IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Lujaa menee (vähän liiankin)Keskiviikko 29.09.2010 20:34

Hupsis vaan, miten tässä taas kävi niin että ne 24 tuntia ei riitä? Että oon korviani myöten tekemisen uppeluksissa, enemmänkin. Punanen tupsu tukkaa vaan pilkottaa pinnalla.

Alrite, sen tajusin jo että ei tuu onnistumaan tää täyspäiväsen opiskelun ja täysmääräsen duunin yhteensovittaminen samalla tavalla ku viime vuonna. Kurssit vaatii enemmän ja vastuu ja duunimäärä on lisääntyny. Duunit kun on jokatapauksessa tehtävä, ja oon kaks vuotta raivannut tietäni markkinointiassarista tähän asemaan missä nyt oon niin siitä päästä en ala himmailla enää (vaikka keväällä vielä niin suunnittelin). Eli jätetäänpäs macroeconomics suorittamatta tässä kohtaa. Samaten business finance. Hips, vähän vähemmän tekemistä sen myötä. Se kun on tässä kohtaa ja tän ikäisenä aivan se ja sama, että valmistunko 2012 vai 2013.

No niin, hyvä hyvä, vähän jostain päästä pois. Time management, opettelen luopumaan edes jostain ja madaltamaan rimaa. Hienoa, aplodeja, onnittelut itselleni.

Mut SITTEN, hips vaan, Megasale -keikka meni hyvin ja onnellisena otin vastaan kiitokset ja kehut. Meni ilmeisesti niinkin hyvin, että nyt olis tarjolla mahdollisuus työskennellä ko. tapahtuman parissa jopa täyspäiväisesti. Ja tapahtumatuotantohan on se mun heroiini, se suurin intohimo.

Että MITÄS NYT SITTEN? Voisko ylimääräiset kilot jotenki taianomaisesti muuttaa ylimääräisiks tunneiks? Ei niitäkään onneks ihan niin paljoa oo, että niistä kiloista sais jokaseen päivään esim. sellaset viis tai kaheksan tuntia lisää (onneks ei, muuten tää tekeminen hidastuis entisestään jos perse painais 40 kiloa enemmän).

Mitähän helvettiä tässä pitäis sit tehdä.. Totuus on, että Päivi vm. 2006 ottais kaiken vastaan ja tekis vaikka vuorokauden ympäri kieli poskella kaikenlaista. Päivi vm. 2010 on sen verran laiskistunut ja muuttanut arvojärjestystään, että pidän melkosen tiukasti kiinni myöskin vapaa-ajasta ja ajasta ihmisille. Mikään tekeminen ei kuitenkaan anna yhtä paljon iloa ku mun rakkaat mussukat, frendit, perhe, Jasu. Eli jos joku nyt tulee sanomaan, että kyllä sulla aikaa riittäis jos tekisit duunia illat ja viikonloput, niin sanon että mene Anttilan Top-Tenistä ostamaan Olipa kerran elämä -DVD:t.

Läpätiläp, täytynee tehdä joku pidemmän linjan suunnitelma etten löydä itseäni jouluna pakkopaidasta.

Hitto kun olis kivaa jos olis normaali. Tai jos sais päivän ajan olla vaikka ostoskärry, joku vaan työntelis eteenpäin ja parkkiin ja ainoo murhe olis se kun joku työntää toiset ostoskärryt takapuoleen (ei sekään varmaan kivalta kyllä tunnu).


Sia - Beautiful calm driving

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.