IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 24.07.2007 05:05

Duunista taas. Batterya. Se aiheuttaa keskivartalolihavuutta mut tuskin mä voin energiajuomaa muodoistani syyttää..

Ihme nistejä, saatananpalvojanarkkareita pyöri siinä tänään. Silmistä näki että muutakin on nautittu ku bisseä. Hevimiehiä. Että mua ottaa päähän tollanen helvetin päteminen. Saatikka ku mulle tullaan selittämään että olis jeesusbussi pysähtyny torille ni oli pitäny yrittää mennä hihhuleita potkimaan. Ei mulla siihen ollu muuta sanottavaa ku että miks? Eihän ne siihen osannu vastata. Samalla tavalla ku nää uusnatsit joita siellä on tullu vastaan ei tiedä hevonhelvettiäkään koko aatteesta tai sen taustoista.

Oikeesti sieppaa ylipäätäs kaikenlainen päteminen, yritetään olla jotain mitä ei olla sit kuitenkaan. Yritetään olla isompaa, pahempaa, rumempaa, viisaampaa. Kyllä sen ihmisestä loppuenlopuks melko nopeesti huomaa et liikkuuks siellä päässä yhtään mikään.

En mä sitä sano, kyllä tyhmä saa olla. Kaikkee ei tarvii tietää. Mut aina on niitä ihmisiä jotka ei pysty myöntämään jos ei tiedä, ymmärrä tai osaa. Ei kaikkee voi osata tai tietää! En mäkään oo alunperin mistään mitään tienny tai osannu, ei kukaan oo. Mut en mä myöskään yritä olla fiksumpi ku oon, oon ihan just niin puupää ku olen.

Ei mua tollaset nistit pelota vaikka niistä ei ikinä tiedä et mitä ne keksii. Lähinnä säälittää ja ärsyttää. Ja satanismi, no just joo. Mun puolesta ihmiset saa uskoo vaikka maahisiin ja kottikärryihin, ei oo mun asiani. Mut satanismi on kyllä sit jo mulle vähän.. liikaa. Vitun hullut.

Ai niin, ja vaikka mäki kiroilen ni ei joka toisen sanan tarvii olla vittu tai saatana tai vittusaatana. Ei sillä että tässä yrittäisin mitään lähtee sievistelemään, mut sitä on rasittava kuunnella ku joku ei osaa sanoo lausetta ilman et siihen mahtuu vähintään kolme vittua.

Joo.. rasittavaa. Jätin vaikka mitä aamuks, en jaksanu pestä lattioita enkä pestä kaikkia laseja. En mä niitä jättäis jos joku muu tulis aamuun though.

En mä oikeesti oo kiinni missään. On jotenki pettyny ja irtonainen olo, ihan ku olis jossain välitilassa ja odottais jotain mut en tiedä mitä se jotain on. Ei oo ketään ketä varsinaisesti kaipaisin, Amiria nyt joo, mut siihenki oon pettyny. Tunteeton olo. Ei mua jotenki jaksa kiinnostaa enää/nyt mikään. Numb. Olkoon kaikki, mä en jaksa välittää. Välitin liikaaki Bosniassa. Siel se oli helppoo. Suomalaiset kundit, ei sillä että mä nyt jaksaisin oikeestaan niistäkään välittää tällä hetkellä, on just niin sitä mitä mä muistinki. Ne on äijiä. Väsyttävän äijiä. Ja Amir on saamaton. En mä jaksa nyt ketään enkä mitään.

Johtuiskohan siitä et on vähän väsyny? Huomen uus päivä, uudet fiilikset, at least I truly hope so. Tired of being disappointed. Ei sinällään oo surullinen olo mitenkään, tai vihanen. Omituisen mitäänsanomaton.

Noh, tunnen itteni, fiilikset menee ihan laidasta laitaan ja niitä myös riittää. Eipä voi ketään sanoo ettenkö elämässäni olis kolunnu koko tunneskaalaa.

Lässynlää, nyt unta oikeesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.