IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 24.07.2007 22:09

Lähden tästä kohta Vegasiin myymään lippuja. Jippii?
Tukkaki on jotenki.. elvis. Tulin just landelta duunista.

Oon hälyttävän monta kertaa kuullu tuttujen, puolituttujen, tuntemattomien (!) ja kavereiden sanovan, että "joo mä luin sun päiväkirjasta sitä ja tätä" tai että "nii se ja se oli nähny sun kuvis sitä ja tätä" jne jne. Kuka tätä lukee? Vieläkin tärkeempi kysymys: miks? Mä kun en varsinaisesti kirjota kenellekkään tai siks että oletan että ketään eksyis lukemaan. Kunhan... kirjotan. Joskus sitte luen ite että mitä on ollu millonki meneillään, niitä ajatuksia ja asioita jotka on lähinnä sellasta pintapuolista höpötystä ja ihmettelyä, ei mitään elämää suurempaa (kummempaa).

Galtsupäiväkirja ihqdaa riksrakspoks. Ei todellakaan voi kovin syvälliseks kutsua.. Mitenköhän monta sivuu tätä enemmän tai vähemmän sekavaa juttua riittäis jos lähtis tulostaa? Aika paljon varmaan, marraskuulta 2005 asti.. :D Muahhahhaa! Oon kirjottanu hitto galleria-rakas päiväkirjani ajoin tänään autoa-juttuja kohta kaks vuotta! Tervettä.

Pakko tehdä tälle elvistukalle jotain. En mä jaksa. Vaihdan siis vaan paidan.

Pääsenpä näkee Vegasin. Joskus näen vielä ihan oikeesti Vegasin, meen siellä naimisiin, eloping, pukeudun kleopatraks ja meen kasinoon töihin. Et sillee.

Mut Turun Vegas on tänään joku K-20 Clifters -klubi? Back to eighties? En mä muista, jotain siellä tapahtuu. Kaheksan euroo liput, Elvis myymässä lippuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.