IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 13.09.2007 03:46

Voi jööses.

Myin tänään duunissa juoppopariskunnalle spärdärin kun ne oli ihan epätoivosia ja mulla kulkee jonkun sortin magic aina meikkipussissa.
Sen lisäks torjuin erotiikka-Eeron saattitarjouksen. Ihme nirso minäkin, kun ei kiinnosta päälle kuuskybänen humalainen äijä jolla ei oo hampaita, ja joka päästää sellasen jänskän 'nöf' -äänen joka lauseen välissä.

Kaikkee sitä kanssa palkkansa eteen tekee.

Vanhukset toi fillarin tänään, mutsin vanha Kaunotar. Se on vähän veemäinen välillä ja kitisee, mut sellasiahan ne yleensä on, kaunottaret.

Kundien ei kannattais juoda punkkua, sit näyttää siltä ku olis huulipunaa.

Mua vitutti aivan SUUNNATTOMASTI päivällä, ku kuulin ettei tilille tipahdakkaan sitä neljää hunttia ku olin täysin olettanut ja ex-pomo oli antanu ymmärtää. Kumpikaan meistä ei tuntenu lainsäädäntöä tarpeeks hyvin, lomaraha-asioita. Teki mieli mennä potkii viattomia postilaatikoita ja viskoo jotain suolakurkkuja ikkunasta kadulle. Lähinnä siks, et millähän helvetillä mä nyt sitte ostan lentoliput Bosniaan???
Paska homma. Aivan totaalisen paska. Meant to be? Or another obstacle?

Ei muuta ku säästölinjaa ja lisää duunia. Nyt jo on kalenteri jotakuinki täynnä. Mut mähän menen sinne Bosniaan 22.10-4.11. vaikka kävellen. Työnteolla sitä rahaa saa. Vielä ku sais muutaman ylimääräsen tunnin jokaseen vuorokauteen. Varsinki ku tunnun käyttävän aikaa kaikkeen epäolennaiseen vähän väliä.

Niinku tähän. Päätä särkee ihan hulluna, ehkä selviin hengissä aamuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.