IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 30.08.2007 22:46

ALAKERRAN NAAPURIT ON MUUTTANU POIS!! Hurraa, hurraa, hurraa! Hiphei ja sillee.

Kävin äsken ostaa tupakkaa (tuoreena, kuten aina ku teen rapsoja.. vaihdoin sentää yöhousut farkkuihin) ja päätin että jäänki kerrosta alempana pois ja tsekkaan et vieläkö ne siinä asustaa, vanhemmat vaahtosammuttimen kokosten muksujensa kera. EIH, kun nimi oli vaihtunu. Sit ku oon ihmisemmän näkönen ni meen moikkaa tätä uutta tuttavuutta.

Ihmettelinki et miksei sieltä oo tullu mitään valitusta. Mä en täällä oo säätäny mut kuulemma on ollu aika sairasta meininkiä.. Sellasta että ei viitti edes kirjottaa. Sissus sentää.

Oon nyt sit tehny bosniarapsaa koko päivän, nyt ajattelin pitää tauon. Katoin aamupäivällä videoita ja kuvia bosnian reissusta. Helvetin kova ikävä. Katoin samantien lennot sinne. Lokakuun 18. päivä varmaan lähden, ja marraskuun 6. takas. Sellanen lyhyt visiitti, ettö varmasti sydän särkyy ja vituttaa ku joutuu taas lähtemään. Tai joutuu ja joutuu, eihän täs elämäs oo pakko ku syntyy ja kuolla. Mut en mä nyt kaiken järjen mukaan oo sinnekkään jäämässä. En mä kenenkään kundin takia luovu tavotteistani, olkoonki et kyseinen herra on helvetin ihana tapaus. Katoin Amirin humalaisen Korsikaralli -pätkän taas tänään :D Hilarious. "Can I be your Batman?"

Huomenna klo 18 oon taas olemassa, siihen mennes en tee muuta ku istu koneella. Tai no käyn mä hakee viinii jossain välissä sitte ja laitan rullat päähän. Sit Paula tulee ja lähdetään raiteille.

Hirmusen vaikee kirjottaa ku on sormenpäässä laastareita ku pitää noita kynsiä repiä aina ku tekee jotain ajatusta vaativaa. Eli käytännössä mun sormenpäistä näkee koska oon ottanu aivot käyttöön. Harvemmin, siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.