IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

StressipalloMaanantai 10.05.2010 02:17

Haha, on se kumma miten ne frendit vaan osaa pelastaa päivän ja yllättää :) Stressipallo, Doctor Jam's medical advice "to cure ALL aches and pains" :D <3 Jos se ei pistä hymyilyttää ni mikä sitte?

Kai mä oon vähän stressipallo, tänään tosin oon koko päivän kelannut että mistä se nyt taas johtuu. Oon täydellisen epäjärjestyksellinen ihminen (nerot hallitsevat kaaoksen, tyhmät ylläpitävät järjestystä vai miten se oli?). Silti mun täytyy saada joku masterplan mun tekemisiin. On paljon asioita, joita on vaikeempi edes ymmärtää, saatika kontrolloida. Käytännön duunit ja tapahtumat ei kuitenkaan kuulu siihen sarjaan, onneks voi ainakin miettiä et mikä rytmittää päiväjärjestystä nyt ku kouluki loppu.

Työt tietty, mut se on aika abstrakti käsite ihan tollasena irtonaisena. Mitkä työt, mitä, koska, miten? Mitä muuta haluan tulevien 4 kuukauden aikana tehdä? Kaikessa yksinkertasuudessaan mä tarviin vaan jonkun suunnitelman kesälle, jotta en niin stressipallona pompi ympäriinsä ja oo levoton. Täytyy kaataa kaikki suunnitelmat ihan paperille, muuten ne poukkoilee tuolla muutoin tyhjässä päässä ympäriinsä.

Ala-asteella keräiltiin K-kaupoista ja lehtien välistä mahdottoman hienoja lukujärjestyksiä. Sama päiväjärjestys toistui viikosta toiseen. Aikuiset kutsuu niitä nyt sitten kai kalentereiks eikä mikään viikko oo samanlainen ku toinen.

Anyways, on kivaa kun hymyilyttää vaan. Sain myöskin lopulta katottua Rakkautta vain loppuun (ilman että läppäri räjähti, aplodeja!). Se on kyllä hyvänmielen leffa jos joku. Vaaleenpunasta höpöhöpöunelmaa, sokerilla kuorrutettua todellisuutta, mut mitä sitte? Eiks joskus voi vaan leikkiä, että elämä ja ihmissuhteet oikeesti menee niin?

Äitienpäiväkin vielä, sitäkin täytyy kunnioittaa tällasella chickflick -leffalla, aidolla rakkaudella. Mä ainakin kuulun niihin onnellisiin, jotka voi vaan kiittää. Ja mummilat ja mummolatkin tuli käytyä, eikä muuten mene huomenna farkunnapit kiinni :D

Vilkkumaan keikalle on lippu, jeeeeee!! Meen mieluummin yksin ku jonkun sellasen kanssa, joka tylsistyy kahden biisin jälkeen. Ja maksoihan se lippukin 17 euroa, että eiköhän se karsi pois hengailijat. En malttais odottaa.. Uusin levy tullu kuunneltua jo sata kertaa läpi. Se nyt vaan kolahtaa ja minkäs sille voi, kaipa se on menoa kun rakastuu (tosin rakkaussuhde Vilkkumaahan on kestänyt jo aika monta vuotta). Ja rakastua nyt voi vaikka aidanseipääseen tai päärynään, aivan sama jos se tekee ihmisen jollain tavalla onnelliseks.

Stressipallo kuittaa ja pomppii tyytyväisenä viemään roskat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.