IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Maaginen TO DO -listaTiistai 26.01.2010 02:11

Olis hirmu kiva jos pankkitili kasvais samaan tahtiin ku to do -lista jonka tein eilen ajatellen että siitä sitten alan yks toisensa jälkeen vetää juttuja yli, myöskin niitä jotka on roikkuneet. Eilen siinä oli 18 kohtaa, nyt 23. No, oon saanut siitä nyt pois 3 ja puol eli parisenkymmentä tehtävää jäljellä.

Pirusti duunia, jonkun verran koulujuttuja (voi helvetti, tulevat case studyt, tenttiin lukemiset, tutorhommat ja ibsan jutut puuttuu listalta, paskan paskan paska), ja sit muita enemmän ja vähemmän tärkeitä. Kaikki siivoukset, pyykkäämiset, sun muut juoksevat perusjutut nyt ei edes kuulu tolle listalle kun vaikka ne vetäis yli niin kohta ne siellä taas möllöttää. Voi HELVETTI sieltä puuttuu myös palkanmaksut ja tiliöinnit kun kuu on taas lopuillaan. AAAAARRRRGH.

Eikä siinä mitään, tekemällähän lista lyhenee mutta kun aika on rajallista ja energiatkin aika low. Ja kun haluuuuuuun tehdä kaikkea muuta.

Soittaa pianoa (sormet syyhyää päästä koskettimille), lukea (ja hyviin kirjoihin uppoudun ja hukun täysin enkä voi lopettaa), käydä kaikissa niissä kivoissa jutuissa mitä tässä nyt olis. Esimerkiks tällä viikolla ennen viikonloppua; pikkuveli tulee käymään, kaverin kanssa kahville, TGI, Turku Bandstandin alkuerät, kaverin tuparit, tytsikaveri yökylään, Klubilla keikkaa.. Nämä siis viikon iltaohjelmaa. Siihen sitte päälle päivä koulua ja töitä, plus nää kaikki omaa aikaa vaativat lukemiset ja zumbaamiset. Voi herraisä..

Sit vielä ikuisuusprojektit; valokuvista parhaat printiks, Indesign ja Illustrator kurssille, jonkun uuden kielen opettelu, jazzpianotunnit. Hiton valkosipulinkynsien säilömiset ja chilikastikkeet purkkeihin. Se, että olisin parempi ystävä, nukkuisin kunnolla, ehtisin antaa aikaa ja olla mukavampi ja vähemmän hölmö, ja mitä näitä nyt on elämää suurempia tavoitteita.

Täyttä elämää for sure :D

Ai niin, viime TGIn kuvat oli loistavia (viitaten tohon edelliseen merkintään, niin myös hetket kuvien ympärillä). Sen tosin näistäkin kuvista taas totesin, etten koskaan tuu olemaan pieni ja söpö nainen. Höh. No mut ehkä meitä pitkiä punaisiakin tarvitaan, jotta maailmankaikkeus on tasapainossa noin niinkuin naisten ulkoisten eväiden puolesta :)

Niin ja ai niin, kuulin tänään että jos (ja kun) haluan maisteriohjelmaan niin keskiarvon pitäis olla vähintään kolme. Hyvä että kuulin tässä vaiheessa. Sen economicsin ykkösen meen kyllä sit korottamaan, riman alitushan se oli muutenkin.

Jospas jatkais järkevämpien juttujen parissa. Kuten TE -raportin... *huoh*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.