle eletä ku itselle. "Lopulta olemme kuitenkin yksin" - Scandinavian Music Group

"Kaikesta täytyy puhuu, niin sä aina sanoit mutta sotku on sotku, niin se on ja minkäs teet. Sanat on ilmaa, ne ei kestä. Se että pelkää ei estä mitään, ja mihinkään ei pysty valmistautuun."
Vilkkumaa - Anteeksi

No jaa. Jos tää riittäis jumitukseks tähän väliin. Tenttiin pitäis lukee, töitäkin tehdä ja mitä noita nyt oli, koulujuttuja. Lupasin vielä pitää IB:lle avoimet ovet huomenna ennen AMK vaputusta, ni ehkä vois vaikka muodon vuoks imuroida tai jotain.

Ja sit sittariin ostaa sata litraa kuohuviiniä ja kuus metriä patonkia ja kottikärryllinen viiniräpylöitä. Saippuakuplia mulla onkin jo kolme pulloo. Vaputivap.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.