IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Tipat onSunnuntai 20.02.2011 19:48

Jumittaa päässä. Siis vähän normaalia enemmän (käyn nykyään aina vähän hitaalla). Perjantaina tutortyttöjen kanssa parannettiin maailmaa ja jammailtiin itsemme iloisiks. Enpä ollu sit joulukuun jälkeen ollutkaan kunnolla tanssilattialla, vähemmästäkin tulee vieroitusoireita. Eilen serkkuneitosen kanssa heiluttiin Tohtoreiden keikalla. Alkuvuoden muumilimpparimeiningin jälkeen nyt sitten tuli taas nautittua alkoholipitoisia aineksia.

Ja sen kyllä huomaa. Tuntuu ku ei olis nukkunu pariin päivään ollenkaan. Posket punottaa, tukka tuntuu oudolta, on vähän tahmanen fiilis vaikka miten lutrais Lumenen spakuorintalitkun kanssa. Tekis mieli syöpötellä, mut toisaalta ei oo nälkä. Levoton olo, vois ja olis järkevää tarttua töihin ja muihin mut keskittymiskyvystä ei oo tietoakaan. Oon home alone, joten puitteet raporttien tekemiselle reippain ottein on hyvinkin otolliset. Kiinnostaako? Juu ei. Olis niin kiva vaan möllöttää.

Kyllä siinä muumilimpparilinjassa on puolensa, vaikka olikin tosi hauska ja vapauttava viikonloppu. Energiaa vaan menee ihan hulluna siihen, että a) miettii miten paljon meni rahaa, b) kiroaa miten monta miljoonaa kaloria tuli vedettyä (plus se hese, voi paska) ja c) ku kroppa yrittää taas toipua siitä, että esimerkiks vetää tequilan ja sen jälkeen tanssii korkkarit (ja villasukat!) jalassa ku paraskin duracell-pupu. Lääh.. Tai nukkuu taas niska niin vimpurassa, että seuraavana päivänä joku potkii päätä sisältäpäin. Olin kuulemma myös kuorsannut iloisesti. Seksikästä.

No jaa. Samapa tuo.

Briteistä tuli bisneskuteita, näytän kuulemma natsisihteeriltä. Hyvä niin. Ainoo ongelma nyt on se, että tipattomista sun muista terveellisyyshypetyksistä huolimatta mun mittasuhteet on edelleen toivottua isommat. Hmph. Kynämekko siis asettuu hieman oudohkosti. Onneks messuihin on vielä kuukausi. Pitäis vetää Internet expo & digital marketing -messuilla Helsingissä spiikki digital signagesta. Jännittää jo nyt. Siinä ei paljon kynämekot auta jos vedän Serene Bransonit:

http://www.youtube.com/watch?v=gGsji-sAoDc&NR=1
(Er.. whoooot? xD)

Olkkariin on ilmestyny hienot DrumIt vitoset mut en tiedä uskallanko koskee niihin, ku mun magic touch yleensä aikaansaa sen että kaikki tekniset vehkeet räjähtää.

Trallalei. Sunnuntaina saa olla vähän hidas eikä se edes haittaa. Eihän ens viikolla oo kouluakaan häiritsemässä työntekoa ni ei tässä hätää. Hiphei trallalei hilipatihippan ja tsillee. Jumi jumi jum jum <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.