IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

No jos nyt sitte kelataan oikeesti:

Se on persoonasta kiinni, itseluottamuksesta. Jokanen inhoo kroppaansa joskus. Mut persoonaa kehiin, hymyä, fiilistä. Kukaan ei huomaa. Jos huomaa ni oma mokansa.

Se on niin naurettavaa että muijat yrittää tehdä itestään sellasia, että MIEHET tykkäis. Hallelujaa aamen. Terve saa olla, pitäs olla. Salilla kannattais käydä ihan siks et jaksaa kantaa ittes vanhaks asti, fysiikkaa.

Hei, for real, jos ei pidä peilikuvastaan ku vähentää vaatteita, ni kuka muu siitä välittää? Ne, kenen edessä niitä kuteita vähentää tuskin välittää, ainakaan jos homma on menny oikein. Tyttöfrendit (tai siis ylipäätäs frendit) ei välitä, koska ne rakastaa sua miten päin vaan kunhan tietää että oot terve ja sulla on hyvä olla. Ne ei oo huolissaan siitä jos on vähän pömppistä tai peppua tai muotoja.

Ja sit kun tullaan siihen tilanteeseen, että niitä kuteita vähentää jonkun kundin edessä niin jos asiat on menny niinku pitäs ni tilanteessa on tarpeeks intohimoo eikä kukaan välitä yhtään mistään. Miks pitäs stressata et huomaakohan toi että mul on pehmee maha, ku et sä itekkään sitä huomaa ja jos huomaat ni tykkäät silti? Tietysti on ihmisiä jotka vähentää niitä kledjuja kenen kanssa vaan eikä tilanteessa oo fiilistä. Se jääköön sit mallinukkejen ja barbien huoleks, mä en sellasta harrasta.

Ja mitä mä seuraavaks teen? Haen kaapista kirpeen mansikkaremmin ja SYÖN SEN. Koska jos mulla menee vähemmän lujaa tai mun elämäni muuttuu vähemmän ihanaks vaan siks ni vittu mikä yhteiskunta ja länsimainen paska maailma. Mä syön niitä vaikka miljoona jos siltä tuntuu. Ei mun elämäni oo siitä menny mihinkään että on tullu kiloja. Ainoo ärsytys on siinä et on kaappi täynnä kivoja kuteita jotka näyttää päällä vähemmän näppäriltä.

Laiha ei todellakaan oo kaunis, jos joku niin väittää ni hyvää elämää vaan ja kiittimoi. Terve on. Hyvinvoiva. Ilonen, onnellinen, itsevarma. Ja sitäpaitsi kaikki kiihkolaihduttajat on ulkonäkönsä lisäks niin fanaattisia et ketä sellanen miellyttää tai viehättää ku maailma pyörii ihan kirjaimellisesti oman navan ympärillä?

Tulipahan taas puuskutettua.. Pitäs varmaan jatkaa noita kouluduuneja sen mansikkaremmin jälkeen. On mulla dumlejaki, ja lakritsijäätelöö ja voisin juoda vaikka lasillisen punkkua. Mä voin ihan sieluni silmin kuvitella miten joku anorektinen pikkupoika -tyttö oksentaa ihan pelkästään näistä sanoista. Sairasta.

Hah. In your face, I love my curvy life :DD

Hihi, huvittavaa tällanen höpötys mut mitä väliä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.