IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Hölmöt :)

Toi pätkä on Anna-LeenaHärkösen Häräntappoaseesta, luen sitä parhaillaan (siis en nyt ihan tällä minuutilla). En mä oo ite vielä ihan noin pimeä.
Mahtokohan joku pelästyä mun mielenterveyteni puolesta..

Välillä mä mietin että lukeeko näitä kukaan, siis mun väsyneitä höpinöitä. Yks kaveri ainaki lukee, se tunnusti. Tunnustaako joku muu? :)

Tulin töistä, haisen tupakalta ja mulla on ripsiväripölyä silmien alla. Ei väsytä, siis nukutusväsytä. Aamulla se kostautuu ku yrittää repii perseensä (ylös sängystä).

Mä lämmitin lihapullia duunissa. LIHAPULLIA jumalauta. Ja purskutin sinappia reunalle. Pienet humalaiset, mun lastentarhalaiset, oli onnellisia ja halus mennä mun kanssa naimisiin. Mä kieltäydyin.
Ja pelkäsin niitten pullien puolesta kun ne seilas lautasen reunalta toiselle niinku flipperissä mut ei ne tippunu kuitenkaan. Mä olisin loikannu tiskin yli mahalleni lattialle ja pelstanu putoavan pullan.

Mä pelkään lempisarjojeni uusia tuotantokausia aina ku ne alkaa. Tänään jatku Las Vegas, mikä ei oo varsinaisesti lempisarja mut oon mä sitä kattonu. Tosi ristiriitasta.
Ai nyt sattu peukku ku huitasin pöydänreunaa. Nii ristiriitasta ku en mä pelkää asioita jotka ei oo tuttuja mut sit tuun aina kynnykselle ku pitäis kattoo jotain sarjaa. Ihan hullua. Sopii kuvaan.

Mä lähden vielä sinne Vegasiin, laitan villavanttuut käteen ja kesämekon päälle ja punaset kumisaappaat ja sitten mä huikkailen sieltä limusiinin ja ajelen sen kanssa ja näen miljoona eriväristä valoa ja aina välillä kuulen ku joku riemuitsee ja kolikot ropisee kaukaloon.

Yks asiakas näytti tänään ihan avaimenperältä.

Huomaako sen että oon vähän väsyny? Vähän niinku aineissa olis.
Voi hevonvituntinttuhelvetti mä en jaksa nousta huomenna kello nollaseiska kolmekymmentä. Mut sit ku pääsen iltapäivällä skolesta ni leviön äksänmalliseks sängynpäälle enkä nouse enää koskaan. Siinä mä sitte makaan ja heiluttelen varpaita ja ihmetteln mun katossa olevia fosforitähtiä jotka ei loista koskaan. Kaupungissa ei näe tähtiä mä vihaan sitä.

Mä haluisin olla teini taas ja asuu maalla ja et olis kesä. Haettas taas talouskaupasta siideriä ja niiden ikkunassa olis mainos että "siruunavihveli 5mk" (sitruunavohveli ettekste ymmärrä) ja tupakkaa ja ajettas skootterilla kotiin ja juotais kaks pulloa ja pojat tulis mopoilla ja mentäs ja oltas ja tasutelta paljain jaloin ja hame puolireidessä ja olis ihan sama vaikka satais.

Tää on tylsää. Valtionhallinnon tentti. Töitä. Tiimejä. Lautakuntia. Laskuja. Kiireitä kaikilla.
Ei kukaan edes kävele enää paljain varpain.

Mä voisin kirjottaa miten pitkään vaan, mistä vaan asiasta. Tänne voi kirjottaa huoletta sen enempiä miettimättä ja sitte joskus mä luen ne ja mietin että miksei kukaan teljenny mua johonki parikymppisenä.

Nyt mä kuuntelen kehtolauluks vähän Alan Jacksonin countrya ja mietin että oonko mä aito. Enkä mieti, meen pesee hampaat ja sammun naama tyynyyssä ku vauva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.