IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Muutaman kuukauden annos riittäis toistaiseks. Tai jos tukkuhintaan sais, niin parin vuoden satsi saman tien.

Ei tästä tule nyt yhtään mitään. Mulla on tota märkää loskaa varmaan kenkien lisäks myös pää täynnä, ku opiskelu tökkii vastaan yhtä pahasti ku äyriäiset. Hyi hitto. Haluun vaan saada tutkinnon kouraan ja tehdä duunia. Niitä riittäis ja ne kiinnostais ja ne hyödyttäis. Niistä jää jotain osaamistakin plakkariin, toisin ku näistä helvetin 'international management' -kursseista, joissa toistetaan samoja asioita jo kolmatta kertaa. Teoreettinen viitekehys työlle? Ja paskanmarjat. Millä tavalla mua auttaa duuneissa se, että istun luennolla kuuntelemassa, että globalisaatiota on vauhdittanut mm. internetin ja langattoman viestinnän kehittyminen? No shit, Sherlock..

AAAAARRRRRGH. No toisaalta, sama kai se. Viime syksynäki jo vedin koulun melkoisella vasurilla ja numerot pysy silti kohdillaan. Opettejat varmaan luulee, että tiedän jostain jotain ku oon niin kova selittämään. Mitä mä äskenkin luennolla sanoin, en edes ite muista. Punastuinki vielä. Vakuuttavaa, indeed. Mut mitäs tulee kysymään jotain ku toinen yrittää ajankuluks poistaa tekstiviestejä.. "Green values have become a trend", niinkö mä sanoin. Siis niinku..WOOOT?? Anyways, en jaksa oikein enää laittaa yritystä tohon opiskeluun, ku ei niitä työnantajia juurikaan kiinnosta mikään muu ku se tutkinto. Enkä mä opettajia varten noilla luennoilla istu. Siks käy vähän turhauttamaan jos luennoista ei tunne hyötyvänsä mitenkään, ku saman ajan olis voinu käyttää duuneihin.

Niitä kun todella riittäis ja niiden tekemisestä olis hyötyä muillekin ku itselle. Ainahan töitä voi tehdä tunnilla, ja ajaa kanssaopiskelijat sekopäisiks näppiksen rapinalla. Onpa reilua.

Vähän tekis mieli repiä tukkaa päästä, mut ei viitti ku yritän sitä epätoivosesti kasvattaa. Teen jokatapaukses juurikasvulle kemiallisen tukanrepimisen tossa kohtapuoliin. Ei, en siis ole synnynnäinen punamustapää.

VITTU KUN VITUTTAA.

No jaa. Viime aikoina monia on enemmän tai vähemmän ahdistanu. Vuodenvaihteen jälkeen käynnistysvaikeuksia on yhdellä jos toisellakin. Jengi yrittää polkea vuotta käyntiin, mut tulpat on märät ja joku laittanu bensatankkiin dieseliä (tai sitä jotain eekymppiä, mitä se sit ikinä onkaan). Eikä tää loskakeli kyllä yhtään auta asiaa. Ite kuulun vielä siihenkin itseään kiusaavaan joukkoon, joka on toistaseks kieltänyt itseltään herkut ja ryypyt ja alkanu yhtäkkiä hytkyttää ylimääräisiä pehmusteita sekopäisesti. Mulla oli tänään koulussa nilkkapainot jaloissa. NILKKAPAINOT!! Voi pyhä lehmä.

Tää kuulostaa tässä mielentilassa täydelliseltä itselleenvalehtelulta, mut treenistä saa virtaa ja fiilis paranee ja lässytiläpälää. Eli vaikka ei TODELLAKAAN huvittais nyt muuta ku maata levynä olkkarin lattialla ja ihan pikkusen vihata maailmaa, ni revin hampaat irvessä treenitossut jalkaan. Vedän edes sen puol tuntia vaikka kuolisin.

Motivaatio, senkin kusipää, miksi minut hylkäsit..

System Of A Down - Vicinity of obscenity

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.