IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

RoadtripLauantai 08.04.2006 18:53

Olis pitäny vaan kuunnella päätä eikä sydäntä, ku piti sillon torstaina vetää se hauskanpito sinne aamuyöhön. Mut minkäs teet ku toimin mieluummin fiiliksellä ku järjellä.
Omapa oli kärsimykseni eilen aamulla.

En mä ehkä kyllä jaksakkaan kirjottaa hela hoitoa eilisestä, meen suihkuun. Olin äsken Akin kanssa Subwayssä. Miten vitusti voi repiä rahaa sämpylästä?? Olihan se nam, joku kana siellä mun sämbyn välissä räpiköi.
Aki on ihan sekopää jätkä. Pakko todeta.

Lähen landelle, pakkaan mukaan mummojoogadvd:n ja omenoita ja sillä mennään, autossa ei toimi vilkut enää, Aninkaisten sillassa on ilmeisesti sitä jotain koska eilen ku viiden aikaan tultiin siihen ni vilkut sano riksrakspoks.

Onneks vasta sillon, oli ihan jäätävän hirvee ajomatka muutenki. Välillä kelasin että missä ne tien reunat mahtaa mennä. Sit meni piilarit solmuun. Sit loppu pissapoikaneste eli tuulilasimehu ja mulla alko mennä silmät pahasti kiinni. Pysähdyttiin pirkanhoviin, jossa tankkasin sekä auton että itteni ja ziisus mikä tärinä.

Sitäpaitsi juotava jogurtti on ihan hirveetä kuraa.

Imuutin Ediä niinku se olis mun rakastaja, söin suklaakeksejä ja lutrasin lähdevettä ja pesunestettä konepellin alle. Toivottavasti meni oikeeseen paikkaan eikä johonki öljytankkiin. Kyllä seki siinä tilassa olis onnistunu.

PMMP rokkas.
Keikan jälkeen jalat vihlo niin että silmissä pimeni, piikkarit puristi, kroppa tärisi, ääni oli karhee, kuulo vajaa, tukka hiestä kostee ja pörrössä ja fiilis niin vitun magee. Oikeesti. nautin niin sanotusti täysin rinnoin.
Sillon tuntu siltä että oli tää päivä sen arvonen että makso neljäkymppiä ja ajo selkä kiukkusena ja homoväsyneenä Jyskylään.

Jatkan, rakas päiväkirja armaani joskus myöhemmin, nyt mua kutsuu kuuma ja pitkä suihku.

Ku kävelin aamuyöllä autolta kämpille kassien ja pussien kanssa, saapikkaat kainalossa ni ei ollu pelkoo raiskauksesta. Pahinki karvakäsi kebabinkesyttäjä olis huutanu kauhusta mut nähdessään. Tukka just sen näkönen että siinä on litra lakkaa, villisti pompittua keikkakuumuutta, automatka ja satamiljoonaa väsynyttä pään ravistelua, meikit oli enää harmaanmustat suhrut kirkkaanpunasten silmien ympärillä ja rillit kaiken koristeena.

Nyt se suihku.
Sen jälkeen oon taas ihminen.

Päästiin Helinän kanssa Keskisuomalaiseen haastateltaviks ja Paola Suhosen kanssa juttelemaan. Helinä olin ihan tärinässä :)
Heitettiin tosi fiksuja one-linereita, eli kyllä eilisestä jotain jäi käteen :)

Suihku.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.