IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 19:20

Mietin tossa et voiks lehmät olla koskaan lihavia? Tai siat? Kun niiden tarkotus on olla paksuja? Koirat voi olla läskejä, kissat varsinki, pulutki joskus.

Mut voiks lehmä olla lihava? Sehän on sitä mukaa aina paremmassa kondiksessa ja kaikkien sonnien suosiossa mitä enemmän löytyy lihaa luiden päältä ja utaretta neljällä nännillä. Vitsi, pitäs varmaan alkaa kasvattaa sarvia. Lihaa löytyy ja utarettakin, neljää nänniä en oo kyllä vielä aikaansaanu.

Hähä, nyt jää kiinni ainaki osa mun päiväkirjan kurkistelijoista. Siinäpähän jäävät, mulle on se ja sama ketä mitäki ikinä lukee, kunhan ei lähde mua sen perusteella luokittelemaan.

Mut siis lehmäks mut voi luokitella ihan tosta vaan, söin äsken katkarapukeittoo ja join lasillisen viiniä ja nyt on vähän ehkä sellanen olo että pukeudun tänään muodikkaaseen mustaan jätesäkkiin.

Kämppä on sekasin. Vaatteita ja koruja hujan hajan organisaatiokaavioiden ja muiden paprujen kanssa, cosmot ja lautakunnan pöytäkirjat sulassa sovussa keskenään. Sänky petaamatta, matkalaukkuja ja reppuja nurkissa kertomassa että paikallaan ei paljon pysytä. Löytyypä kaiken keskeltä kaks käpyä bosniasta. Näppikselle sai vähän raivata tietä puteleitten seasta. Puhelin latautuu pyykkitelineen päällä eteisessä.

Opiskelijaelämää, I LOVE it :)

Nina syö kasvispitsaa ja letittää mahtavia vihreitä rastojaan, on söpö ja peikkotyttömäinen. Sini tulee myöhemmin tanssijapeppunsa kanssa ja Sofia pääsee duunista kympiltä, sutasee ehkä ripsaria poskeen. Sit me isketäänki kiinni Turun yöhön.

Tässä vaiheessa ei voi täydellä varmuudella sanoa että onko huomenna päivä uus, miten pitkälle jatkuu tämäkään päivä ja voittaako elämä vielä. Oon niin kovin vanha jo, voin saada vaikka sydärin tanssilattialla.

Lehmä menee nyt pesulle. Ja lehmän karvaan laitan vähän väriä. Mut ensin soitan Mikkelle ja kysyn että tuleeko se moikkaamaan lehmäystäväänsä jota ei oo nähnyt moneen kuukauteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.