IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Vähänkö mä rakastan kevättä!!
Tosin ojat on täynnä kaiken maailman sontaa, on se ihmeellistä mitä kaikkea ihmiset heittää mäkeen. Vauvantuoleja ja pyyhkeitä ja aamupalajuustoja.
Mut näin mä leskenlehden. Se vasta yllätys oliki. Siellä kaiken paskan keskellä.
En jaksais venaa kesää. Aion ottaa rennosti, tehdä jotain extraduunia ja opiskella vasemman käden pikkurillillä ja nauttia vaan.

Bussissa mun tulee aina kaikenmaailman kummallisuusia kelattua ku ei siinä muuta tee ku ihmettelee ikkunasta maailman menoa ja mp3-soitin natisee liitoksissaan.

Menin kouluun koska halusin tietää miten tehdään hyvä tiedote.
Tässä on siis henk. koht. tiedote pääsiäisviikonlopusta joka meidän piti sutasta kasaan viidessä minuutissa ja mä en ajatellu ainuttakaan sanaa:

"Taidekuvia, vettä viinipullossa ja vuosisadan flunssa -karnevaalit 13.-17.4.2006

Viiden päivän värikäs tapahtumasarja polkaistaan käyntiin Nightclub Marilynissä taidekuvastudiolla, jatketaan perjantaisella sinfoniakonsertolla sekä henkevän mietiskelyn hetkellä Edisonissa, viedään läpi viinipullojen, kuumemittareiden ja puhki tanssittujen farkkujen kohti rauhoittavaa pääsiäismaanantaita lihapullineen.

Hulppea karnevaaliviikonloppu toteutetaan yhden naisen ja toimivan tuotantotiimin voimin spontaanista ja vailla järjen hiventä. Aikataulu on joustava mutta olematon. Ide tapahtumaan syntyi, kuoli ja haudattiin, nousi kuolleista ja kolmantena päivänä oli jo pitkällä toteutusvaiheessa.

Pääsiäisviikonloppu sisältää myös erinäisiä roskaruokabuffetteja ympäri kaupunkia, idyllisen ja tipupitoisen maalaishurvelon mummolassa sekä rikkoutuneen lampun salaisuus -mysteerileikin.

Lisätietoja ja kuvat: Päivi Mattila, vastaava"

Mmmh. Että tällee.
Ehkä olen vähän huonosti nukkunut. Tai ehkä vaan pudonnut päälleni pienenä. Ei syytetä vanhempia tai kurjaa lapsuutta. Mutta jossain kohtaa multa on pudonnut joku ruuvi päästä.
Hei koulussa pitäs opiskella. Ehkä.

Jos menis upottamaan päänsä teekuppiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.