IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

NysväystäKeskiviikko 01.07.2009 04:12

Jäänyt blogailut vähän vähäiseksi kun on tuntunut ettei tää laatoitus valmistu ikinä. Se on periaatteessa varsin nopeaa hommaa - levitellään vähän laastia ja sitten lätkitään laatat seinään. Ainoo vaan että tää mun saunadisaini on niin ... hieno että kaikennäköstä virittelyä on ihan sikana. Etenkin vinot kulmat ja nurkat aiheuttavat älyttömästi virittelyä. Lisäksi ylipäätään kulmat ovat olleet hitaita kun niihin tuli hienot alumiinilistat.

Pesuhuone on nyt vihdoin laatoitettu alinta riviä lukuun ottamatta. Se tehdään vasta lattian vesieristämisen jälkeen. Myös löylyhuoneen laatoitus on melkein valmis, mutta siihenkin on mennyt useita päiviä. Laatat ovat isoja, mutta tavara on ihan sairaan kovaa. Kuvassa näkyvä reikä hormiin ja lovet putkille veivät toista tuntia aikaa. Samassa ajassa tein laastin ja iskin kuusi virittelemätöntä laattaa seinään. Laatat on muuten oikeasti melkein mustia, mutta ylimääräiset rätillä pyyhityt laastit ovat sotkeneet ne ihan harmaiksi.

Btw, sama nurkka kun homma kulki vielä toiseen suuntaan:
tuner&beid=28030117&action=showcomments

Nysvästä on luvassa siinäkin kun kuvassa näkyvät valkoiseksi maalatut putket pitäisi raappaa puhtaaksi ja maalata uusiksi MUSTALLA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.