IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Olin koulussa, kärsin suurta angstia kansantaloutta (tai lähinnä maanantaista tenttiä) kohtaan.
MISSÄ VÄLISSÄ mä siihen ehdin lukea, häh?? Tietysti nää yötki vois käyttää hyväks, mut joskus täytyy kuulemma nukkua.

Tulin koulusta, söin tortillan, menin töihin ja tein VIIMESEN ILTAVUORONI Cantinassa. Sanoin eilen itteni irti, whoopee! :) Teen vielä sunnuntai aamuvuoron ja sitte soronnoo, tän tytön matka jatkuu johonki, en vielä tiedä minne.

Ei harmainta aavistusta mistä seuraava tili tulee, mut häliäkö vällä. Mä kuulin tänään jo sitte kahdesta melkosen varmasta duunipaikasta. Että sillee, ei tässä nyt mikään paniikki oo päällä ja itehän mä irtisanouduin, monestaki syystä.

Lukeeks joku mun päiväkirjoja? Tosi.. epärealistista. Näis on yhtä paljon asiaa ja järkee ku.. noh, mulla. Mut hauska jos lukee :) Hyvä tietää että muutkin ihmiset on yhtä uteliaita ja ihmisistä kiinnostuneita ku mä.

Huomenna aamupäivällä teen Sannan kanssa yhtä flyeria, ku lupasin auttaa sitä siinä. Tosin en oo ehtiny opetella sen Photoshopin käyttöä, enkä tehdä oikein mitään muutakaan, koska otin eilen itelleni vapaaillan! Hähä! :) Oltiin Kaisan kanssa Rentossa ja Raxissa, ja sit menin Annan kanssa Edisoniin ja katoin loppuillan Aliasta DVD:ltä ja väritin homohämähäkkimiestä vaaleenpunaseks.

Mut nyt sit pitäs aika nopeesti tässä ettiä töitä, työharjottelupaikka, dokumentoida se helvetin Maata näkyvissä -duuni ja talouden lisätehtävä, olla tuolla kotona sattuneista syistä, jotka tutut tietää mut jotka ei julkiseen levitykseen kuulu, lukee siihen tenttiin, lukee myöski lakitenttiin ja luentotenttiin, auttaa luokan opintomatkarahoissa, aikatauluttaa vähintäänki kesään asti ja suunnitella ja ja... oliko muuta..? Niin joo käydä koulua. Ja varmaan jotain pienempiä juttuja, ja sit tietysti ihan kaikki se mitä mä haluan tehdä, niinku kattoo telkkaria, olla frendien kanssa, sätätä koneella ja kuvankäsittelyllä ja käydä Elixiassa ja vaikka mitä.

Oon ajatellu sillee, et maaliskuussa varmaan olis hiukan vähemmän hektinen tahti.
Eikä täs nyt mitään, mulla on kerta kaikkea ni miks mä valittaisin. Pyh. Selän ei kyllä tarttis vihloo tällee. Se vittuilee mulle ihan suoraan. Bastard..

Kai mä meen nukkuu. Haisen niin supervahvasti röökille et tekis mieli mennä suihkuun, mut koska ilmeisesti alakerran naapurit on vähän herkkäkorvaisia, ni enpä viitti ottaa häätöä. Koska jos tässä vielä jotain tulee, ni kuka uskoo mun sanaa? Et täällä ei todellakaan oo mitään bileitä pidetty, musiikkiaki kuuntelen iltasin kuulokkeilla et Heidi ja Panu saa olla rauhassa.

No mut höh, ihan sama, meen aamulla.
Lähetin ystävänpäiväkortit ihan sikamyöhässä enkä muutenkaan oikein tajunnu tiistaina mitään, mulla jäi appelsiini töihin ja ostin joku päivä KAKS make up storen luomivärinappia, vähänkö oon hullu.

Kumman kaa on ihan huippu ja mitäs tässä vielä olis viime päivinä ollu.. Niin ne bileet. Huomautus. Töitä. Laskiaspullaa. Vapaailta. Psykologi. Irtisanoutuminen. Ihanat uudet aurinkolasit ja kolmekymppiä Tiimariin. Töitä. Ai niin sitä koulua (miks mä unohdan sen koko ajan, eiks sen pitäs olla se tärkein??). Ja jotain ja jotain.

Tuutilullaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.