IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 10.09.2007 03:35

Omituisen hyvä olo ollu tänään, ottaen huomioon sen määrän tiukkaa mitä eilen vedettiin hotshottien ja caipiroskan muodossa. Plus muut nesteet.

Hengattiin meidän "route22" baarissa kunnes puolenyön pintaan lähdettii raiteille. Jumputus ei oikein jaksanu innostaa, ni mentii Kippariin, juotiin yhdet ja lähdettii takas meille. Siinä ilta noin niinku tiivistettynä. Porukka oli sekalaista ja humalaista. Sinin kanssa oltiin jo yheksän jälkeen aika hilpeessä kunnossa.Sit mä känkkäränkkäsin keskenäni hetken parvekkeella, poltin tupakkaa ja manailin turhautumista, kunnes loppuenlopuks tajusin että ei oo varmaan kysymys elämästä ja kuolemasta. Ja sit taas mentii, marilynmekko niskaan ja pihalle.

Tänään poljin paikallani iltapäivään asti, homma meni taas ihan tv-jäätelöks Sinin ja Paulan kanssa. Olin kevyen darranen ja isosti turhautunu kunnes lähdin duuniin. Sieltä nyt sit äsken pois ja nyt nukkuu. Uus viikko, uudet kujeet.

Mua vaan rassas eilen ja tänään, ku en saanu yhtä kaveria kiinni. Mun tempperamentilla ja mielikuvituksella hössötän sit jo heti kauheesti. Aika huvittavaa sinänsä. Paulaa vähä hymyilyttiki ku istuin suu mutrussa sohvalla ja jupisin itekseni,"helvetin helvetti aaargh".

Jupijupi, kaikki harvinaisen ookoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.