IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Helsinkiläinen omenamehuTorstai 10.06.2010 18:31

Iso mehu 4,20e, ei ZIISUS. Teki muuten mieli sanoa että kaada pois ja anna siideri, se maksaa varmaan saman verran. Oon järkyttynyt. Onks toi tehty jostain pyhistä omenoista, mitä? Sokeet nunnat puristanu käsin joka pisaran? WHAT?

Hintoja lukuunottamatta Helsinki on kyllä ihan kiehtova, autolla en tosin tänne tule ikinä. Nää tiet menee ihan mihin sattuu! Hyvä ettei kävellessä mee pää pyörälle. Oon sen verran simppeli likka, että Turun ruutukaava sopii mulle vallan mainiosti.

Vaikuttaako asuinkaupunki siihen minkälainen on? Pitääkö kaikki legendat turkulaisista, tamperelaisista, nakkilalaisista, porilaisista (oho, tuli snägärinälkä..) pääkaupunkiseudun asukeista paikkansa? Vaikuttaako silloin jos ei oo paljasjalkanen? Jos mä olisin muuttanu landelta Turun sijasta vaikka Jyskylään ni olisinko nyt jotenki erilainen? No, kokemukset olis varmasti niin erilaisia et se tietty vaikuttais. Mut ajatellaan teoriassa, että kokemukset, ihmiset ja tilanteet olis olleet samat viimeisen viiden vuoden aikana, ainoostaan asuinkaupunki eri. Olisinko minä minä?

No joo. Jos jois tän pyhän mehun eikä miettis niin kauheesti. En ikinä pääse yli tästä hinnasta. Kuuluuko mun analysoida tätä niinku viiniä? Tamminen, savuinen, nahkainen? Joo ei. Teollisen omenainen ja liian makea, lievästi oksettava.

Tää oli muuten hyvä ostos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.